تحقیق كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای

تحقیق كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای

دریافت

تحقیق كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحقیق كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای در 45 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها

15
فرمت فایل

doc
حجم فایل

47 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

45

8,800 تومان
تحقیق كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای در 45 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان                                                                                             صفحهفصل اول : كلیات1-1                مقدمه و بیان موضوع                                                                      11-2                      اهداف كلی (كلان)                                                                         11-3                      اهداف جزئی (خرد)                                                                       21-4                    اهداف سازمان                                                                     31-5                        انگیزه                                                                                         31-6                       اهمیت موضوع                                                                             31-7                  محدودیت مكانی                                                                           41-8                    محدودیت زمانی                                                                           4 عنوان                                                                                             صفحهفصل دوم : ادبیات تحقیق                                                  2-1 آشنایی با شركت                                                                          52-2 نیروی انسانی                                                                                62-3 تجهیزات و ماشین آلات                                                                   82-4 چارت سازمانی                                                                                      92-5 آشنایی با محصولات                                                                        112-6 ظرفیت تولید                                                                                 112-7 روش تولید                                                                                 12عنوان                                                                                             صفحهفصل سوم : طراحی تولید                          3-1 طراحی                                                                                               153-2 تولید                                                                                           19عنوان                                                                                             صفحهفصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی                             4-1 پیمان گذاری محصول                                                                            234-2 بازاریابی (كانال های توزیع محصول)                                                  244-3 رقبا                                                                                           264-4 شناسایی بازار در داخل كشور                                                                    274-5 تجزیه و تحلیل مالی                                                                        29عنوان                                                                                       صفحهفصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات                                     5-1 نتیجه گیری                                                                                385-2 پیشنهادات                                                                                    39فصل اول : كلیات 1-1مقدمه وبیان موضوعانسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد كه این امر بدون مصرف خوراكی‌ها امكان پذیر نمی باشد .درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت كه در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها كه امروزه شما مشاهده می كنید دادند كه یكی از این غذاها كه در واقع از كشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومكانی را كه برای تهیه پیتزا فعالیت می كند تا این  غذا را تهیه كند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی كه امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن تحقیق ای در نظر گرفته شود .1-2 اهداف كلی ( كلان )از جمله اهدافی كه سبب انتخاب چنین تحقیق ای گردید كسب اطلاعاتی در مورد این شغل بود از جمله این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره نمود .كسب اطلاعات در مورد درآمد این شغل كه از نظر عموم مردم شغل پردرآمدی است .كسب اطلاعات از نحوه آماده سازی غذای معروف آن یعنی پیتیزاكسب اطلاعات از چگونگی تشكیل یك چنین مكان هایی توسط صاحبان آن ها كسب اطلاعات در مورد چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز بین قسمت های مختلف . 1-3 اهداف جزئی ( خرد )از جمله اهدافی كه باعث انتخاب این تحقیق گردید موارد ذیل است :میزان درآمد : فهمیدن چگونگی كسب درآمد ومیزان آن یكی از دلایلی بود كه باعث شد این موضوع مورد بررسی قرار گیرد . در نظر مردم این شغل از درآمد خوبی برخوردار است به دلیل محبوبیت این غذا بین مردم ومراجعه مناسب از سوی مردم باعث شده تا درنظر مردم به عنوان شغلی یاد شود كه از در آمد خوبی برخوردار است كه این دلیل بر ای ما كافی بود تا آن را مورد بررسی قرار دهیم .نحوه آماده سازی غذا : دانستن در مورد طرز آماده سازی این غذا ( پتیزا ) به دلیل جذابیت وتنوع مواد موجود در آن ویاد گرفتن تهیه آن یكی دیگر از دلایل بود .چگونگی تشكیل آن : چگونگی تشكیل وایجاد این شغل توسط صاحبان آن ازنظر سرمایه اولیه كه برای شروع كار لازم است وتهیه مكان آن كه مهمترین قسمت در ایجاد آن است .چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز قسمت ها : چگونگی تقسیم هزینه مورد نیاز برای آماده سازی غذا بین قسمت های مختلف كه هر یك از دیگر قسمت ها مجزا می باشند كار مشكلی است وكسب اطلاعات در مورد این روش تقسیم باید خیلی جالب وكار آمد باشد كه در آینده مورد استفاده قرار گیرد.1-4 اهداف سازماناهداف اصلی سازمان كسب سود وگسترش شعبه هایی در نقاط مختلف كرج می باشد . 1-5 انگیزهچون در بین عموم مردم در مورد سود سرشار این شغل صحبت هاونظرهای زیادی رایج شده وگفته می شود كه این شغل از هزینه كمی نسبت به درآمدی كه كسب می كند برخوردار است همین مسائل انگیزه ای شد تا ما درمورد این موضوع بررسی وتحقیق كنیم . 1-6 اهمیت موضوعپیتزا غذایی است كه از كشوری به نام ایتالیا وارد ایران شده و چون بامزاج ایرانی ها سازگار بود به سرعت مورداستقبال عموم مردم قرار گرفت .پیتزا به دلیل فراوانی مواد تشكیل دهنده از طعم خوبی برخوردار بوده ودارای كالری زیادی می باشد . در پیتزا فروشی ها انواع پیتزا ها وجود دارند ازجمله :ممتاز – كباب – میگو – مرغ – پیرونی – و… كه از مواد تشكیل دهنده آن می توان قارچ – سوسیس –كالباس –فلفل دلمه ای – گوجه – پیاز – پنیر وگوشت نام بود كه می تواند انرژی لازم بدن را تامین كند بدلیل اینكه امروزه پیتزا طرفداران زیادی دارد واز سود نیز برخوردار است می تواند اصلی ترین اهمیت موضوع باشد .1-7 محدودیت مكانیپیتزا فروشی كه ما درمورد آن تحقیق می كنیم پیتزا فروشی خانواده نام دارد كه در فلکه اول تهرانپارس بین خیابان نهم و دهم ودهم قرار دارد واز نظر مسیر و ومسافت تقریبا به هر من برای تحقیق نزدیك است وبا توجه به شناختی كه در مورد این پیتزا فروشی دارد وبا توجه به آن كه درمحل پررفت و آمدی قرار گرفته ودر نتیجه سود زیادی را كسب می نماید محل خوبی برای تحقیق در مورد تحقیق نامبرده می باشد . 1-8 محدودیت زمانیمحدوده زمانی كه ما برای این تحقیق درنظر گرفته ایم ا زاوایل اسفند ماه سال 1387 الی اواخر بهار سال 1388 می باشد پیتزا فروشی خانواده از سال شروع به كار كرده وتا به حال بدون هیچ مشكلی در محل ثابت خود به كار ادامه می دهد .    فصل دوم : ادبیات تحقیق 2-1- آشنایی با شركتفروشگاهی كه مورد تحقیق قرار گرفته است « پتیزا خانواده » نام دارد كه مختص به تهیه وفروش انواع پیتزا وساندویج می باشد این فروشگاه از نظر مكانی در موقعیتی بسیار مطلوب قرارگرفته واز نظر ظاهری دارای شكل وشمایلی زیباست دارای دو طبقه بوده كه وسایل پخت وپز در طبقه بالا و وسایل پذیرایی در طبقه همكف قرار دارد .از میز وصندلی های بسیار زیبایی برخوردار می باشد كه جوابگوی میهمانان زیادی می باشد حتی درروزهای خیلی شلوغ . از نظر نمای خارجی دارای شیشه های بسیار مجلل با یك تابلوی تبلیغاتی كه نام فروشگاه بر روی آن حك شده بر روی سردرآن نصب شده است .2-6 ظرفیت تولیدغذای اصلی كه در این فروشگاه تولید می شود پیتزا است كه روزانه به تعداد 60 الی 70 عدد در روزهای عادی و 100 الی 120 در روزهای تعطیل ( پنجشنبه و جمعه ) وبالای 120 در ایام جشن وسرور ونوروز تولید می شود كه این ارقام در فصول متغیر هستند مثلا در فصل زمستان تولید حدود 10 الی 20 درصد كاهش می یابد در مورد ساندویج وسایر غذاها باید گفت كه در روزهای عادی حدودا 40 عدد ودر روزهای تعطیلی حدود 60 عدد ودر ایام نوروز بیش از این تولید دارد.2-7 روش تولیددر مورد روش تولید این فروشگاه باید به این نكته اشاره كرد كه در اكثر پیتزاها مواد اولیه یكسانی مورد استفاده قرار می گیرد از قبیل قارچ ، سوسیس گوشت ، پنیرو .. .اولین گام برای تولید پیتزا خمیر آن می باشد سر آشپز خمیر را از موادی همچون آرد،  تخم مرغ ، شكر ، نمك و آب و … تهیه می كند و در ظروفی كه تشتك نامیده شده وقبلا تمیز و روغن زده شده اند قرار می دهد پس از این كار خمیرها را درگوشه ای قرار داده وهر سفارشی كه بالا بیاید به تعداد سفارشات خمیر روی میز كار قرار داده وبوسیله مواد دیگر به درست كردن پیتزا می پردازد كه در صفحه بعد به توضیح برخی از این پیتزاها می پردازیم .- پیتزا ممتاز : كه پر مصرف ترین پیتزا می باشد بدین صورت تهیه می شود كه ابتدا مقداری كالباس خرد شده را روی خمیر پهن كرده وتمامی نقاط خمیر را پر می كند پس از كالباس نوبت به سوسیس است كه حدود 6 الی 7 تكه بریده شده بر روی كالباسها قرار می گیرد وروی آنها را با قارچ پر می كنیم بر روی تمامی آنها پنیر ریخته وروی پنیر نیز مقداری گوجه وپیاز وفلفل دلمه ای قرار می دهیم وبعد آن را درون فر قرار داده وپس از حدود 10 دقیقه پیتزای ما حاضر است .پتیزا كباب : پس از پیتزای ممتاز ، پیتزا كباب پر طرفدارترین پیتزا میباشد روش تولید آن به صورت زیر می باشد .ابتدا قارچ را بر روی خمیر پیتزا ریخته سپس فیله های گوشت را كه قبلا سرخ شده است بر روی قارچ ریخته و پس از آن پنیر و گوجه وپیاز و فلفل را ریخته و آماده برای گذاردن در فراست كه برعهده سر آشپز می باشد .-پیتزا كوكتل : در این نوع پیتزا ابتدا قارچ ریخته بروی خمیر پیتز ا ،سپس سوسیس كوكتل را خرد كرده وبر روی آن می ریزیم وبعد پنیر پیتزا وسایر مواد از قبیل گوجه وپیاز وفلفل را به آن اضافه می‌كنیم.-پیتزا پپرونی : این نوع پیتزا همانند پیتزای كوكتل می باشد با این تفاوت كه پس از ریختن قارچ و سوسیس بر روی خمیر از فلفل تند استفاده می شود وبعد سایر مواد به آن اضافه می كنیم .-پیتزا گوشت : در این مورد نیز همانند سایر پیتزاها البته به جز ممتاز ابتدا قارچ را بر روی خمیر ریخته سپس گوشت چرخ شده كه سرخ شده است بر روی آن ریخته وبعد پنیر وسایر مواد را اضافه می كنیم .-      پیتزا مرغ : ابتدا قارچ را بر روی خمیر و ریخته  سپس یك بسته مرغ را كه وزن آن حدود 100 گرم است وپخته شده است وبصورت ریش ریش در آورده و بر روی قارچ ریخته و بقیه مواد از قبیل گوجه ، پیاز وفلفل را بدان اضافه می كنیم .-      پیتزا میگو : در این نوع پیتزا ابتدا قارچ ریخته وبعد یك بسته میگو را كه درون فریزر قرار دارد بیرون آورده ودر آب داغ قرار داده تا یخ آن آب شود سپس میگو را روی قارچ قرارداده وپنیر وسایر مواد را به آن اضافه می كنیم .-      پیتزا ماهی : د رمورد این پیتزا نیز همانند سایر پیتزاها ابتدا قارچ را روی خمیر گذارده وبعد ماهی را از تن خارج كرده و بر روی قارچ ریخته وبعد پنیر وسایر مواد را قرار می دهیم .3-2 تولیدبرای تولید پیتزا همانگونه كه گفته شد ابتدا باید مواد اولیه خریداری شده موادی از قبیل سوسیس ، كالباس ، قارچ ، گوشت چرخ كرده فیله گوشت(گوشت بی استخوان)  ، مرغ ، تخم مرغ ، آرد ،شكر ،نمك ، میگو ، تن ماهی ، چیپس ، نان باگت یا فرانسوی ونان گرد كه مخصوص همبرگر است خیار شور، گوجه ،سس سفید وقرمز كاهو، و.. جزو مواد اولیه محسوب می شود .اولین كار همانگونه كه در صفحات گذشته گفته شد آماده كردن خمیر است طرز تهیه خمیر بدین گونه می باشد .مواد لازم ، 5 عدد تخم مرغ ، 1 لیوان روغن 7 كاسه آرد ، 8 قاشق شكر ، 5 قاشق نمك ، 5/2 كاسه آب نه زیاد گرم ونه زیاد سرد مایه خمیر 2 قاشق.طرز تهیه : تخم مرغ ها را با روغن مخلوط كرده و هم می زنیم سپس آرد و شكر را باهم مخلوط كرده بعد نمك را اضافه كرده سپس آب ومایه خمیر را اضافه كرده بهم می زنیم آب وتخم مرغ راهمزمان در آرد می ریزیم چنگ زده ومشت می زنیم وقتی كه شكل گرفت خمیر آماده است بعد در همان تشت پلاستیك رویش می كشیم ودر جای گرم می گذاریم 30 دقیقه تا 1 ساعت بعد از عمل آمدن چانه می كنیم بعد با وردنه گرد كرده و در تشتك می گذاریم .هنگامی كه خمیر آماده شد آن را در تشتك ( ظرف های مخصوص پیتزا ) می گذاریم سپس به تهیه سالاد می پردازیم كه تهیه آن بدین صورت است كه مقداری كاهو در ظرف های مخصوص سالاد می گذاریم سپس خیار را پوست كنده و آن را از عرض برش می دهیم وبه تعداد 2 ویا 3 عدد در كنار كاهو قرار می دهیم پس از خیار گوجه را نیز از عرض بریده ودر كنار خیار می گذاریم پس از گذاردن گوجه نوبت به هویج می رسد .ابتدا گل ولای هویج را به وسیله كارد تمیز كرده وسپس با آب آن را می شوییم وبعد آن را رنده می كنیم ومقداری هویج رنده شده را دروسط سالاد قرار می دهیم وبعد مقداری ترشی كلم بنفش (قرمز ) كه قبلا توسط آشپز ویا كمك آشپز تهیه شده ( بدین صورت كه كلم را شسته و آن را با كارد خرد كرده ودرون سركه می ریزیم وبعد از حداقل 12 ساعت آماده صرف می باشد ) در كنار هویج قرار می دهیم وبعد از گذراندن تمامی این مراحل 2 یا 3 عدد زیتون روی كلم وهویج می گذاریم وسالاد ما آماده مصرف است .پس از انجام این كار نوبت به روشن كردن فرها است هم فر پیتزا وهم فرساندویچ را روشن كرده تا گرم شوند پس از تهیه سالاد  نوبت به خرد كردن خیا رشور وگوجه است كه این كار نیاز به توضیح ندارد .همزمان با این كار آشپز وكمك آشپز به خرد كردن گوجه وفلفل دلمه ای وپیاز برای استفاده در پیتزا مشغولند پس از این مراحل نوبت به هم زدن پنیر پیتزا می رسداین پنیرها كه درون تشت در یخچال نگهداری می شوند وقبلا بوسیله دستگاه مخصوص چرخ شده اند اكنون به هم چسبیده اند وغیر قابل استفاده می باشند كه با هم زدن آنها و جدا كردن آنها از یكدیگر این مشكل رفع می شود بعد از تمامی این كارها باید قارچ ها را به صورت باریك خرد كرد و آنها را بر روی چیزی پهن كرد تا خشك شوند در غیر این صورت قارچ ها درون پیتزا آب می دهند یعنی آب درون پیتزا منتقل شده واین كار باعث نامطلوب شدن طعم پیتزا می شود .فصل چهارم :‌بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی 4-1 قیمت گذاری محصولقیمت گذاری این فروشگاه بستگی به زمان دربازار دارد زمانی است كه رقیبی برای ما وجود ندارد وبه هر قیمتی كه بخواهیم می توانیم محصولات خود را به فروش برسانیم ولی بعضی زمان ها رقیب یا رقیبانی وجود دارند باید قیمت محصولاتمان بر اساس قیمت محصولات رقبا تعیین گردد بدین معنی كه قیمتی هم اندازه ویا حتی كمتر از قیمت محصولات رقبا برای محصولات خود قرار دهیم البته اگر محصولات ما از كیفیت برتری برخوردار باشند ورقیبی در آن منطقه وجود نداشته باشد اصطلاحا بازار انحصاری به وجود می آید كه در اینصورت باید با نگهداشتن سطح كیفیت محصولات در بالاترین جای ممكن اجازه ندهیم كه مشتریان به سایر فروشگاه های دور واطراف راه یافته ورقیبی برای خود به وجود آوریم .قیمت گذاری در این فروشگاه بر اساس میزان تقاضای محصولات می باشد وهر چه تقاضای مشتریان برای خرید محصولات بیشتر شود نشان دهنده بالا بودن سطح كیفیت محصولات بوده وقیمت نیز افزایشخواهد یافت البته تا سقف تعیین شده .حداكثر نرخ این فروشگاهها بوسیله اتحادیه تعیین می شود بدین صورت كه اتحادیه سقف قیمتی را برای محصولات فروشگاهها تعیین كرده است وهر فروشگاهی می تواند به هر قیمتی ( البته تا سقف نرخ اتحادیه ) كه می خواهد محصولات خود رابه فر وش برساند البته این راهم باید متذكر شد كه هر فروشگاهی نسبت به سطح كیفیت محصولات خود قیمت فروش را تعیین می كند واگر چنین نباشد یعنی محصولات با كیفیت پایین ارائه داده وبانرخ بالایی به فروش برساند مطمئنا مشتریان خود را از دست خواهد داد . 4-2 بازار یابی ( كانال های توزیع محصول )بازار یابی : بازار یابی به معنای یافتن بازار در واقع به معنای یافتن مكانی مناسب ، زمانی مناسب وافرادی مناسب برای فروش محصولات به آنها است . تحقیق کارافرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ایطرح توجیهی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ایکارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ایدانلود تحقیق طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ایدانلود کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ایطرح توجیه فنی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ایتوجیه اقتصادی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره

  • پاورپوینت مقایسه و تحلیل ویلا های E.1027 ،villa savoy

    پاورپوینت مقایسه و تحلیل ویلا های E.1027 ،villa savoy دریافت پاورپوینت مقایسه و تحلیل ویلا های E.1027 ،villa savoy دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 8073 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 80 پاورپوینت مقایسه و تحلیل ویلا های…

  • تحقیق فرهنگ تحلیلی موضوعی آثار منثور شیخ احمد جامی

    تحقیق فرهنگ تحلیلی موضوعی آثار منثور شیخ احمد جامی دریافت تحقیق فرهنگ تحلیلی موضوعی آثار منثور شیخ احمد جامی تحقیق فرهنگ تحلیلی موضوعی آثار منثور شیخ احمد جامی دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 120 فرمت فایل docx حجم فایل…

  • بررسی تحقیق خانه سینما

    بررسی تحقیق خانه سینما دریافت بررسی تحقیق خانه سینما بررسی تحقیق خانه سینما دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 106 فرمت فایل docx حجم فایل 1.84 مگا بایت تعداد صفحات فایل 114 16,500 تومان بررسی تحقیق خانه سینما فهرست  …

  • پاورپوینت بررسی عفونت همزمان سل و اچ آی وی

    پاورپوینت بررسی عفونت همزمان سل و اچ آی وی دریافت پاورپوینت بررسی عفونت همزمان سل و اچ آی وی دسته: پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 802 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 25 پاورپوینت بررسی عفونت همزمان سل و…

  • گزارش کارآموزی حسابداری بانک رفاه

    گزارش کارآموزی حسابداری بانک رفاه دریافت گزارش کارآموزی حسابداری بانک رفاه دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 137 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 85 صرافان ایرانی در مقام مقابله و رقابت با عملیات بانك جدید شرق برخاستند كه…

  • پاورپوینت نگاشت تراکنش های پایگاه داده شی گرا به تراکنش های رابطه ای

    پاورپوینت نگاشت تراکنش های پایگاه داده شی گرا به تراکنش های رابطه ای دریافت پاورپوینت نگاشت تراکنش های پایگاه داده شی گرا به تراکنش های رابطه ای دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 120 کیلوبایت…

  • پاورپوینت عدس

    پاورپوینت عدس دریافت پاورپوینت عدس پاورپوینت عدس دسته بندی کشاورزی بازدید ها 109 فرمت فایل doc حجم فایل 255 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 30 8,800 تومان عدس كلیات گیاه شناسی انواع عدس تركیبات شیمیایی: خواص داروئی: خواص عدس مضرات…

  • مقاله شبیه سازی عددی شکست دینامیک سدهای هسته سنگی ( راکفیل) با رویه ی بتنی

    مقاله شبیه سازی عددی شکست دینامیک سدهای هسته سنگی ( راکفیل) با رویه ی بتنی دریافت مقاله شبیه سازی عددی شکست دینامیک سدهای هسته سنگی ( راکفیل) با رویه ی بتنی شبیه سازی عددی شکست دینامیک سدهای هسته سنگی (…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق بورس الکترونیک

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق بورس الکترونیک دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق بورس الکترونیک دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 235 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 34 مبانی نظری و پیشینه تحقیق بورس الکترونیک قیمت فایل…

  • دانلود مقیاس ریاضی برای کودکان MASC

    دانلود مقیاس ریاضی برای کودکان MASC دریافت دانلود مقیاس ریاضی برای کودکان MASC دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 61 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 دانلود مقیاس ریاضی برای کودکان MASC قیمت فایل فقط…

  • دانلودجزوه امارواحتمالات

    دانلودجزوه امارواحتمالات دریافت دانلودجزوه امارواحتمالات دانلودجزوه امارواحتمالات دسته بندی حسابداری بازدید ها 119 فرمت فایل zip حجم فایل 587 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 50 14,300 تومان دانلودجزوه امارواحتمالات دانلودجزوه امارواحتمالات

  • پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 3 (درآمد عملیاتی)

    پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 3 (درآمد عملیاتی) دریافت پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 3 (درآمد عملیاتی) دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 728 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 دانلود پاورپوینت با موضوع استاندارد حسابداری شماره 3 (درآمد عملیاتی)…

  • پاورپوینت اوراق مشتقه (اختیار معامله ، قراردادها و پیمان‏های آتی)

    پاورپوینت اوراق مشتقه (اختیار معامله ، قراردادها و پیمان‏های آتی) دریافت پاورپوینت اوراق مشتقه (اختیار معامله ، قراردادها و پیمان‏های آتی) دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1078 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی…

  • دانلود گزارش كارآموزی (شركت شهد ایران) 13 ص

    دانلود گزارش كارآموزی (شركت شهد ایران) 13 ص دریافت دانلود گزارش كارآموزی (شركت شهد ایران) 13 ص دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 19 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 9 دانلود گزارش كارآموزی (شركت شهد…

  • مبانی نظری وپیشینه تحقیق احساس پیوستگی

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق احساس پیوستگی دریافت مبانی نظری وپیشینه تحقیق احساس پیوستگی مبانی نظری وپیشینه تحقیق احساس پیوستگی دسته بندی مدیریت بازدید ها 142 فرمت فایل doc حجم فایل 29 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 22 18,700 تومان توضیحات:…

  • سیم بکسل ها و انواع اتصالات آنها

    سیم بکسل ها و انواع اتصالات آنها دریافت سیم بکسل ها و انواع اتصالات آنها کابلها وسایلی هستند که در صنعت موارد استفاده زیادی دارند بیشترین مصرف آنها در ماشینهای بالابر آسانسسورها جابجایی مواد قطعات ماشینها و کشتیرانی میباشد نوع…

  • كاربرد تبدیل لاپلاس در تحلیل مدار و انتگرال كانولوشن

    كاربرد تبدیل لاپلاس در تحلیل مدار و انتگرال كانولوشن دریافت كاربرد تبدیل لاپلاس در تحلیل مدار و انتگرال كانولوشن دسته: ریاضی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1751 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 67 تبدیل لاپالس دو ویژگی دارد كه…

  • پرسشنامه استاندارد افسردگی پس از زایمان ﺍﺩﻳﻨﺒﺮﮒ (EPDS)

    پرسشنامه استاندارد افسردگی پس از زایمان ﺍﺩﻳﻨﺒﺮﮒ (EPDS) دریافت پرسشنامه استاندارد افسردگی پس از زایمان ﺍﺩﻳﻨﺒﺮﮒ (EPDS) پرسشنامه استاندارد افسردگی پس از زایمان ﺍﺩﻳﻨﺒﺮﮒ (EPDS) دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 94 فرمت فایل docx حجم فایل 16 کیلو بایت…

  • تحقیق با موضوع تاسیسات فاضلاب

    تحقیق با موضوع تاسیسات فاضلاب دریافت تحقیق با موضوع تاسیسات فاضلاب دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 20 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 32 تحقیق با موضوع تأسیسات فاضلاب 32صفحه قالب ورد قابل ویرایش قیمت فایل فقط 30,800…

  • بررسی مورچه های سیاه آتشین

    بررسی مورچه های سیاه آتشین دریافت بررسی مورچه های سیاه آتشین دسته: علوم پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 20 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 مورچه‌های سیاه آتشین وارده، به طور اتفاقی از آمریكای جنوبی به صورت تغییرپذیر…

  • دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی

    دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی دریافت دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی دسته: داروسازی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 82 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 45 ژلاتین، یكی از محبوبترین پلی‌مرهای زیستی است كه به طور گسترده‌ای در غذا، داروسازی، لوازم آرایشی…

  • تحقیق طراحی خطوط انتقال و ایستگاه های پمپاژ مربوط به پروژه آبرسانی به شهر گناباد

    تحقیق طراحی خطوط انتقال و ایستگاه های پمپاژ مربوط به پروژه آبرسانی به شهر گناباد دریافت تحقیق طراحی خطوط انتقال و ایستگاه های پمپاژ مربوط به پروژه آبرسانی به شهر گناباد دسته: فنی و حرفه ای بازدید: 1 بارفرمت فایل:…

  • شیپ فایل بخشهای شهرستان میاندواب

    شیپ فایل بخشهای شهرستان میاندواب دریافت شیپ فایل بخشهای شهرستان میاندواب دانلود نقشه بخشهای شهرستان میاندواب(واقع در استان آذربایجان غربی) در جدول توصیفی این شیپ فایل موارد زیر موجود استنام هر بخشنام قسمت مرکزی هر بخشمساحت و محیط هر بخش…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق آراء تربیتی پیشگامان تعلیم و تربیت

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق آراء تربیتی پیشگامان تعلیم و تربیت دریافت دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق آراء تربیتی پیشگامان تعلیم و تربیت دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 334 کیلوبایت تعداد…

  • روشی جدید برای شبیه سازی پرواز راکتهای دوران پایدار ومقایسه آن با شبیه سازی پرواز شش درجه آزادی

    روشی جدید برای شبیه سازی پرواز راکتهای دوران پایدار ومقایسه آن با شبیه سازی پرواز شش درجه آزادی دریافت روشی جدید برای شبیه سازی پرواز راکتهای دوران پایدار ومقایسه آن با شبیه سازی پرواز شش درجه آزادی در این مقاله…

  • زباله های جامد و بازیافت آن

    زباله های جامد و بازیافت آن دریافت زباله های جامد و بازیافت آن دسته: زمین شناسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 78 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 برای دفع صحیح و بهداشتی زباله ها، بایستی زباله ها را…

  • پاورپوینت راهبردهای گردشگری برای گسترش فرصت‏های اقتصادی

    پاورپوینت راهبردهای گردشگری برای گسترش فرصت‏های اقتصادی دریافت پاورپوینت راهبردهای گردشگری برای گسترش فرصت‏های اقتصادی دسته: گردشگری و توریسم بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1054 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 دانلود پاورپوینت با موضوع راهبردهای گردشگری برای گسترش…

  • پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پروفیل ام دی اف(MDF)

    پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پروفیل ام دی اف(MDF) دریافت پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پروفیل ام دی اف(MDF) دسته: صنعتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 666 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 41 پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پروفیل ام دی اف(MDF)در…

  • آموزش ساخت مهر ژلاتینی

    آموزش ساخت مهر ژلاتینی دریافت آموزش ساخت مهر ژلاتینی دسته: آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 2404 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 آموزش ساخت مهر ژلاتینی قیمت فایل فقط 7,700 تومان آموزش ساخت مهر ژلاتینی قیمت فایل فقط…

  • دانلود پاورپوینت اصول طراحی پرسشنامه

    دانلود پاورپوینت اصول طراحی پرسشنامه دریافت دانلود پاورپوینت اصول طراحی پرسشنامه دسته: پرسشنامه بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 283 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 67 قایل پاورپوینت با موضوع اصول طراحی پرسشنامه در حجم 67 اسلاید قابل ویرایش قیمت…

  • آزمایشگاه تکنولوژی بتن آزمایش دانه بندی ماسه به وسیله الک های استاندارد

    آزمایشگاه تکنولوژی بتن آزمایش دانه بندی ماسه به وسیله الک های استاندارد دریافت آزمایشگاه تکنولوژی بتن آزمایش دانه بندی ماسه به وسیله الک های استاندارد دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 1364 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 12…

  • موتورهای تک فاز

    موتورهای تک فاز دریافت موتورهای تک فاز یک تحقیق کامل در زمینه برق دسته بندی برق بازدید ها 108 فرمت فایل doc حجم فایل 3.327 مگا بایت تعداد صفحات فایل 45 27,500 تومان فهرست مطالب عنوان                                                                                                      صفحه مقدمه. . .…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق الگوهای منجر به بارش

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق الگوهای منجر به بارش دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق الگوهای منجر به بارش دسته: جغرافیا بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 89 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16 مبانی نظری و پیشینه تحقیق الگوهای…

  • ترمودینامیک کلاسیک( زونتاگ، بورگناگ، ون وایلن)

    ترمودینامیک کلاسیک( زونتاگ، بورگناگ، ون وایلن) دریافت ترمودینامیک کلاسیک( زونتاگ، بورگناگ، ون وایلن) ترمودینامیک کلاسیک دسته بندی مکانیک بازدید ها 124 فرمت فایل zip حجم فایل 24.664 مگا بایت تعداد صفحات فایل 371 31,900 تومان ترمودینامیک کلاسیک ترمودینامیک شاخه‌ای از…

  • نمونه سوالات استخدامی شرکت نفت (سوالات تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی)

    نمونه سوالات استخدامی شرکت نفت (سوالات تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی) دریافت نمونه سوالات استخدامی شرکت نفت (سوالات تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی) دسته: صنایع نفت و گاز بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 10059 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:…