تحقیق کارآفرینی تولید نان فانتزی

تحقیق کارآفرینی تولید نان فانتزی

دریافت

تحقیق کارآفرینی تولید نان فانتزی تحقیق کارآفرینی تولید نان فانتزی در 36 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها

13
فرمت فایل

doc
حجم فایل

31 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

36

8,800 تومان
تحقیق کارآفرینی تولید نان فانتزی در 36 صفحه ورد قابل ویرایش هدف كلی :اشتغال زایی در سطح كشور با توجه به بالا بودن درصد یكاری و همچنین كسب سود و نیز ارائة بهترین راهها برای تولید و با كیفیت تر نان كه باعث رضایت مصرف كنندگان می‌گردد .هدف جزیی :                                  1.      اشتغال زایی                                  2.      سود آوری                                  3.      اراعة یك كار مولد                                  4.      كاهش ضایعات نان                                  5.      افزایش كیفیت تولید                                  6.      شكوفایی اقتصادی                                  7.      رضایت مردم از نان‌های فانتزیضرورت تحقیق :نان یكی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص می‌دهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم می‌باشد . یكی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشكلاتی است كه در تهیه و پخت نان برای نانوای‌ها و خرید و استفادة نان‌ها برای مردم می‌باشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این مادة غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراكم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراكندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صف‌های تولانی نانوایی ها باعث می‌شود كه خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود كنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نان‌های تئوری و سنتی بیشتر رایج گشته‌است . در این تحقیق هر یك از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نان‌های دیگر را طوری پخت كنیم و راهكارهایی را استفاده كنیم كه همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با كیفیت و آسان كمتر شدن مایعات و .… برخوردار باشد .     1)مقدمه :نان اصلی ترین غذای صفرة خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیب‌های زیاد . در تولید گندم در تهیة آرد ، نحوة پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین مادة غذایی نردم ما محسوب می‌شود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود 30 درصد از نان طبخ شده در كشور به دلیل مختلف دور ریزی می‌شود و سالانه میلیونها تومان هزینة اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشك ، نان كپك زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته می‌شود .به طور كلی در طول سالیان دراز كه پخت نان به شیوة سنتی رواج داشت . میزان ضایعات نان به شدت كنونی نبود . اما در دو دهة اخیر كه جمعیت كشور افزایش قابل توجهی داشته و لاجرم روشهای سنتی پخت پاسخگوی نیاز چنین جمعییتی نبوده است . روش‌های ماشینی پخت نیز رواج یافته است . عدم انطباق ذائقة مردم با نانی كه توسط دستگاه های ماشینی پخت می‌شود . نان گندم و آرد و نحوة عمل آوری خمیر نان توسط واحدهای نانوایی و عدم آموزش عملی متصدقان كار با دستگاههای پخت نان ماشینی و از طرفی نحوة نگهداری و مصرف نان توسط مصرف كننده را می‌توان عوامل تاثیر گذار بر ضایعات نان دانست .در جهان صنعتی امروزه كیفیت به عنوان یكی از اساسی ترین ابزارها برای پیشرفت صنعت محسوب می‌شود . اگر تولید به معنای كلی و گسترده از روندی بهینه و مطلوب برخودار باشد طبیعی است كاهش و حتی گاهی حذف ضایعات را در پی دارد . در واقع اگر در تمامی مراحل تولید بتوانیم مقررات و ضرابط استاندارد در امراعات و اجرا كنیم از آفات ضایعات و در نتیجة خسارات اقتصادی مصون خواهیم بود و تولید و توجیه اقتصادی پیدا خواهد كرد كه این خود باعث شكوفایی اقتصاد ملی می‌شود .در این میان صنایع تولید كننده مواد غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند زیرا غذا از ضروریات زندگی و زنده بودن است . كیفیت ، ارزش غذایی ، بهداشت و سلامت مادة غذایی در برنامة استاندارد غذایی گنجانده شود .تحقیقات صورا گرفته در زمینة بروز ضایعات موجود در صنعت تولید مواد غذایی حاكی از صنعت عوامل اجرایی استاندارد های مربوط به آماده سازی فرآیند  پخت . نگهداری و توزیع مواد غذایی است .در گسترة زبان فارسی گندم و نان بنیاد هستی و پایة ادامة زندگی هست و بر اساس آیات متعددی در قرآن كریم از خوشة گندم به عنوان نعمت و بركت منبع اصلی غذا و یك دانة بهشتی نام برده شده‌است . از دیر باز اقوام و ادیان و ملل مختلف از گندم به عنوان الهه حاصلخیزی و زراعت ، هدیه‌ای از بهشت و نشانه‌ای از یمن و بركت الهی یاد می كنند .گندم یكی از مهمترین ، ارزنده ترین و پایدار ترین دانة گیاهی است كه طی قرون و اعصار متمادی دو شرایط سخت و دشوار كرة زمین به حیات خود ادامه داده است .مهمترین فرآوردة حاصل از گندم نان است . نان غذای اصلی مردم در بسیاری از كشورهای جهان می‌باشد . و روزانه قسمت زیادی از نیازهای تغذیه‌ای شامل انرژی ، پروتوئین ، املاح معدنی و ویتامینهای گروهB را تامین می‌نماید .ناسپاسی امروز ما نسبت به این مادة غذایی با انهرش موجب به كار بردن زیاد عبارت « ضایعات نان » در محافل علمی و غیر علمی شده است .تاریخ دقیق نانوایی كاملا مشخص نشده‌است . به احتمال بسیار قدیمیترین نان دنیا در پنج هزار سال 5000 قبل در سوییس پیدا شده كه در موزة لندن عزه‌ای از آن موجود است .مشخصات طرح و تاریخچه2)عنوان نان فانتزیتاریخ و محل ثبت شركت : بهمن سال 78 تهراننام شركت و نوع فعالیت آن : نان آوران سبوس تولید نان و شیرینیظرفیت تولید : 1000 تنمبلغ سرمایه گذاری : 500000000 ریالشركت سهامی خاص بوده و دارای  1000 سهم بین 10 نفر می‌باشد .مجوز از وزارت صنایع – بازرگانی – استانداری – محیط زیست و وضارت بهداشت .شرایط عملیاتی :تعداد رضر كاری : 270 رضرتعداد شیفت : نوبت زمان هر شیفت 8 ساعتفصل چهارم .ضایعات در نان :با وجود تلاش‌هایی كه از طریق مراكز تحقیقات كشاورزی ، جهد سازندگی ، دانشگاهی ، ادارة عله استانداری ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شورای آرد و نان برای طرح این مساله در تهیة نان كشور وارایه راه حل هایی در جهت رفع این مشكل انجام شده است اما متاستفانه تمام این تحقیقات مدفون شده‌است به نحوی كه آمار حاصل از تحقیقات سال‌ها پیش تا كنون تغییر مثبت چندانی نداشته‌است .تهیة نان خوب و ماكول نیاز به اطلاعات دقیق در شناخت آرد روش‌های تهیة خمیر و عمل آوری آن و سیستم پخت دارد . به علاوه بسته بندی و سرانجام ، نگهداری صحیح نان می‌تواند زمینة لازم را جهت تقلیل ضایعات فراهم آورد و در نتیجه حركت به طرف خود كفایی در تولید و صرفه جویی در مسرف گندم را تسهیل و از خروج مقدار زیادی اند از كشور جلوگیری به عمل آورد . بدیهی است تولید نان با كیفیت بالا و دور ریز كم بدون داشتن معیارهای مشخص كیفی در ارتباط با نان و مواد اولیه‌اش غیر ممكن است . 4-1-ضایعات موجود در رابطه با گندم :این ضایعات در كلیة مراحل از تولید گندم در مزرعه گرفته تا تهیة آرد از آن در آسیاب‌ها مشاهده می‌شود . عوامل مؤثر بر تلفات گندم به شرح زیر می باشد  .1 – عدم انتخاب مناسب بذز2 – عدم استفادهاز روش‌های زراعتی مناسب3 – خسارت آفات و بیماریها4 – عدم برداشت به موقع گندم5 – تلفات در هنگام برداشت6 – تلفات گندم در حمل و نقل و نگهداری7 – تلفات گندم‌های خریداری شده از خارج8 – تلفات گندم در سیلوها ، آسیاب و هنگام بوجاریاطلاعات زیر از اداره كل آمار و اطلاعات معاونت طرح و برنامه وزارت كشاورزی در سال 1370 است .-از كل گندم تولیدی 4/3 در صد به عنوان ضایعات تولید كنار گذاشته می‌شود -از گندم باقی مانده در دست كشاورزان برای خود مصرفی 10 در صد به عنوان ضایعات مصرف می‌شود .-در موقع برداشت با كهاین تنظیم نبودن و یا فرسوده و كهنه بودن آن حدود 10-20 در صد گذارش شده-در هنگام ورود گندم به كشور كه اكثرا توسط كشتی صورت می‌گیرد 10 در صد ضایعات در اثر ریختن گندم به دریا موقع حمل و 10 درصد دیگر در اثر عوامل مختلف از جمله تخلیه توزیع و حمل و نقل تلف می‌گردد . 4-2-ضایعات موجود هنگام تهیة نان و علل ایجاد آنها :قسمت اعظم ضایعات ایجاد شده در صنعت نانوایی مربوط به خود نان می‌شود كه از تولید نان تا مصرف آن در خانواده را در بر می‌گیرد .مهاجرت روستاییان به مراكز شهری و رشد بی رویة جمعیت و گرانی سایر ارزاق عمومی با طبع افزایش تقاضا نان را ایجاب می‌نماید و برای پاسخگویی به این تقاضا چاره ای جز ازدید عرضة نان نمی‌ماند  و متاستفانه افزایش تولید با كاهش كیفیت همرا است و پی آمد تقاضای روز افزون به صورت خرید بیش از حد و ضایعات شدیدی شهود می‌باشد . كه به حدر رفتن سرمایة ملی محصوب می‌شود .1 – ضخامت و نازكی نان‌های سنتی كه قابلیت نگهداری در شرایط عادی را كاهش می‌دهد و استاندار مشخص برای آن تعریف نشده‌است .2 – ارزانی قیمت نان3 – عدم یكنواختی كیفیت آرد و ادم تحویل آرد استاندارد به نانوایان4 – عدم مهارت كارگران نانوایی5 – عدم استفاده از تكنولوژی جدید و تحت مواز این استاندارد برای تولید خمیر و پخت نان6 – عدم نظارت و كنترل جدی بر تولید نانوایی ها7 – عدم پخت مناسب و یكنواخت قسمت‌های مختلف نان8 – استفاده از فرهای نانوایی نامناسب و غیر استاندارد9 – افزایش تقاضا در ساعات یعنی از روز و ازدیاد سرعت پخت جهت حل مشكل10 – عدم اطلاع مصرف كنندگان از نحوة نگهداری نانهمچنین ارزان بودن قیمت نان نسبت به قیمت واقعی آن و همچنین در مقایسه با مواد غذایی مشابه مثل ، برنج باعث كاهش ارزش ظاهری و عدم توجه خیلی از افراد جامعه نسبت به ایجاد ضایعات نان شده است . 4-3- ضایعات ناشی از روش پخت :بیشترین ضایعات آرد در هنگام تهیة نان می‌باشد و بستگی زیادی به روش و پخت دارد حتی در صورتی كه خمیر با شرایط بسیار خوبی تهیه شده باشد. اگر وضعیت پخت خمیر و تهیة نان مطلوب نباشد . محصول از كیفیت خوبی بر خوردار نخواهد بود . مهمترین نكته ای كه در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد . درجة حرارت پخت و مدت زمانی است كه خمیر در آن قرار می‌گیرد . و نحوة كنترل زمان ورود و خروج خمیر به فراست كه عموما تحت تاثیر تعداد مشتری و به عبارت بهتر طول صف مشتریان می‌باشد و به طور كلی یكی از اشكالات مهم عدم زمان كافی برای پخت مطلوب نان است . تحقیق کارافرینی تولید نان فانتزیطرح توجیهی تولید نان فانتزیکارآفرینی تولید نان فانتزیدانلود تحقیق تولید نان فانتزیدانلود کارآفرینی تولید نان فانتزیطرح توجیه فنی تولید نان فانتزیتوجیه اقتصادی تولید نان فانتزیتولید نان فانتزیتولیدنانفانتزی

  • مبانی نظری گیاهان کود سبز، خاک ورزی (شخم)، نظام های خاک ورزی، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه

    مبانی نظری گیاهان کود سبز، خاک ورزی (شخم)، نظام های خاک ورزی، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دریافت مبانی نظری گیاهان کود سبز، خاک ورزی (شخم)، نظام های خاک ورزی، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه مبانی نظری گیاهان کود سبز،…

  • پاورپوینت سیستم های رایانه ای: بکارگیری رایانه ها توسط سازمان ها و کاربران نهایی

    پاورپوینت سیستم های رایانه ای: بکارگیری رایانه ها توسط سازمان ها و کاربران نهایی دریافت پاورپوینت سیستم های رایانه ای: بکارگیری رایانه ها توسط سازمان ها و کاربران نهایی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 3925 کیلوبایت…

  • تحقیق بانکداری اسلامی

    تحقیق بانکداری اسلامی دریافت تحقیق بانکداری اسلامی نظام بانکداری نقشی بی بدیل در کل منظومه سیاست های اقتصادی و حتی روابط اجتماعی واخلاقی جامعه ایفا می کند و به عنوان قلب تپنده مناسبات پولی و اعتباری هر اقتصادی نقشی مهم…

  • پاورپوینت مدیریت رفتار، مدیریت موفقیت و مدیریت ارتباط با مشتری

    پاورپوینت مدیریت رفتار، مدیریت موفقیت و مدیریت ارتباط با مشتری دریافت پاورپوینت مدیریت رفتار، مدیریت موفقیت و مدیریت ارتباط با مشتری دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 817 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 45 دانلود پاورپوینت با موضوع…

  • چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق توفیق در تجارت

    چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق توفیق در تجارت دریافت چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق توفیق در تجارت دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 136 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 چارچوب…

  • دانلود تحقیق قرارداد معاوضه ای

    دانلود تحقیق قرارداد معاوضه ای دریافت دانلود تحقیق قرارداد معاوضه ای دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 74 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 سوآپ در لغت به‌معنای معامله پایاپاى (ارز)، معاوضه، عوض کردن، مبادله کردن، بیرون کردن،…

  • بررسی جزای اسلامی

    بررسی جزای اسلامی دریافت بررسی جزای اسلامی دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 36 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 89 بررسی جزای اسلامی قیمت فایل فقط 24,200 تومان بررسی جزای اسلامی در حقوق جزای اسلامی اصول بسیار مهمی…

  • مجموعه آموزشی تصویری پرورش بوقلمون+طرح توجیهی

    مجموعه آموزشی تصویری پرورش بوقلمون+طرح توجیهی دریافت مجموعه آموزشی تصویری پرورش بوقلمون+طرح توجیهی مجموعه آموزشی پرورش بوقلمونطرح توجیهیتصاویر مراحل مختلف رشد و بیماری ها دسته بندی طرح توجیهی دامی بازدید ها 194 فرمت فایل rar حجم فایل 5.591 مگا بایت…

  • تانگو طراحی شده در سالیدورک و کتیا

    تانگو طراحی شده در سالیدورک و کتیا دریافت تانگو طراحی شده در سالیدورک و کتیا تانگو طراحی شده در سالیدورک و کتیا دسته بندی مکانیک بازدید ها 179 فرمت فایل zip حجم فایل 98 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 1…

  • مقاله بررسی پرورش شترمرغ

    مقاله بررسی پرورش شترمرغ دریافت مقاله بررسی پرورش شترمرغ دسته: دام و طیور بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 23 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 17 مقاله بررسی پرورش شترمرغ در 17 صفحه ورد قابل ویرایش قیمت فایل فقط 7,700…

  • روش حل مسئله

    روش حل مسئله دریافت روش حل مسئله دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 74 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 روش حل مسئله قیمت فایل فقط 7,700 تومان روش حل مسئله قیمت فایل فقط 7,700 تومان برچسب…

  • حقوق انسان

    حقوق انسان دریافت حقوق انسان دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 12 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 عصر رنسانس عصر جداگانه ای علم و دین و تفكیك قلمرو های آن دو است در این دوران بسیاری از…

  • كنترل و كاهش پدیده كودك آزاری

    كنترل و كاهش پدیده كودك آزاری دریافت كنترل و كاهش پدیده كودك آزاری دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 30 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 كنترل و كاهش پدیده كودك آزاری قیمت فایل فقط…

  • بررسی اثر زانتان و كاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا

    بررسی اثر زانتان و كاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا دریافت بررسی اثر زانتان و كاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 75 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16…

  • دانلود پژوهش آمار عامل های کاهش ازدواج کدامند؟

    دانلود پژوهش آمار عامل های کاهش ازدواج کدامند؟ دریافت دانلود پژوهش آمار عامل های کاهش ازدواج کدامند؟ دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 192 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 17 از زیباترین و بهترین تصمیم های زندگی…

  • پاورپوینت گل شب بو

    پاورپوینت گل شب بو دریافت پاورپوینت گل شب بو پاورپوینت گل شب بو دسته بندی کشاورزی بازدید ها 128 فرمت فایل doc حجم فایل 1.914 مگا بایت تعداد صفحات فایل 64 15,400 تومان مقدمه: پیوسته گلبرگان تیره شب بو :…

  • کتاب قدرت در درون ماست

    کتاب قدرت در درون ماست دریافت کتاب قدرت در درون ماست دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 1377 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 271 قدرت در درون ماست این متن در ادامه‌ی كتاب شفای زندگی…

  • دانلود ارزیابی آبریزش دهان

    دانلود ارزیابی آبریزش دهان دریافت دانلود ارزیابی آبریزش دهان دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 45 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 89 توصیف آبریزش دهانآلایر، بلاسكو، هابرفلنر (2002) و كریسدال و وایت (1989) روشهایی را…

  • تحقیق تعیین ضریب نفوذپذیری به روش بار آبی افتان

    تحقیق تعیین ضریب نفوذپذیری به روش بار آبی افتان دریافت تحقیق تعیین ضریب نفوذپذیری به روش بار آبی افتان دسته: جغرافیا بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1418 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 برای تعیین ضریب نفوذپذیری، روش های…

  • استانداردهای حسابرسی: كنترل كیفیت در مؤسسات ارائه‌كننده خدمات حسابرسی، سایر خدمات اطمینان بخش

    استانداردهای حسابرسی: كنترل كیفیت در مؤسسات ارائه‌كننده خدمات حسابرسی، سایر خدمات اطمینان بخش دریافت استانداردهای حسابرسی: كنترل كیفیت در مؤسسات ارائه‌كننده خدمات حسابرسی، سایر خدمات اطمینان بخش دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 45 کیلوبایت تعداد صفحات…

  • بررسی كانون پرورش فكری كودكان

    بررسی كانون پرورش فكری كودكان دریافت بررسی كانون پرورش فكری كودكان دسته: فنی و مهندسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 92 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 128 بررسی كانون پرورش فكری كودكان قیمت فایل فقط 18,700 تومان بررسی كانون…

  • امتحان نوبت اول ریاضی نهم ابتدایی

    امتحان نوبت اول ریاضی نهم ابتدایی دریافت امتحان نوبت اول ریاضی نهم ابتدایی دسته: ریاضی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 72 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 2 امتحان نوبت اول ریاضی نهم ابتدایی قیمت فایل فقط 7,700 تومان در…

  • پاورپوینت کامل معماری دیجیتال

    پاورپوینت کامل معماری دیجیتال دریافت پاورپوینت کامل معماری دیجیتال دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 2641 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 31 دانلود رایگان پروژه پاورپوینت کامل معماری دیجیتالنوع فایل پاورپوینت pptx powerpointتعداد اسلاید 31اسلاید قیمت فایل فقط…

  • تحقیق و پژوهش ایجاد تغییرات در AHP با سلسله مراتب غیر خطی و وجود روابط ریاضی مابین معیارها و زیر معیارها

    تحقیق و پژوهش ایجاد تغییرات در AHP با سلسله مراتب غیر خطی و وجود روابط ریاضی مابین معیارها و زیر معیارها دریافت تحقیق و پژوهش ایجاد تغییرات در AHP با سلسله مراتب غیر خطی و وجود روابط ریاضی مابین معیارها…

  • تحقیق بهینه‌سازی و معرفی انواع مختلف روش‌های آن

    تحقیق بهینه‌سازی و معرفی انواع مختلف روش‌های آن دریافت تحقیق بهینه‌سازی و معرفی انواع مختلف روش‌های آن چكیده بهینه‌سازی یك فعالیت مهم و تعیین‌كننده در طراحی ساختاری است طراحان زمانی قادر خواهند بود طرح‌های بهتری تولید كنند كه بتوانند با…

  • طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) به ظرفیت 6000 متر مربع

    طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) به ظرفیت 6000 متر مربع دریافت طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) به ظرفیت 6000 متر مربع دسته: کشاورزی و…

  • پاورپوینت آموزش کامل میکروکنترلرهای AVR

    پاورپوینت آموزش کامل میکروکنترلرهای AVR دریافت پاورپوینت آموزش کامل میکروکنترلرهای AVR دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1659 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 133 پاورپوینت آموزش کامل میکروکنترلرهای AVR قیمت فایل فقط 11,000 تومان قسمتی از حافظه میکرو…

  • مقاله راهنمای سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای برای سرمایه‌گذاری در بورس

    مقاله راهنمای سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای برای سرمایه‌گذاری در بورس دریافت مقاله راهنمای سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای برای سرمایه‌گذاری در بورس دسته: اقتصاد بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 16 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 مقاله درباره ی راهنمای سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای برای سرمایه‌گذاری…

  • الزامات معافیت تست ضربه مطابق استاندارد ASME SEC VIII DIV1

    الزامات معافیت تست ضربه مطابق استاندارد ASME SEC VIII DIV1 دریافت الزامات معافیت تست ضربه مطابق استاندارد ASME SEC VIII DIV1 دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 382 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 5 الزامات معافیت تست ضربه…

  • پاورپوینت كلیله و دمنه 1

    پاورپوینت كلیله و دمنه 1 دریافت پاورپوینت كلیله و دمنه 1 دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 71 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 166 پاورپوینت كلیله و دمنه 1 قیمت فایل فقط 9,900 تومان پاورپوینت كلیله و…

  • زمین شناسی کرمان

    زمین شناسی کرمان دریافت زمین شناسی کرمان دسته: زمین شناسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 11674 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 225 مساحت منطقه كه دارای طول 95 كیلومتر در مسیر طول جغرافیایی و 55 كیلومتر و در سیر…

  • پاورپوینت نشانه ک پایه اول دبستان

    پاورپوینت نشانه ک پایه اول دبستان دریافت پاورپوینت نشانه ک پایه اول دبستان دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 2412 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 پاورپوینت نشانه ک پایه اول دبستان قیمت فایل فقط 9,900 تومان در…

  • دانلود خلاصه پکیج آموزش تحلیل رفتار متقابل

    دانلود خلاصه پکیج آموزش تحلیل رفتار متقابل دریافت دانلود خلاصه پکیج آموزش تحلیل رفتار متقابل دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 7 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 2 دانلود خلاصه پکیج آموزش تحلیل رفتار متقابل…

  • پروپوزال رشته حقوق (تأثیر اشتباه در مسئولیت کیفری در حقوق ایران و فرانسه)

    پروپوزال رشته حقوق (تأثیر اشتباه در مسئولیت کیفری در حقوق ایران و فرانسه) دریافت پروپوزال رشته حقوق (تأثیر اشتباه در مسئولیت کیفری در حقوق ایران و فرانسه) پروپوزال تکمیل شده رشته حقوق با عنوان (تأثیر اشتباه در مسئولیت کیفری در…

  • پاورپوینت آشنایی با مواد و مصالح ساختمانی جدید

    پاورپوینت آشنایی با مواد و مصالح ساختمانی جدید دریافت پاورپوینت آشنایی با مواد و مصالح ساختمانی جدید دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 943 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 49 دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با مواد و…