تحقیق کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای

تحقیق کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای

دریافت

تحقیق کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای تحقیق کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در 46 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها

27
فرمت فایل

doc
حجم فایل

161 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

46

8,800 تومان
تحقیق کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در 46 صفحه ورد قابل ویرایش    شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز  :مقدمه :چای که به زبان انگلیسی TEA  و چینی TAY  یا CHAI  نامیده می شود ، به صورت درخت یا درختچه و مخصوص مناطق استوایی و اطراف آن است . بوته چای دارای برگهای ساده ، غالباً پایا ، متناوب و گل هایی معمولا نر – ماده و منظم است . چای دارای دو گونه مهم چینی CAMELLTA SINESIS  و آسامی CAMELLTA ASSAMICA  و یک زیر گونه کامبوجی می باشد . چای را از سرشاخه های جوان و ترد شامل دو یا سه برگ و جوانه های ناشکفته انتهایی و با عملیاتی چند بر روی آنها می سازند .چای نوعی نوشیدنی بسیار رایج است که مانند قهوه در ردیف رایج ترین و مهم ترین نوشابه های مطبوع و مورد مصرف در بیشتر جهان می‌باشد .چای دارای اهمیت غذایی ودارویی بسیاری است . ولی مهم ترین اثر آن تاثیر برروی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است چای دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین . هیدراتهای کربن وانواع مختلفی از ترکیبات شیمیایی می باشد . چای دارای اثر انرژی زایی بالایی می باشد . بطوری که یک فنجان چای  ?  کیلو کالری انرژی به بدن می رساند . مصرف زیاد چای می تواند باعث طپش قلب . عصبانیت . اضطراب . بی خوابی و لاغری شود  . خواص چای   چای دارای اهمیت غذایی ودارویی بسیاری است . ولی مهم ترین اثر آن تاثیر برروی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است چای دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین . هیدراتهای کربن وانواع مختلفی از ترکیبات شیمیایی می باشد .                     تاریخچه چای:تحقیقات نشان می دهد که بوته چای را در حدود?هزار سال (ق.م) در چین می شناخته اند . کیاه چای و واریته های آن به حالت وحشی در شمال هند درناحیه ای به نام اسام می روییده . از نظر کاشت و مصرف چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا در حدود  ????  سال (ق.م) کشت می شده وبه مصرف می رسیده در زمانهای گذشته کاهنهای بودایی برای کمتر خوابیدن از چای استفاده می کرده اند و افسانه ای دراین مورد هست که می گوید کاهنی بنام بودهیدهارما در مراجعت از ژاپن به خواب می رود و پس از بیدار شدن برای تنبیه شدن مژه های خود را کند وروی زمین ریخت این مژه ها در خاک ریشه داد وتبدیل به درخت چای شد . انتشار این گیاه از چین به ژاپن وهند و از قرن پانزدهم در اروپا کشت چای رایج شد. کشت چای درایران:از اوایل قرن بیستم چایکاری در ایران آغاز شد . قبل از سال  ????(ه . ش ) کشت چای درایران رواج نداشت و ایرانیان قدیم به جای چای قهوه می نوشیدند . به همین دلیل چایخانه های ایران همان نام قدیمی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند  .علاقه دولت ایران به کشت چای در سال  ????  (ه .ش) باعث شد تا سفیر ایران در هند بنام حاج محمد میرزا کاشف السلطنه ماموریت یافت تا چگونگی کشت چای را بیاموزد . ایشان پس از مدتها کار و تلاش روی مزارع چای در هند موفق شد اصول و فنون چایکاری را بیاموزد و با موافقت دولت هند تعداد  ????  نهال چای به ایران بیاورد و آنها را در زمینی در نزدیکی شهر لاهیجان بکارد . پس از آن بود که بتدریج کشت چای در ایران رواج یافت  .  مشخصات چای:گیاه چای از تیره  teaceae است . نوع پرورشی آن بنام  camellia sineasis است. به دو شکل وحشی وپرورش یافته است . در حالت وحشی ارتفاع ان ارتفاع آن به  ??- ??  متر می رسد که اغلب در کشورهای خاور دور می روید . انواع پرورشی آن دارای ارتفاع  ??  – ??  متر است . که حداکثر به  ?  متر می رسد  .  تقسیم بندی چای از لحاظ زراعی  :?) گونه چینی ?) گونه اسامی و کامبوجی ?) نژادهای دو رگه  ? تقسیم بندی گیاه چای از لحاظ طرز تهیه و تولید  :?) چای سیاه ?) چای سبز ?) چای اولنگ ?) چای قالبی    انواع چای ? چای سیاه این نوع چای پس از انجام تمام مراحل چایسازی بدست می آید این نوع چای به دو طریق رسمی یاارتدکس و غیر رسمی بدست می آید در روش ارتدکس که همان روش چایسازی ایران نیز می باشد تمام مراحل تهیه چای از قبیل : پلاس ومالش و تخمیر و خشک شدن انجام می گیرد این نوع چای دارای درجه بندی هایی مثل :چای قلم . پیچیده . باروتی . و … می باشد . در چای غیر رسمی از ماشین هایی استفاده می شود که در آن مرحله پلاس حذف می شود . این چای در ایران استفاده نمی شود  .  ? چای سبز:این نوع چای بیشتر در چین و ژاپن مصرف دارد . دراین نوع چای عمل تخمیر صورت نگرفته و پس از مالش بلافاصله چای را خشک می نمایند . این نوع چای کم رنگ ولی معطر می باشد و دارای خواص درمانی بسیاری می باشد. ? چای اولنگ:در این نوع چای عمل تخمیر بطور کامل انجام نشده و بصورت ناتمام می ماند . و در چین و ژاپن مصرف آن رایج است.  ? چای قالبی  :نوعی از چای که برای تهیه آن از برگ و ساقه و ترکه چای استفاده می شود . این نوع چای پس از انجام مراحل تهیه چای بصورت پودر و در قالبهایی که از نوع چوب می باشد ریخته و در اثر فشار بصورت قالبی در می آید انواع چای  :تمام انواع چای را می توان به سه گروه عمده تخمیری ( چای سیاه ) تخمیر نشده ( چای سبز ) و نیمه تخمیری ( چای اولانگ و پوچونگ ) تقسیم کرد  . ترکیبات چای  :ترکیبات اساسی برگ چای عبارتند از  :آب ، تانن ، کافئین ( تئین ) ،‌اسانسهای روغنی ،‌آلبومین ، قند پکتین و خاکستر ارزش غذایی چای  :نوشابه چای علاوه بر کافئین دارای مقداری پروتئین و ئیدراتهای کربن است . چای به تنهایی از نظر مقدار کالری که به مصرف کننده می دهد بسیار کم است و در حدود  ?  کالری در یک فنجان چای  ( ???  گرم ) می باشد . چای دارای ویتامین های متعددی از گروه  B شامل ویتامین  B? و  B? و اسید فولیک و اسید پانتوتنیک و نیز مقدار قابل ملاحظه ای ویتامین  P ( نیاسین ) می باشد . برگ سبز چای از نظر ویتامین  C ، غنی است  .مراحل تولید چای  :چای به دو شیوه سنتی ( ارتدوکس ) و غیرسنتی  ( C.T.C ) تولید می شود . تفاوت این دو شیوه به نوع مالش و لوله کردن برگ سبز چای مربوط است . در شیوه  C.T.C کلیه سلولها و رنگدانه های چای اکسیده می شوند و در نتیجه این نوع چای از نظر رنگ و کیفیت نسبت به شیوه سنتی برتری دارد  . مراحل تولید چای به شیوه ارتدوکس ( سنتی )‌ به طور خلاصه عبارت است از  :الف ) پلاساندن هدف این مرحله کاهش رطوبت برگها به میزان  ??  درصد و کاهش مقدار کافئین و تانن و کلروفیل و تبدیل نشاسته به قند می باشد  .ب – مالش در این مرحله شیره گیاه از سلولها خارج می شود و برای مرحله بعد آماده می شود . در این مرحله ماده گس چای ( تانن ) از سلولها خارج و در اثر تماس با هوا کمی سیاه رنگ می شود  .ج – تخمیر در این مرحله حدود  ??  درصد از تانن چای از بین می رود و قسمتی هم اکسیده و به مواد معطر افزوده می شوند . در موقع اکسیده شدن تانن همزمان با زیاد شدن رنگ ، بوی علفی و رنگ سبز آن از بین می رود  . د – خشک کردن در این مرحله برگهای چای به سرعت در حرارت خشک  ??-??  درجه سانتیگراد خشک و بلافاصله سرد می شوند  . درجه بندی چای  :چای بعد از عملیات تولید ،‌درجه بندی می شود و به انواع قلمی ، شکسته ، باروتی و خاک چای تقسیم می گردد  .رنگ چای  :چای به سه رنگ مورد استفاده قرار می گیرد  😕  – چای سیاه  ?  – چای سبز  ?  – چای قرمز هر سه نوع چای قابض ، محرک ،‌ مسکن و مدر یا ادرارآور و معرق است و دارای اثرات آرام بخشی روی سلسله اعصاب می باشد  . نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها چای و پلی فنل های موجود در آن نقش بازدارنده علیه بسیاری از کارسینوژنها ( سرطانها ) دارد از جمله سرطانهای پوست ، ریه ، مری ، معده ، کبد ، روده و لوزالمعده و غدد . چای همچنین باعث از بین بردن سموم ایجاد شده در حین پخت غذا ، کاهش اثرات سوء مصرف بعضی داروها و کشیدن سیگار در بدن ، کاهش انباشتگی آهن در بدن بیماران مبتلا به هموکروماتوزیس، جلوگیری از ابتلا به بسیاری از انواع بیماریهای التهابی و عفونی ، جلوگیری از شکسته شدن  DNA و تولید پراکسیدها در بدن و جلوگیری از فساد دندانها می شود . چای به علت وجود فلاونوئیدها باعث جلوگیری از اکسیداسیون چربی و در نتیجه ممانعت از تصلب شرائین بدن ونیز به تعویق انداختن پیری زودرس می شود  . طرز دم کردن چای  :قبل از دم کردن چای ، هنگامی که آن را در قوری می ریزید ، با کمی آب جوش بشویید ( بیشتر به علت شستن تانن چای ) ، سپس به مقدار کافی آب جوشیده در آن بریزید و آن را مدت  ?-?  دقیقه دم کنید . قوری چای باید چینی و از نوع لعاب مرغوب و بدون سرب باشد . بعد از دم کشیدن چای بهتر است برگهای چای را از آن جدا کرده در این صورت دم کرده مطبوعی به دست خواهد آمد که میزان تانن آن کم است  .Methodاین یک روش مکانیکی است که مانند غلتاندن ( روش سنتی ) یا سنگ شکنی سریع یا پیچیدن یا تاب دادن با غلتکهای محوری ( روش CTC ) انجام می گیرد . در این روش ماشین هایی در اندازه ها و طرح های مختلف استفاده می شود . اما اصول کار آنها شبیه به هم می باشد . آنها برگها را به بالا آورده و آنها را در حالت حرکتی مداوم نگه می دارند .روش قدیمی برای غلتاندن برگها بین دستها یا بوسیله دستها در روی میز انجام می گرفت ، تا زمانی که برگهای غلتانده شده به طور هموار با عصاره ها پوشانده می شوند و سرانجام به قطعات کوچکتر شکسته می شوند . وسیله برنده از طریق روزنه ای به برگها نیرو وارد کرده و آنها را به شکل قطعات کوچک می برد .سنگ شکنی سریع و غلتاندن ( CTC ) ماشین شامل دو غلتک فلزی دندانه دار است که نزدیک یکدیگر قرار گرفته و با سرعتی نا برابر می چرخند که برگها را می چرخانند و می برند .رتوروانس( Rotorvance ) شامل یک بشکه افقی با یک محفظه تغذیه دستگاه در انتهای یک غلتک و یک صفحه سوراخ دار در غلتک دیگر می باشد . بوسیله یک نوع پیچ که متناسب با پره ها در مرکز قرار دارد به وسط بشکه نیرو وارد می شود ، برگها توسط صفحه های مقاوم و محکم در سطح درونی بشکه می شکنند و در انتهای صفحات به قطعات کوچکتر بریده می شوند .در روش جدید ماشینهای شکننده می توانند سلولهای برگها را از یکدیگر منفصل کرده و در بسیاری از موارد مرحله خشک کردن غیر ضروری است . روش CTC سه درجه از چای را ایجاد می کند : چای شکسته معطر ( BP ) ، چای معطر غربال شده ( PF ) و خاکه چای ( PD ) .چای مرغوب، چای نا مرغوبچای سیاه كه به‌طور مطلق چای نامیده می‌شود از برگ، غنچه و ساقه نازك گیاهی از نوع كاملیا(Camellia) به دست می‌آید و پس از انجام عملیات تخمیر و خشكانیدن، در قالب بسته‌بندی‌های گوناگون به بازار عرضه می‌شود.             گفته می‌شود نخستین بوته‌های چای حدود  ????  سال قبل از میلاد مسیح در كشور چین كشت شد و دم كرده‌ آن برای رفع خستگی مصرف می‌شد.در فرهنگ ما ایرانیان، چای ازجمله فرآورده‌های پرمصرف كشاورزی است كه همگان از پیر و جوان و فقیر و غنی، نوشیدن آن را مایه آرامش و فرصتی برای فراغت از مشغله‌های روزانه می‌دانند و از آن به عنوان بهانه‌ای برای گردهم نشستن و گفت و گو بهره می‌برند. ایرانیان با مصرف سالانه  ?  تا  ?/?  درصد مصرف چای جهان، در زمره چای‌خورترین مردم جهان قرار دارند.چای سیاه كه به‌طور مطلق چای نامیده می‌شود از برگ، غنچه و ساقه نازك گیاهی از نوع كاملیا(Camellia) به دست می‌آید و پس از انجام عملیات تخمیر و خشكانیدن، در قالب بسته‌بندی‌های گوناگون به بازار عرضه می‌شود. چای مرغوب بر مبنای استاندارد ملی ایران، كیفیت چای براساس دیدن و چشیدن آن تعیین می‌شود. با تجربه‌ای كه چشندگان روی انواع چای دارند قضاوت آنها اغلب ملاك عمل است.داوری چشندگانی كه واجد گواهی‌نامه از یكی از مراجع رسمی چشش چای هستند، معتبر است. آزمایش‌های شیمیایی روی نمونه‌های چای به جز در مواردی كه چای فاقد اصالت، مشكوك و یا واجد ویژگی‌های غیرمتعارف باشد، انجام نمی‌شود. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران فاكتورهای ویژه‌ای را برای چای خوب در نظر گرفته‌اند.  این لكه‌های روغنی بسیاری از مصرف‌كنندگان با مشاهده لكه‌های روغنی مانند بر سطح چای و یا جداره‌های ظروف محتوی آن، كیفیت نامناسب آب را عامل آن می‌دانند و در نگاه نخست، چنین استنباط می‌كنند كه منشا لكه‌های چربی، آبی است كه برای طبخ چای به كار رفته است. برای توضیح علت این پدیده و براساس مراجعه به مستندهای مرتبط و مكاتبه با برخی شركت‌های تولید و عرضه‌كننده چای، موارد زیر استنتاج شده است: در ساختمان شیمیایی چای، مواد شیمیایی تانن و كافئین با اثر تحریك‌كنندگی قوی همچون افزایش هوشیاری، انرژی و تمركز وجود دارد و شاید خاصیت این مواد اصلی‌ترین دلیل مصرف چای باشد.هنگامی كه چای سرد می‌شود و دمای آن به كمتر از  ??  درجه سانتی‌گراد می‌رسد، تانن و كافئین موجود در چای با یكدیگر واكنش داده و تركیبی به نام تانات كافئین و مقداری پلی‌فنل اكسید نشده تولید می‌شود.تانات كافئین كه نوعی رسوب است به‌صورت ذرات معلق درآمده و رنگ چای را كدر می‌كند. پلی‌فنل‌های اكسید نشده نیز كه به حالت چربی‌های حلقوی آزاد می‌شوند ‌به‌صورت لكه‌های روغنی مانند در سطح چای و یا جداره ظرف محتوی چای مشاهده می‌شوند. آغشته بودن ظروف طبخ و صرف چای به چربی و یا هر نوع ماده روغنی دیگرنیز سبب تشدید این پدیده می‌شود. چای كدر یا پررنگ در آزمون‌های كیفیت آب مورد استفاده برای طبخ چای، مشخص شده است كه هرچند محتوی سختی آب بیشتر باشد، چای كدرتر و هرچه املاح قلیایی آب بیشتر باشد چای دم‌‌كرده پررنگ‌تر خواهد بود.عنصر روی ازجمله عناصر تغذیه‌ای است كه جذب عمده‌ آن به بدن ازطریق مواد غذایی است. مقدار متداول آن در آب‌های سطحی  ??/?  و در آب‌های زیرزمینی  ??/?  میلی‌گرم بر لیتر است. در آب‌های لوله‌كشی به‌ویژه در لوله‌های گالوانیزه قدیمی، مقدار روی ممكن است بیشتر باشد. روی در غلظت‌های حدود چهار میلی‌گرم بر لیتر (برحسب سولفات روی) مزه ناخوشایند گس در آب ایجاد می‌كند. این عنصر در غلظت‌های حدود سه تا پنج میلی‌گرم بر لیتر، ظاهر شیری‌رنگ و كدر با لایه‌ نازك روغنی مانند در هنگام جوشاندن آب ایجاد می‌كنند. تحقیق کارافرینی شرکت تولید و بسته بندی چایطرح توجیهی شرکت تولید و بسته بندی چایکارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چایدانلود تحقیق شرکت تولید و بسته بندی چایدانلود کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چایطرح توجیه فنی شرکت تولید و بسته بندی چایتوجیه اقتصادی شرکت تولید و بسته بندی چایشرکت تولید و بسته بندی چایشرکتتولیدبسته بندیچای

  • پاورپوینت آشنایی بامفهوم توکل

    پاورپوینت آشنایی بامفهوم توکل دریافت پاورپوینت آشنایی بامفهوم توکل دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 378 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 31 توکل مراحل توکل توحید و توکلآثار توکلزمینه های توکلشیوه توکل قیمت فایل فقط 11,000 تومان…

  • پاورپوینت برسی پدیده روانگرایی

    پاورپوینت برسی پدیده روانگرایی دریافت پاورپوینت برسی پدیده روانگرایی دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 5427 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 پاور پوینت برسی پدیده روانگرایی قیمت فایل فقط 16,500 تومان پاور پوینت برسی پدیده روانگرایی اسلاید…

  • اینفوگرافیک یک برنامه غذایی برای کاهش فشار خون

    اینفوگرافیک یک برنامه غذایی برای کاهش فشار خون دریافت اینفوگرافیک یک برنامه غذایی برای کاهش فشار خون دسته: وکتور بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 67 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 اینفوگرافیک یک برنامه غذایی برای کاهش فشار خون…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق طراحی فضای تجاری

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق طراحی فضای تجاری دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق طراحی فضای تجاری مبانی نظری و پیشینه تحقیق طراحی فضای تجاری دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 153 فرمت فایل docx حجم فایل 244 کیلو بایت…

  • پاورپوینت عوامل موثر بر تصمیم گیری در مورد خرید یا اجاره

    پاورپوینت عوامل موثر بر تصمیم گیری در مورد خرید یا اجاره دریافت پاورپوینت عوامل موثر بر تصمیم گیری در مورد خرید یا اجاره دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1491 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 69 دانلود پاورپوینت…

  • پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای

    پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای دریافت پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx…

  • تحقیق بررسی روابط خارجی نادرشاه

    تحقیق بررسی روابط خارجی نادرشاه دریافت تحقیق بررسی روابط خارجی نادرشاه دسته: تاریخ و ادبیات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 29 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 49 تحقیق بررسی روابط خارجی نادرشاه در 49 صفحه ورد قابل ویرایش قیمت…

  • پاورپوینت ارتباطات غیررسمی برای جبران خدمت كاركنان

    پاورپوینت ارتباطات غیررسمی برای جبران خدمت كاركنان دریافت پاورپوینت ارتباطات غیررسمی برای جبران خدمت كاركنان دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 79 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 عنوان دانلود پاورپوینت ارتباطات غیررسمی برای جبران خدمت كاركنان دسته…

  • دانلود تحول تاریخی نظام تامین اجتماعی 240 ص

    دانلود تحول تاریخی نظام تامین اجتماعی 240 ص دریافت دانلود تحول تاریخی نظام تامین اجتماعی 240 ص دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 218 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 227 دانلود تحول تاریخی نظام تامین اجتماعی 240…

  • مبانی نظری حسابداری مسئولیت های اجتماعی، حسابداری محیط زیست، حسابداری سبز

    مبانی نظری حسابداری مسئولیت های اجتماعی، حسابداری محیط زیست، حسابداری سبز دریافت مبانی نظری حسابداری مسئولیت های اجتماعی، حسابداری محیط زیست، حسابداری سبز مبانی نظری حسابداری مسئولیت های اجتماعی، حسابداری محیط زیست، حسابداری سبز دسته بندی علوم انسانی بازدید ها…

  • پاورپوینت آنتروتوكسمی یا روده سرخی

    پاورپوینت آنتروتوكسمی یا روده سرخی دریافت پاورپوینت آنتروتوكسمی یا روده سرخی دسته: پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 854 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 9 دانلود پاورپوینت آنتروتوكسمی یا روده سرخی بررسی آنتروتوكسمی یا روده سرخی پاورپوینت جامع و…

  • پاورپوینت اداره امور استخدامی عمومی

    پاورپوینت اداره امور استخدامی عمومی دریافت پاورپوینت اداره امور استخدامی عمومی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 609 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 41 دانلود پاورپوینت با موضوع اداره امور استخدامی عمومی، در قالب ppt و در 41…

  • پاورپوینت خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی

    پاورپوینت خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی دریافت پاورپوینت خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 548 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 دانلود پاورپوینت با موضوع خلاقیت، نوآوری و كارآفرینی، در قالب ppt و در 15…

  • مقاله جایگزینی فیلتر کمپرسور توربین های گازی با جداکننده های سیکلونی

    مقاله جایگزینی فیلتر کمپرسور توربین های گازی با جداکننده های سیکلونی دریافت مقاله جایگزینی فیلتر کمپرسور توربین های گازی با جداکننده های سیکلونی قاله بررسی عددی اثر سرعت تزریق و زاویه تزریق سوخت بر نرخ تبخیر سوخت در موتور پراید…

  • پرسشنامه آزمون خود شکوفایی

    پرسشنامه آزمون خود شکوفایی دریافت پرسشنامه آزمون خود شکوفایی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 11 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 2 آزمون خود شکوفایی قیمت فایل فقط 7,700 تومان پرسشنامه آزمون خود شکوفایی مشخصات…

  • تحقیق بررسی و مقایسه ضرب المثل های عربی، فارسی و انگلیسی

    تحقیق بررسی و مقایسه ضرب المثل های عربی، فارسی و انگلیسی دریافت تحقیق بررسی و مقایسه ضرب المثل های عربی، فارسی و انگلیسی تحقیق حاضر در 334 صفحه جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته زبان ادبیات عربی با رعایت…

  • تحقیق هوش مصنوعی یا robat

    تحقیق هوش مصنوعی یا robat دریافت تحقیق هوش مصنوعی یا robat هوش مصنوعی بطور خلاصه تركیبی است از علوم كامپیوتر ، فیزیولوژی و فلسفه ، این شاخه از علوم بسیار گسترده و متنوع است و از موضوعات و رشته های…

  • دانلود طرح آماده اعلامیه فوت (آگهی نامه ترحیم)

    دانلود طرح آماده اعلامیه فوت (آگهی نامه ترحیم) دریافت دانلود طرح آماده اعلامیه فوت (آگهی نامه ترحیم) دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 28885 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 آگهی نامه ترحیم…

  • دانلود پاورپوینت سازماندهی، سازماندهی پویا (فصل سوم کتاب مدیریت عمومی الوانی)

    دانلود پاورپوینت سازماندهی، سازماندهی پویا (فصل سوم کتاب مدیریت عمومی الوانی) دریافت دانلود پاورپوینت سازماندهی، سازماندهی پویا (فصل سوم کتاب مدیریت عمومی الوانی) دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی فصل سوم کتاب مدیریت عمومی دکتر مهدی الوانی با عنوان سازماندهی، سازماندهی پویا…

  • کتاب کسب درآمد 2016 تضمینی

    کتاب کسب درآمد 2016 تضمینی دریافت کتاب کسب درآمد 2016 تضمینی کتاب کسب درآمد 2016 تضمینی دسته بندی کتاب بازدید ها 180 فرمت فایل zip حجم فایل 1.542 مگا بایت تعداد صفحات فایل 50 18,700 تومان کتاب کسب درآمد 2016…

  • مقاله مدلسازی و تست یک مبدل انرژی بادی خودکفای مبتنی بر ژنراتور سنکرون مغناطیس دائم

    مقاله مدلسازی و تست یک مبدل انرژی بادی خودکفای مبتنی بر ژنراتور سنکرون مغناطیس دائم دریافت مقاله مدلسازی و تست یک مبدل انرژی بادی خودکفای مبتنی بر ژنراتور سنکرون مغناطیس دائم این مقاله به مطالعه رفتار مبدل‌های انرژی بادی خودکفای…

  • اموزش کامل اینستاگرام به همراه تمامی ترفندها

    اموزش کامل اینستاگرام به همراه تمامی ترفندها دریافت اموزش کامل اینستاگرام به همراه تمامی ترفندها دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1777 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 26 اموزش کامل اینستاگرام به همراه تمامی ترفند ها…

  • آموزش شبکه (3)

    آموزش شبکه (3) دریافت آموزش شبکه (3) دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 613 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 137 مقدمه استفاده از کامپیوتر در ایران از چند سال قبل رایج شده است امروزه در موارد…

  • پاورپوینت فرآیند تولید ساندویج پانل

    پاورپوینت فرآیند تولید ساندویج پانل دریافت پاورپوینت فرآیند تولید ساندویج پانل پاورپوینت فرایند تولید ساندویج پانل در 13 اسلاید دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 169 فرمت فایل pptx حجم فایل 2.011 مگا بایت تعداد صفحات فایل…

  • گزارش كارآموزی مربوط به تحقیق 416 واحد مسكونی

    گزارش كارآموزی مربوط به تحقیق 416 واحد مسكونی دریافت گزارش كارآموزی مربوط به تحقیق 416 واحد مسكونی گزارش كارآموزی مربوط به تحقیق 416 واحد مسكونی در 23 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی کارآموزی بازدید ها 91 فرمت فایل doc…

  • پاورپوینت بررسی Neuropsychologi

    پاورپوینت بررسی Neuropsychologi دریافت پاورپوینت بررسی Neuropsychologi پاورپوینت بررسی Neuropsychologi در 119 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل دسته بندی علوم پزشکی بازدید ها 139 فرمت فایل ppt حجم فایل 18.741 مگا بایت تعداد صفحات فایل 119…

  • دانلود تحقیق عیب یابی الكتریكی 28 ص

    دانلود تحقیق عیب یابی الكتریكی 28 ص دریافت دانلود تحقیق عیب یابی الكتریكی 28 ص دسته: الکترونیک و مخابرات بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 11 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 28 دانلود عیب یابی الكتریكی 28 ص تحقیق عیب…

  • پروژه کارآفرینی نورد گرم 12000 تنی تولید تسمه فولادی

    پروژه کارآفرینی نورد گرم 12000 تنی تولید تسمه فولادی دریافت پروژه کارآفرینی نورد گرم 12000 تنی تولید تسمه فولادی دسته: صنعتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 517 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 37 پروژه کارآفرینی نورد گرم 12000 تنی…

  • پاورپوینت پردازش تصویر فصل 8 درس کاربرد فن آوری اطلاعات در پزشکی

    پاورپوینت پردازش تصویر فصل 8 درس کاربرد فن آوری اطلاعات در پزشکی دریافت پاورپوینت پردازش تصویر فصل 8 درس کاربرد فن آوری اطلاعات در پزشکی دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 2024 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 70…

  • دانلود پاورپوینت بررسی تاج محل هند

    دانلود پاورپوینت بررسی تاج محل هند دریافت دانلود پاورپوینت بررسی تاج محل هند پاورپوینت بررسی تاج محل هند در 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx دسته بندی معماری بازدید ها 135 فرمت فایل pptx حجم فایل 494…

  • مقاله کشاورزی با عنوان کود آبیاری

    مقاله کشاورزی با عنوان کود آبیاری دریافت مقاله کشاورزی با عنوان کود آبیاری مقاله کشاورزی با عنوان کود آبیاری در قالب ورد در 24 صفحه دسته بندی کشاورزی بازدید ها 229 فرمت فایل doc حجم فایل 47 کیلو بایت تعداد…

  • پرسشنامه مقیاس مثلث عشقSTLS

    پرسشنامه مقیاس مثلث عشقSTLS دریافت پرسشنامه مقیاس مثلث عشقSTLS پرسشنامه مقیاس مثلث عشقSTLS دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 95 فرمت فایل docx حجم فایل 13 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 3 8,250 تومان پرسشنامه مقیاس مثلث عشقSTLS مشخصات «…

  • نگاهی بر داده کاوی و کشف قوانین وابستگی

    نگاهی بر داده کاوی و کشف قوانین وابستگی دریافت نگاهی بر داده کاوی و کشف قوانین وابستگی دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 274 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 امروزه داده کاوی به عنوان یکی…

  • جزوه کامل حسابداری حسابرسی دولتی

    جزوه کامل حسابداری حسابرسی دولتی دریافت جزوه کامل حسابداری حسابرسی دولتی دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 3515 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 181 جزوه کامل حسابداری حسابرسی دوتی بسیار گویا و قابل اتکا و صحیح قیمت فایل…

  • مقاله در زمینه صفحات وب

    مقاله در زمینه صفحات وب دریافت مقاله در زمینه صفحات وب ارائه دهنده (ISP) و یا پروکسی سرور شرکت به اتصال TCPIIP کاربر به سایت، از شناسایی منحصر به فرد جلوگیری میکند گسترده ترین راه حل برای این مشکل استفاده…