تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ

تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ

دریافت

تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ در 22 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها

14
فرمت فایل

doc
حجم فایل

41 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

22

8,800 تومان
تحقیق کارآفرینی طرح کسب و کار  تولید گوشت شتر مرغ در 22 صفحه ورد قابل ویرایش شرح کسب و کارتهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و… که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با قیمت ارزان و هم به سادگی به آن دست یابند هم از خاصیت هایی که دارد بتوانند استفاده کنند و هدف از این طرح این است که مردم بتوانند از گوشت هایی که بدنشان به ویتامین ها و پروتئین هایش نیاز دارد استفاده کنند و به سادگی به آن دست یابد.الف) چشم انداز: ما می خواهیم عرضه کننده گوشت شترمرغ به بازار شویم و از این طریق همه بتوانند استفاده کنند با قیمت مناسب و دسترسی آسانمأموریت: این است که مشتریان بتوانند از این کنسرو را با قیمت کم خوشمزه و آسان و کاملاً سالم و بهداشتی بهره مند شود.ب) بازار هدف و مشتریان بالقوهمشتریان چه کسانی هستند؟ مشتریان تمام افراد جامعه هستند که می خواهند از این محصول استفاده کنند.چرا در یک بازار رقابت محصول شما را می خرند؟ چون محصول در بازار نیست و هم سالم بهداشتی قیمت مناسب و هم محصولیست که مشتریان شاید نتوانند آن را به راحتی پیدا کنند.ویژگی منحصر به فرد محصول شما چیست؟ اینکه برای اولین بار در بازارست و مردم میل دارند که چنین محصولی را استفاده کنند اما به دلیل گران بودن و یا عدم دسترسی نتوانسته اند آن را تهیه کنند ولی الان با قیمت مناسب و دسترسی آسان به دست می آورند.رقبا: رقبا کسانی هستند که از آمدن این محصول به بازار سعی می کنند محصول را بد نشان دهند و یا محصول خود را بیشتر در بازار توسعه دهند تا محصول آنها در نظر مردم بیشتر شود و فروش محصول خود را در بازار افزایش دهند و این محصول روند رشد بسیار خوب و رشد آن در بازار بسیار زیاد است چون یک محصول منحصر به فرد است و جز یکی از محصولاتی است که مردم تا حالا از آن استفاده نکرده اند.قیمت گذاریاستراتژی خود را جهت تعیین قیمت نهایی محصولات بیان نماید به هزینه های عده ای که تولید محصول شما را تحت تأثیر قرار می دهدقیمت گذاری یک کالا و یا خدمت تابعی است از:نیروی کار مستقیم: تعداد کارگران، هزینه های مالی، هزینه های تهیه ماشین آلات و تجهیزاتمواد اولیه: 1- گوشت شترمرغ 200 گرم? 2600 تومان. قیمت هر قوطی= 50 تومان- مواد افزودنی= 100 تومانسربار و یا هزینه های غیرمستقیم تولید: هزینه های متفرقه مثل حقوق کارمندان و کارگران، حمل و نقل= 200قیمت تمام شده= 2950 تومان+ 10? سود که می شود 295= قیمت کلی فروش 3245 تومانقیتمی که کالا دست مشتری می رسد 3245 + 20? سود= 3894 = {649}محاسبه قیمت تمام شده و قیمت گذاری خرده فروشی- موضع گیری رقابتی= در صورت پیداشدن رقیب سود کارخانه به 7 درصد کاهش پیدا خواهد کرد و برای کاهش قیمت و افزایش کیفیت کالا هزینه خواهد شد و پس از جذب مشتری بیشتر قیمت و میزان سود به همان حالت اول برمی گردد و چنانچه رقیبی از نظر قیمت و کیفیت وجود نداشت سود شرکت تا 13 درصد افزایش خواهد یافت که از قیمت نهایی تامین خواهد شد و بخشی از آن برای افزایش بازدهی به حقوق و مزایای کارمندان و کارگران افزوده می شود و در صورت صادر شدن محصولات به نقاط دیگر هزینه ی حمل و نقل به قیمت تمام شده افزوده می شود.قیمت گذاری کمتر از رقبا= در صورتی که کمتر از رقبا قیمت گذاری شود اگر محصول از نظر کیفیت خوب باشد مشتری زیاد می شود و در این حالت قیمت کمتر از رقبا 10? خواهد بود.قیمت گذاری بالاتر از رقبا= 5? بالاتر از رقبا خواهد بود. برای محصولات با کیفیت می توان چند قیمت گذاشت.آیا بازار هدف شما نسبت به قیمت حساس است؟ بلهارزش مورد نظر مشتریان شما چیست آن قیمت نشان دهنده ی ارزش درک شده محصول شماست؟ بلهما این محصول را به مشتری ساخته ایم تا او *** استفاده کند و از آن خوشش بیاید و دوباره سراغ این محصول بیاید پس در این جا ارزش مشتری خیلی زیاد است چون این محصول مال مشتری ست و هدف ما جلب نظر مشتری است.آیا شما مبنای ** برای تحقیقات خود در فروش مداوم، خرده فروشی، توزیع، حجم فروش دارد.وقتی یک کارخانه یا یک محصول جدید ساخته می شود هدف از آن فروش و عرضه آن است و باید نقطه مشخصی برای فروش مداوم و خرده فروشی و حتی توزیع داشته باشیم اگر محصول در تمام دوره های سال ساخته شود فروش مداوم داریم خرده فروشی هم یکی از روشهای فروش و توزیع کالاستتوزیع و حجم فروش هم باید مشخص باشد.ما می خواهیم در هنگام شروع کار محصول خود را به بازارها و فروشگاه های کوچک بفرستیم و بعد قیمت آن و فروش آن را زیاد کنیم ما در بدو کار به دنبال افزایش قیمت یا کل قیمت تمام شده *** پس قیمت در بدو کار اهمیت ندارد مهم جلب نظر مشتری و اینکه مشتری و مصرف کننده چقدر از این محصول خوشش می آید از آن استفاده می کند. پس هدف جلب مشتری است.شرح منابع انسانی1- سوابق کاری افراد در زمینه کسب و کار مربوطه: افراد باید سوابق کاری در این زمینه داشته باشند هر چقدر این سابقه کم باشد اما باید یک *** مربوط به کارخانه، دستگاه ها، تجهیزات و… داشته باشد زیرا سابقه افراد نقش مهمی در کار آنها دارد.2- سوابق تحصیلی، آموزشی و مهارت های افراد: تحصیلات افراد زیاد مد نظر نیست و بیشتر سوابق افراد مهم است البته باید افراد تحصیل کرده هم در کارخانه برای نظارت و کیفیت و کمیت محصول وجود داشته باشد مهارت افراد در زمینه های مختلف خیلی مهم است و خیلی می تواند در شرکت کمک کند.آموزش اگر افراد هیچ اطلاع یا مهارت و یا تحصیلات نداشته باشد باید به آنها در مورد کار آموزشهای لازم را داد.4- تجهیزات:مشخصات ظاهریرنگ: گوشت شترمرغ قرمز و طعم آن بیشتر گاو است ولی گوشت طیور (شترمرغ) دارای بوی فیبر کوتاه است.طعم: گوشت شترمرغ از هر گوشت دیگری هضمش راحت تر است به علت ترد بودن و زودپز بودن آن و تقریبا 3/2 درصد گوشت شترمرغ قابل خوردن است.گوشت شترمرغ به عنوان یک منبع پروتئینی حیوانی در رژیم غذایی انسان دارای چربی کم پروتئین مناسب کلسترول پائین آهن زیاد می باشد همانگونه که در جدول شمره 1 مشاهده می شود چربی کربوهیدرات، پتاسیم، کلسیم و آهن به ترتیب 12/2، 14، 1>، 320 ، 14، 2/1 گرم به ازای هر صد گرم گوشت و میزان منیزیم و فسفر به ترتیب 25 و 160 میلی گرم در هر 100 گرم گوشت شترمرغ است. اگر مقدار چربی و کلسترون را در جدول شماره 2 مشاهده کنید متوجه خواهید شد که گوشت شترمرغ بدون تردید گوشت برتر است و ارزش سلامتی برای قلب و سیستم گردش خون را دارد. در جدول 2 گوشت شترمرغ در مقایسه با گوشت گاو و مرغ به ترتیب 61? و 50? چربی کمتری دارد همان گونه که در جدول شماره 2 مشاهده می شود میزان کلسترول آن نسبت به گوشت گاو، مرغ، خوک و گوسفند کمتر می باشد میزان کالری کمتر نسبت به گوشت گاو، مرغ، گوسفند، بوقلمون و خوک دارد مقدار آهن گوشت شترمرغ نسبت به گوشت های دیگر بیشتر است. میزان اسید نوکلئیک که بدن انسان قادر به ساخت آن نمی باشد ولی برای متابولیسم بسیار ضروری است در گوشت شترمرغ خیلی بالاست در عین حال میزان کلسترول آن پائین است گوشت شترمرغ در مقایسه با گوشت های دیگر میزان بالایی از عناصر کمیاب مانند روی و منیزیم را دارد این گوشت نیازبدن به ویتامین نیاسین را تأمین کرده و نسبت به سایر گوشت ها مقادیر بیشتری ویتامین D , A که دیگر گوشت ها فاقد آن هستند، علاوه بر آن ویتامین B2 , B1 تأمین می کند.و در نهایت گوشت شترمرغ مشکل بیماری جنون گاوی را ندارد.ارزش غذایییک آزمایش 28 روزه با 28 نفر در دانشگاه تکزاس طراحی شده برای زنها از رژیم غذایی با 1500 کالری و برای مردها با 2000 کالری توسط متخصصین استفاده شد و تست خون نیز توسط پزشک متخصص انجام شد در این آزمایش گوشت قرمز برتر (شترمرغ) در وعده غذایی استفاده شد در پایان آزمایش مشاهده شد که زنها به میانگین 6/1? پوند و مردها 14/16? پوند کم کردند و سطح کلسترول نیز به پائین تر از مقدار آن قبل از شروع آزمایش بود.با توجه به ارزش بالای گوشت شترمرغ این گوشت برای ورزشکاران و به طور کلی برای تمام کسانی که مجبور به انجام فعالیت های بسیار طولانی هستند و نیز برای افراد در دوره ی نقاهت توصیه می شود در بسیاری کشورهای اروپایی جریان قلب برای بیمارانشان قبل و بعد یا به عنوان پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی توصیه می شود.اصول کلی کنسروسازیانتخاب مواد اولیه: در بعضی از دامداریها گاهی برایرشد سریع از هورمون استفاده می کند که باید در حد مجاز باشد و یا برای درمان بیماری های دامی از داروها و آنتی بیوتیک ها استفاده می کنند که تا چند روز پس از درمان مقدار آنها در اندامها و فرآورده های دامی زیاد است و می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیاندازد و یا تغییرات نامطلوبی در کیفیت فرآورده ها نهایی ایجاد کند که باید از بین برد.نگهداری: پس از ذبح دام باید آن را در آب نمک قرار داد و در زمان انجماد مقداری آب روی آن پاشید باید در دمای ثابت نگهداری شود و از تغییرات نوسانات دما و افت ولتاژ قطع و وصل جریان جلوگیری کرد.ارزیابی: بو: باید دارای بوی طبیعی دام باشد و بوی خرابی ندهد رنگش باید قرمز و بافت مناسب داشته باشد پوست باید دارای رنگ طبیعی (مایل به قرمز) باشد. PH: باید خنثی یا کمی اسیدی باشد.آماده کردن برای فرآیند: باید استخوان ها جدا شده و گوشت ها به قطعات یکنواخت درآیند برای این منظور از برش های طولی استفاده می شود و خون میان بافتی باید تا حد مناسب خارج شود در غیر اینصورت طی عملیات دمایی و نگهداری اثرات سویی در رنگ محصول به وجود می آید درست پیش از پر کردن قوطیها و اوامر عملیات کنسروسازی لازم است گوشت را خوب شسته و تمام آلودگی ها و زواید آن جدا شود و بهتر است این کار با استفاده از آب کلرینه انجام شود و پس از آن از بین بردن کلر باید یک بار دیگر با استفاده از آب شسته شود.اثرات ناخالصی های نمکالف- بر روی میزان نفوذ آب به داخل گوشت تأثیر دارد وجود مقادیری حدود 7/4? کلر و منیزیم میزان نفوذ را زمانی حدود 2 روز به تأخیر می اندازد.ب- ناخالصی های نمک بر روی رنگ و حالت فیزیکی اثر دارد و نمک های نیترات و نیتریت و نمک های آهن و مس در این نقیصه موثرند.ج- ناخالصی ها بر روی مزه و طعم محصول نهایی هم اثر دارند. این تأثیر*** از واکنش های مربوطه است.ویژگی های نمک مناسب برای کاربرد در کنسرو ماهیکلر و سدیم 5/95?، آب 4/2?، سولفات کلسیم 08/1?، کلر و منیزیم 3/0?، کلروکلسیم 24/0?، سولفات منزیم 17/0? و مواد غیرمحلول حداکثر 4/0?*** مربوط به یون های آهن و مس است و بیانگر این است که نمک برای این منظور مناسب نیست اگر در نمک مورد مصرف مقدار آهن به 3PPM و مس به PPM5/0 بر سر لکه های قهوه ای یا زرد روی محصول ظاهر می شود.دوددادن گوشتبرای بهبود طعم فرآورده های نهایی و حذف آب گوشت می توان از این فرآیند استفاده نمود این کار به ویژه برای توان مناسب است برای دود دادن از روشهای مستقیم و غیرمستقیم شامل دود گرم، دود سرد، دود مایع و الکترواستاتیک در اطاقکها یا تونلهای ویژه استفاده می شود دود یک سیستم کلریدی است که دربرگیرنده حدود 200 ترکیب شیمیایی مانند الکل ها، اسیدها، ستونها، آنتی اکسیدان ها، فنل ها و هیدروکربنهای حلقوی است که بر روی طعم، رنگ، بو، و مزه، تردی بافت، قابلیت نگهداری، کاهش بار آلودگی، جلوگیری از اکسیداسیون ترکیبات ماهی تأثیر دارند به علاوه دود دادن موجب حذف رطوبت اضافی آن می شود و در بعضی کارخانه های کنسرو به جای پخت مقدماتی و استفاده از هوای داغ از این راه برای حذف رطوبت اضاف استفاده می شود.برای دود دادن در روش عادی زمانی حدود 16/8 ساعت و در روش الکترواستاتیک زمانی حدود 15 دقیقه وقت لازم است و این کار باید در شرایط مساعد انجام گیرد و به ویژه چوبها و براده های چوب مورد استفاده باید از انواع مجاز با لیگلنین کم باشد در غیر این صورت در دمای حدود Cْ350 هیدروکربورهای حلقوی حال از لیگنین سرطان زا هستند.پخت مقدماتیزمانی که گوشت دما داده می شود مقداری از آب وابسته به پروتئین آن جدا می شود که مقدار آن بسته به مقدار چربی بافت و سایر عوامل تا حدی متفاوت است و طی نگهداری بعدی کنسروها نیز مقداری از رطوبت بافت گوشت آزاد می شود چنانچه تمام این مقدار آب با محتوی قوطی مخلوط شود موجب نواقص زیر می شود.    رقیق شدن سس و تغییر طعم و مزه آن    مخلوط شدن آب و روغن در قوطی و پیدایش ظاهر ناپسند    دادن رنگ خاکستری به محصول    زنگ زدگی جدار داخل قوطیبنابراین بهتر است پیش از پر کردن گوشت شترمرغ در قوطی حدود 60? آب آن به هر شکل ممکن حذف شود برای این منظور از راه های گوناگون استفاده می شود بهترین راه استفاده از بخار در دمای Cْ100 است که موجب حذف مقداری از عوامل ویژه گوشت می شود، علاوه بر این روشهای دیگری هم مانند راه های زیر استفاده می شود.    حذف مقداری از رطوبت در معرض هوای داغ    اضافه کردن مقداری کربوکسی متیل سلولز به محتوی بسته هر چند این ماده موجب بی مزه شدن آن می گردد اما آب اضافی را به خوبی جذب می کند.    استفاده از سس غلیظ تر تا مقداری از آب خارج شده از بافت طی فرآیندهایی جذب آن شود.    استفاهد از سانتریفوژ با سرعت 600-500 دور در دقیقه به مدت 15 دقیقه که به وسیله آن مقداری از آب اضافی جدا می شود.    استفاده از پخت مقدماتی تا حد خروج مقدار آب اضافی    استفاده از خلاء که موجب حذف مواد مؤثر در طعم نیز خواهد شد.اضافه کردن روغن و چربیبرای این منظور لازم است از روغن های با ثبات و عاری از طعم نامطلوب استفاده شود روغن های گیاهی به ویژه روغن زیتون ارجحیت دارد در صورت استفاده از روغن زیتون باید مقدار اسیدهای چرب آزاد آن تعیین شده و چنانچه بیش از همه لازم باشد بایستی آن را تصیفه تثبیت و عاری از آب و مواد صمغی کرد. روغن اصلاح شده به این راه باید پس از نگهداری در دمای Cْ60 به مدت 72 ساعت فاقد رسوب باشد و یا دارای مقادیر جزیی رسوب و به رنگ طبیعی باشد چنانچه رنگ آن خاکستری باشد دال بر بالا بودن مقادیر اسید چرب آزاد است.اسید گلوتامیک و نمکهای آن:از این مواد بیشتر به عنوان تعدیل کننده طعم استفاده می شود بیشتر از نمک های سدیم استفاده می شود (منوسدیم گلوتامات) اما گاهی از نمکهای پتاسیم و آمونیوم هم استفاده می شود.آنتی اکسیدان: برای جلوگیری از اکسیداسیون احتمالی روغنها در طی مراحل نگهداری محصول می توان از BHA یا هر آنتی اکسیدان روغن مناسب استفاده کرد.سایر مواد اولیه: در پاره ای از موارد از موادی مانند پیاز، سیر، فلفل، ادویه، آرد، سیب زمین، فرمول های آماده و غیره. با توجه به ذایقه مصرف کننده استفاده می شود که لازم است هنگام کاربرد آنها به نکات مربوط به آلودگیهای میکروبی توجه کرد.فرآیند دمایی به چند روش عملی می شود.الف) با استفاده از ری ترت های مناسب و به ویژه ری ترت با بستر متحرکب) با استفاده از محلول های مواد آلی که دارای نقطة جوش بالایی هستند.ج) با استفاده ازروش هیدرواستاتیکسرد کردنپس از اتمام فرآیند دمایی لازم است بلافاصله قوطیها را با روش مناسب سرد و خشک کنیم تا از تغییرات نامطلوب جلوگیری شود.انبار کردن و نگهداری کنسروکنسروها را بلافاصله بعد از تولید نمی شود مصرف کرد و لازم است آنها را برای مدت کوتاهی در شرایط ویژه نگهداری کرد.مهم ترین مواد نگهداری کنسروها- برای جذب یکنواخت نمک در قسمت های مختلف بافت گوشت که انجام این کار برای مواردی که از قرصهای نمک استفاده شده باشد مدتی وقت لازم دارد.- به منظور جذب و پخش یکنواخت روغن در بافت گوشت- برای پخش یکنواخت مواد طعم دهنده- جهت انجام آزمون میکروبی و کنترل کیفی و اطمینان کامل از سلامت محصول برای رسیدن به هدفهای بالا به طور متوسط حدود سه ماه وقت لازم است.- برای تنظیم بازار مصرفدر این مدت قوطی های کنسرو را:الف- در دمای پایین و حدود Cْ20 نگهداری می شود.ب- در صورت لزوم بایستی از روش های مصنوعی برای کم کردن دمای محل نگهداری استفاده شود.ج- از تهویة طبیعی یا مصنوعی برای خشک کردن قوطی ها در موارد لزوم استفاده شود که در این صورت نحوة چیدن قوطیها و کار تنها باید طوری باشد که عمل تهویه به خوبی صورت گیرد.ه – قوطی های کنسرو را نباید در سردخانه نگهداری نمود زیرا هم انجماد منجمد شدن و آسیب رسیدن به درزهای آنها وجود دارد و هم امکان زنگ زدن سطح خارجی آن ها زیاد است.8- طرح بازاریابی= باید محصولی سالم- خوشمزه- بهداشتی متناسب با همه ی قشر جامعه قیمت مناسب بسته بندی جالب و خوب ارائه دهیم.تا فروش آن و تعداد مشتری ها زیاد شود برای جلب مشتری هم باید بسته بندی آن خوب و متفاوت با بسته بندی قبل باشد طرح های تبلیغاتی -TV و روزنامه- مجله مهمترین چیزهایی هستند که می توان از آنها به عنوان تبلیغات استفاده کرد.سیستم فروش= فروشگاه ها، پیش بینی تولید: یک- محصول خوب جالب تازه سالم بهداشتی خوشمزه کیفیت خوبالف) شرح بازار هدف1- محصول شما چیست؟ کنسرو تن گوشت شترمرغ2- کارآیی آن کدام است؟ برای خوردن و درست کردن محصول غذای متنوع3- طول عمر آن چقدر است؟ 6 ماه4- چه انواعی دارد؟ -5- مشتریان چه کسانی هستند؟ همه اقشار جامعه6- در کجا مشتریان قرار دارند؟ در همه جا فروشگاه ها- مغازه ها و هر جا که محصول است.7- چرا باید مشتریان محصول شما را بخرند؟ چون محصول جدید است که شاید تهیه مواد اولیه آن به دلیل در دسترس نبودن و یا مشکلات دیگر غیرممکن بوده اما با این کار می توان این محصول را به صورت راحت و آزاد در اختیار آنها گذاشت.8- در چه زمان و تحت چه شرایطی مشتریان محصول شما را می خرند؟ در همه ی زمان ها و شرایط خاصی برای خرید آن ندارد.9- چه نوع علایقی مشتریان دارند؟ محصول خوشمزه و متنوع باشد و همچنین علاقه دارند با این محصول غذاهای خود را متنوع کنند. تحقیق کارافرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغطرح توجیهی کسب و کار تولید گوشت شتر مرغکارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغدانلود تحقیق طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغدانلود کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغطرح توجیه فنی کسب و کار تولید گوشت شتر مرغتوجیه اقتصادی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغطرح کسب و کار تو

  • بررسی انژكتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژكتوری چگونه كار می كند؟

    بررسی انژكتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژكتوری چگونه كار می كند؟ دریافت بررسی انژكتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژكتوری چگونه كار می كند؟ دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 9 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 11…

  • پاورپوینت آسیب شناسی خانواده 44 اسلاید

    پاورپوینت آسیب شناسی خانواده 44 اسلاید دریافت پاورپوینت آسیب شناسی خانواده 44 اسلاید دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1432 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 44 پاورپوینت آسیب شناسی خانواده 44 اسلاید قیمت فایل فقط…

  • PM وTPM در تعمیرات و نگهداری

    PM وTPM در تعمیرات و نگهداری دریافت PM وTPM در تعمیرات و نگهداری استفاده از روش‏های صحیح مدیریت در امر نگهداری و تعمیرات و همچنین ثبت ضعف‏ها و نقص‏های موجود در این بخش، از دیرباز جدی تلقی نشده است در…

  • تحقیق کامل در روستا با موضوع روستای امامه

    تحقیق کامل در روستا با موضوع روستای امامه دریافت تحقیق کامل در روستا با موضوع روستای امامه دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 47596 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 155 دانلود تحقیق کامل درس روستا با موضوع…

  • تحقیق کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس

    تحقیق کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس دریافت تحقیق کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس تحقیق کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس در 19 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی بازدید ها 21 فرمت فایل…

  • دانلود فایل ورد Word تحقیق تاثیر خازن گذاری درشبکه های توزیع

    دانلود فایل ورد Word تحقیق تاثیر خازن گذاری درشبکه های توزیع دریافت دانلود فایل ورد Word تحقیق تاثیر خازن گذاری درشبکه های توزیع عنوان کامل تاثیر خازن گذاری درشبکه های توزیع دسته مهندسی برق گرایش انتقال وتوزیع فرمت فایل WORD…

  • تحقیق با موضوع كلاچ (رفع عیب و تعویض)

    تحقیق با موضوع كلاچ (رفع عیب و تعویض) دریافت تحقیق با موضوع كلاچ (رفع عیب و تعویض) دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 20 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 30 تحقیق با موضوع كلا چ (رفع عیب و…

  • روانشناسی اعتیاد

    روانشناسی اعتیاد دریافت روانشناسی اعتیاد این مجموعه برترین مجموعه در بین تحقیق ها و مقالات دانشگاهی استان زنجان انتخاب شده بود وچون تالیف آن توسط یکی از دوستان اینجانب بوده از ایشون تهیه شده و با قیمتی باور نکردنی در…

  • دانلود گزارش کارآموزی در شرکت مخابرات

    دانلود گزارش کارآموزی در شرکت مخابرات دریافت دانلود گزارش کارآموزی در شرکت مخابرات ورود دستگاهها و سیستم های‌ جدید‌ پیشرفته به شبكه مخابراتی‌ و برقراری سرویس‌های‌ ویژه خطوط تلفن‌ در دوران اخیر‌ نشان از پیشرفت‌ سریع و رضایت‌ بخش‌ علم…

  • عوامل فیزیولوژیکی و تاثیر آن بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال تحقیق بسیار کامل تربیت بدنی

    عوامل فیزیولوژیکی و تاثیر آن بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال تحقیق بسیار کامل تربیت بدنی دریافت عوامل فیزیولوژیکی و تاثیر آن بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال تحقیق بسیار کامل تربیت بدنی تحقیق بسیار کامل تربیت بدنی با موضوع عوامل فیزیولوژیکی…

  • برنامه تبدیل eNFA به DFA کمینه

    برنامه تبدیل eNFA به DFA کمینه دریافت برنامه تبدیل eNFA به DFA کمینه برنامه تبدیل eNFA به NFA و از آن DFA و از آنبه DFA کمینه در درس نظریه زبانها می باشد که بصورت گرافیکی پیاده سازی شده و…

  • مقاله مسئولیت اجتماعی شركتها

    مقاله مسئولیت اجتماعی شركتها دریافت مقاله مسئولیت اجتماعی شركتها دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 24 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 46 مقاله مسئولیت اجتماعی شركتها قیمت فایل فقط 8,800 تومان مقاله مسئولیت اجتماعی شركتها در نظرسنجی هزاره…

  • روتور توربین طراحی شده در سالیدورک و کتیا

    روتور توربین طراحی شده در سالیدورک و کتیا دریافت روتور توربین طراحی شده در سالیدورک و کتیا روتور توربین طراحی شده در سالیدورک و کتیا دسته بندی مکانیک بازدید ها 225 فرمت فایل zip حجم فایل 451 کیلو بایت تعداد…

  • فرمول های کتاب مدیریت مالی بصورت روان و سلیس

    فرمول های کتاب مدیریت مالی بصورت روان و سلیس دریافت فرمول های کتاب مدیریت مالی بصورت روان و سلیس دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 4065 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 فرمول های کتاب مدیریت مالی دوره…

  • پاورپوینت غذاهای ارگانیک

    پاورپوینت غذاهای ارگانیک دریافت پاورپوینت غذاهای ارگانیک دسته: صنایع غذایی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1703 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 غذاهای ارگانیکتاریخچه غذاهای ارگانیک فواید غذاهای ارگانیگکشاورزی ارگانیک قیمت فایل فقط 13,200 تومان غذاهای ارگانیك غذاهای ارگانیک…

  • مبانی نظری وپیشینه تحقیق دست برتری

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق دست برتری دریافت مبانی نظری وپیشینه تحقیق دست برتری مبانی نظری وپیشینه تحقیق دست برتری دسته بندی مدیریت بازدید ها 113 فرمت فایل doc حجم فایل 28 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 23 19,800 تومان توضیحات:…

  • مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری رنگی فازی

    مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری رنگی فازی دریافت مدلسازی و ارزیابی سیستم های اطلاعاتی با استفاده از شبکه های پتری رنگی فازی این مقاله در 18صفحه و در قالب word و طبق فرمت…

  • تحقیق ارزشیابی توصیفی

    تحقیق ارزشیابی توصیفی دریافت تحقیق ارزشیابی توصیفی مقدمه ارزشیابی تحصیلی یكی از عناصر مهم و اساسی برنامه های درسی و نظام های آموزش و پرورش جهان محسوب می شود دراكثر دایرة المعارف های كه به موضوع نظامهای ملی آموزش و…

  • نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی متالوژی

    نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی متالوژی دریافت نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی متالوژی دسته: آزمون استخدامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 317 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 نمونه…

  • پاورپوینت با موضوع گزارشگری آثار ناشی از تغییر در قیمت

    پاورپوینت با موضوع گزارشگری آثار ناشی از تغییر در قیمت دریافت پاورپوینت با موضوع گزارشگری آثار ناشی از تغییر در قیمت دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1716 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 48 دانلود پاورپوینت با موضوع…

  • پاورپوینت نقش توسعه منابع انسانی، سرمایه انسانی و هوش در توسعه اقتصادی سازمان

    پاورپوینت نقش توسعه منابع انسانی، سرمایه انسانی و هوش در توسعه اقتصادی سازمان دریافت پاورپوینت نقش توسعه منابع انسانی، سرمایه انسانی و هوش در توسعه اقتصادی سازمان دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان نقش توسعه منابع انسانی، سرمایه انسانی و…

  • دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فنی حفاظتی‎

    دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فنی حفاظتی‎ دریافت دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فنی حفاظتی‎ دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1002 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 62 حتمال آتش سوزی در هر محلی ذهنیت…

  • دانلود متن کامل تحقیق بررسی تطبیقی متدولوژی های مبتنی بر عامل

    دانلود متن کامل تحقیق بررسی تطبیقی متدولوژی های مبتنی بر عامل دریافت دانلود متن کامل تحقیق بررسی تطبیقی متدولوژی های مبتنی بر عامل سمینار کارشناسی ارشدمهندسی نرم­ افزاربررسی تطبیقی متدولوژی­های مبتنی بر عاملتعداد صفحات 73 صفحهمقدمهبا گسترش تکنولوژی اطلاعات و…

  • مبانی نظری و پیشینه شخصیت

    مبانی نظری و پیشینه شخصیت دریافت مبانی نظری و پیشینه شخصیت دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 2 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 108 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 36 مبانی نظری و پیشینه شخصیت قیمت فایل فقط 22,000 تومان بصورت…

  • بررسی آمار اعتیاد

    بررسی آمار اعتیاد دریافت بررسی آمار اعتیاد دسته: آمار بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 16 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 اعتیاد به عنوان یك مشكل، همیشه دامنگیر بوده و هست چرا كه به عنوان یك معضل دامنگیر انسان…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 318 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 فراورده‌ی لبنی مغذی…

  • بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان

    بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان دریافت بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 124 فرمت فایل docx حجم فایل…

  • پاورپوینت كارآفرینی در قالب یک مكتب

    پاورپوینت كارآفرینی در قالب یک مكتب دریافت پاورپوینت كارآفرینی در قالب یک مكتب دسته: کارآفرینی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 98 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 180 پاورپوینت كارآفرینی در قالب یك مكتب قیمت فایل فقط 28,600 تومان پاورپوینت…

  • نقشه ی زمین شناسی شهرستان منوجان

    نقشه ی زمین شناسی شهرستان منوجان دریافت نقشه ی زمین شناسی شهرستان منوجان شیپ فایل زمین شناسی شهرستان منوجان این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد دسته بندی جغرافیا بازدید ها 145 فرمت…

  • جزوه نظریه های جامعه شناسی (مجموعه مددکاری اجتماعی)

    جزوه نظریه های جامعه شناسی (مجموعه مددکاری اجتماعی) دریافت جزوه نظریه های جامعه شناسی (مجموعه مددکاری اجتماعی) هم نگری جامع قضایا ی متعدد د ر قالب یک مجموعه به هم ییوسته و منطقی،برا ی تبین بخشی از واقعیت ها ی…

  • تحقیق برای درس وصایا

    تحقیق برای درس وصایا دریافت تحقیق برای درس وصایا دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 13 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 رسول گرامی اسلام در سال عام الفیل در مكه معظمه دیده به جهان گشود فاطمه…

  • مقاله طراحی و شبیه سازی UPQC برای بهبود کیفیت توان و انتقال توان آرایه فتوولتاییک به شبکه

    مقاله طراحی و شبیه سازی UPQC برای بهبود کیفیت توان و انتقال توان آرایه فتوولتاییک به شبکه دریافت مقاله طراحی و شبیه سازی UPQC برای بهبود کیفیت توان و انتقال توان آرایه فتوولتاییک به شبکه طراحی و شبیه سازی UPQC…

  • پاورپوینت بررسی حقوق و دستمزد در سیستمهای اطلاعات حسابداری (همراه با مثالهای تشریحی)

    پاورپوینت بررسی حقوق و دستمزد در سیستمهای اطلاعات حسابداری (همراه با مثالهای تشریحی) دریافت پاورپوینت بررسی حقوق و دستمزد در سیستمهای اطلاعات حسابداری (همراه با مثالهای تشریحی) دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 6126 کیلوبایت تعداد صفحات…

  • مبانی نظری و پیشینه رابطه تسهیم دانش و خلاقیت سازمانی با رفتار شهروندی

    مبانی نظری و پیشینه رابطه تسهیم دانش و خلاقیت سازمانی با رفتار شهروندی دریافت مبانی نظری و پیشینه رابطه تسهیم دانش و خلاقیت سازمانی با رفتار شهروندی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 263…

  • مبانی نظری نوجوانی

    مبانی نظری نوجوانی دریافت مبانی نظری نوجوانی دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 59 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 پیشینه ومبانی نظری پژوهش نوجوانی قیمت فایل فقط 28,600 تومان پیشینه ومبانی نظری پژوهش نوجوانی توضیحات: فصل…