تحقیق طرح کارآفرینی کشتارگاه دام
تحقیق طرح کارآفرینی کشتارگاه دام تحقیق طرح کارآفرینی کشتارگاه دام در 66 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول PDF)
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها
30
فرمت فایل
doc
حجم فایل
1.82 مگا بایت
تعداد صفحات فایل
66
8,800 تومان
تحقیق طرح کارآفرینی کشتارگاه دام در 66 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان شماره صفحهخلاصه طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 4 فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………….. 61- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 7جدول شماره 1 ، محصولات تولیدی کشتارگاه صنعتی………………………………………………………………………………… 8تاریخچه :……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 91 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………. 10محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 101 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………. 101 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………. 10مجوز های قانونی :…………………………………………………………………………………………………………………………………. 10مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. 11شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس……………………………………… 111- اشخاص حقیقی……………………………………………………………………………………………………………………………… 112- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………… 12مدارك مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………… 12اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………… 13تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 13صدور پروانه بهره برداری :………………………………………………………………………………………………………………………. 13مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………… 14 فصل دوم – روش انجام کار………………………………………………………………………………………………………….. 15گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع تحقیق :………………………………………………. 16بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دام……………………………………………………………………………………………………….. 16جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :……………………………………………………………………………….. 16فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :………………………………………………………………….. 17مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :………………………… 19روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )……………………………………………………………………………. 19 فصل سوم – امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………… 20تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گاوی…………………………………………………………………………………………………… 21تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گوسفندی……………………………………………………………………………………………. 21جدول 2 عناوین استانداردهای ملی ایران در خصوص گوشت……………………………………………………………………… 22درجه بندی گوشت گوسفند یا بز به روش زیر انجام می شود……………………………………………………………………… 24جدول 3 چگونگی ارزیابی کیفی نوع قطعه های گوناگون گوشت گاو یا گاومیش بر روی یک لاشه و نمره امتیازهای آن ها 24جدول 4 پلیمرهای انتخابی و به کار رفته در بسته بندی غذاهای گوشتی……………………………………………………. 25نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP……………………………………………………………………… 26نمودار آلودگی و نقاط کنترل بحرانی قبل و بعد از کشتار گو.سفند و گاو……………………………………………………… 27جدول 5 آمار متوسط قیمت گوشت در سال های 1378 تا 1385……………………………………………………………… 28جدول 6 قیمت گوشت در بازار آمریکا…………………………………………………………………………………………………….. 28جدول 7 قیمت گوشت در بورس لندن…………………………………………………………………………………………………….. 29جدول 8 ارزش غذایی پروتئین در برخی فراورده های دامی………………………………………………………………………… 29جدول 9 بررسی رتبه ایران در زمینه تولید گوشت در جهان………………………………………………………………………. 29جدول 10 کشورهای عمده صادر کننده در سال 2005…………………………………………………………………………….. 30جدول 11 کشورهای عمده وارد کننده در سال 2005………………………………………………………………………………. 30نمودارهای زیر سهم صادرات گوشت گاوی صادر کنندگان عمده جهانی را نشان می دهد . (سال 2000 و 2005) 31جدول 12 میزان تولید و مصرف گوشت قرمز در جهان (با احتساب متوسط تمامی کشورها ) و ایران از سال 1350 تا سال 1382 32بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون…………………………………………………………… 33واحدهای فعال قبل از سال 1379…………………………………………………………………………………………………………… 33آمار واحدهای فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون…………………………………………………………………………………………. 34جمع ظرفیت واحدهایی که درصد پیشرفت آنها زیر 40% می باشد…………………………………………………………….. 34واحدهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالاتر از 40% می باشند به تفکیک استان به قرار زیر است……………………. 35جدول 17 مصرف سرانه گوشت قرمز کشور طی دوره 82 – 1375 ( از محل تولد و واردات)………………………… 36جدول 18 روند رشد جمعیت طی سال های 1370 تا 1384 و برآورد جمعیت در سال های 1385 و 1386… 36جدول 19 بررسی آمار تولید گوشت گاو و گوسفند در فاصله سال های 1378 تا 1382……………………………… 37جدول 20 پیش بینی مصرف گوشت قرمز از سال 1385 تا 1388…………………………………………………………….. 37جدول 21 بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها 38جدول 22 تیپ های کشتارگاهی عمده در جهان………………………………………………………………………………………. 38جدول 23 هزینه های ثابت سرمایه گذاری……………………………………………………………………………………………… 39جدول 24 زمین……………………………………………………………………………………………………………………………………. 39جدول 25 محوطه سازی………………………………………………………………………………………………………………………… 40جدول 26 فضاها و ساختمان های مورد نیاز طرح……………………………………………………………………………………… 40جدول 27 ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح……………………………………………………………………………………. 43جدول 28 شرح ریز هزینه های خرید ماشین آلات به همراه ماشین آلات هر بخش……………………………………… 44ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گاوی 50 راس در شیفت………………………………………………………………… 44سایر تجهیزات اختیاری مورد نیاز خط کشتارگاوی…………………………………………………………………………………….. 46ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گوسفندی 500 راس در شیفت……………………………………………………….. 47ماشین آلات و تجهیزات اختیاری خط کشتار گوسفندی…………………………………………………………………………….. 48ماشین آلات و تجهیزات کشتارگاه بهداشتی……………………………………………………………………………………………… 48ریل گذاری و تجهیزات مورد نیاز پیش سردکن ها و چهار شقه کنی……………………………………………………………. 49ماشین آلات و تجهیزات کله و پاچه پاک کنی………………………………………………………………………………………….. 50ماشین آلات و تجهیزات شکمبه و روده پاک کنی……………………………………………………………………………………… 51لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تبدیل ضایعات پودر گوشت و خون به ظرفست 5/8 تن ضایعات در روز با سیستم چربی گیر 53دستگاه لاشه سوز دامی………………………………………………………………………………………………………………………….. 54ماشین آلات و تجهیزات سیستم انتقال خون…………………………………………………………………………………………….. 54لیست ماشین آلات سیستم تصفیه فاضلاب کشتارگاه به ظرفیت 150 متر مکعب در روز………………………………. 55تجهیزات اختیاری سیستم تصفیه فاضلاب………………………………………………………………………………………………… 55تاسیسات مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………………………………………. 56میزان برق مورد نیاز ماشین آلات هر بخش به شرح زیر می باشد……………………………………………………………….. 57تجهیزات اداری مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………………………………. 58وسایل نقلیه برون و درون کارگاهی…………………………………………………………………………………………………………. 58هزینه های قبل از بهره برداری………………………………………………………………………………………………………………… 59فهرست مواد اولیه و بسته بندی در سال 1385………………………………………………………………………………………… 59استان های عمده تولید کننده دام سبک و سنگین و رتبه آنها……………………………………………………………………. 60برآورد جمعیت استان های کشور…………………………………………………………………………………………………………….. 61نیروی انسانی مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………………………………… 62پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری……………………………………………. 62ادامه جدول پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری………………………….. 63بررسی و تعیین میزان تاسیسات مورد نیاز………………………………………………………………………………………………… 63میزان برق مصرفی ماشین آلات تولید………………………………………………………………………………………………………. 64آب مصرفی کارخانه……………………………………………………………………………………………………………………………….. 64بخار مصرفی………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 65محاسبه میزان آب ، برق و سوخت مصرفی……………………………………………………………………………………………….. 65قیمت جهانی گوشت قرمز در سیستم تولیدی کشورها……………………………………………………………………………….. 66 فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات……………………………………………………… 67نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………… 68 خلاصه طرح :در این طرح به بررسی تولید کشتارگاه دام پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد . – 1 مقدمه :هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان احداث کشتارگاه دام اعم از گاو و گوسفند می باشد . انواع تولیدات کشتارگاهی از قبیل گوشت قرمز ، پوست ، دل و جگر ، روده و… می باشد که بدلیل استفاده از فرایند صنعتی در این نوع کشتارگاه ها به همراه سایر تولیدات قابل استفاده ناشی از کشتار دام (از قبیل خون و امعاء و اشیاء ) بصورت بسته بندی و کاملاً با رعایت نکات بهداشتی و زیست محیطی تولید و عرضه می گردد .لازم به ذکر است که در ارتباط با محصولات تولیدی حاصل از ذبح گاو و گوسفند ، گوشت قرمز به عنوان کالای اصلی در نظر گرفته شده و کلیه محاسبات نیز بر آن اساس انجام می گیرد و سایر محصولات به عنوان محصول جانبی در نظر گرفته می شوند .جدول شماره یک ارائه دهنده هجده محصول متفاوت می باشد که نه محصول از ذبح گاو و نه محصول دیگر از ذبح گوسفند بدست می آید . همانطور که مشاهده می شود بعضی از محصولات حاصل از ذبح گاو و گوسفند با یکدیگر مشترک هستند و مسلماً کاربرد مشترکی خواهند داشت . تاریخچه :اگر به تاریحچه کشتارگاه ها نظر افکنیم ملاحظه می کنیم که قبل از اینکه کشتارگاه ها به شکل امروزی پدید بیاید و کشتارها در محل خاصی متمرکز گردند ، هر گوشت فروشی در جوار مکان خود دام مورد نیاز خود را ذبخ می کرد و بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به فروش گوشت می کردند که این سلامت اهالی شهر را به مخاطره می انداخت . در ابتدا دولت ها به کمک شهرداری ها اقدام به ساخت مکان های ذبح دام به صورت بهداشتی نمودند و سپس این امر به بخش های خصوصی سپرده شد . اما پس از مدتی این قضیه احساس شد که کنترل و تصدی دولت بر کشتارگاه ها لازم است . ناگفته نماند که در برخی کشورها هنوز کشتارگاه های خصوصی وجود دارد لکن فعالیت آنها تحت نظر سازمان بازرسی گوشت همان کشور صورت گرفته و کنترل و بازرسی نیز به گونه کشتارگاه های دولتی توسط دامپزشکان و بازرسان ذیصلاح انجام می گیرد .در اروپا و آمریکا ابتدا کشتارگاه های خصوصی تبدیل به کشتارگاه های خصوصی گردیده ولی به تدریج جای خود را به کشتارگاه های صنعتی و تعاونی داد . به طوریکه در حال حاضر اغلب کشتارگاه های موجود در کشورهای پیشرفته دارای تاسیسات عظیم صنعتی و روش اتوماتیک می باشد که به صورت تعاونی اداره می شوند .ضمناً چون کشتارگاه های تعاونی هر شهر تحت تاثیر ویژگی های فرهنگ بومی اهالی را به نحوی که با موازین بهداشتی مغایرتی نداشته باشد می توان مورد اعتناء قرار داد .اداره امور کشتارگاه های تعاونی به عهده هیئتی است که شرکت های تعاونی منطقه یا شهر تعیین می نمایند و کلیه درآمدهای حاصل طبق مقررات خاص پس از کسر مخارج به حساب شرکت تعاونی منظور می گردد و مبلغی هم با تصویب هیئت مذکور صرف تهیه تجهیزات جدید و بهبود ساختمان کشتارگاه می شود .1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :تولید کشتارگاه دام محل اجرا : 1 – 3 – مشخصات متقاضیان :نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن 1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 76 نفر می باشد . مجوز های قانونی :تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر می گردد.مراحل صدور جواز تاسیس :1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تكمیل پرونده توسط مدیریت جهاد كشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع كشاورزی و روستائی استان .2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع كشاورزی و روستائی .3- تكمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یك ) توسط متقاضی4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات كارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس . شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران- حداقل سن 18 سال تمام- دارا بودن كارت پایان خدمت یا معافیت دائم 2- اشخاص حقوقی- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی كشور گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع تحقیق :بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دامبراساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دام به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ، جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کشتارگاه دام استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد . تحقیق کارافرینی کشتارگاه دامطرح توجیهی کشتارگاه دامکارآفرینی کشتارگاه دامدانلود تحقیق کشتارگاه دامدانلود کارآفرینی کشتارگاه دامطرح توجیه فنی کشتارگاه دامتوجیه اقتصادی کشتارگاه دامکشتارگاه دامکشتارگاهدام