تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا

تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا

دریافت

تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در 41 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی
طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها

18
فرمت فایل

doc
حجم فایل

661 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

41

8,800 تومان
تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در 41 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان                                                                            شماره صفحهخلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 4فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 5کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… 7محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 7مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. 8وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. 8تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… 8نام و کاربرد محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. 8به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:… 8طبقه بندی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9مزایا و دلایل تولید محصول………………………………………………………………………………………………………………………. 9تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:………………………………………………………………………………… 9بسته بندی محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. 10کالاهای قابل جانشین…………………………………………………………………………………………………………………………….. 11بررسی بازار و قیمت فروش…………………………………………………………………………………………………………………… 11بررسی روند تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………. 12آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:……. 12بررسی روند مصرف……………………………………………………………………………………………………………………………… 12بررسی روند واردات و صادرات…………………………………………………………………………………………………………….. 13بررسی قیمت فروش محصول مشابه……………………………………………………………………………………………………….. 13پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است:     13معرفی روش های مختلف تولید……………………………………………………………………………………………………………… 14تشریح فرایند تولید منتخب…………………………………………………………………………………………………………………….. 151- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 152- بریدن و قطعه قطعه کردن:……………………………………………………………………………………………………………….. 153- گرد کردن:………………………………………………………………………………………………………………………………………. 164- زمان استراحت:………………………………………………………………………………………………………………………………. 165-  فرم دادن به خمیر:…………………………………………………………………………………………………………………………. 16فریز کردن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 17تهیه خمیر پیتزای کلفت:………………………………………………………………………………………………………………………… 171- مخلوط کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………. 172- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 173- رول کردن:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 18برش دادن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 185-  فریز کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 18بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت…………………………………………………………………………………. 18به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:…………………………………………………… 19HACCP و اهمیت آن:……………………………………………………………………………………………………………………….. 20تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد………………………………………………………………………………….. 21معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک………………………………………………………………………………………. 22مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… 23مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. 23شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس………………………………….. 241-   اشخاص حقیقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. 242-   اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. 24مدارك مورد نیاز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 24اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. 25تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 25صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. 25مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 26فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 27روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… 27جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. 28فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………………………………. 28نقش? استقرار ماشین آلات……………………………………………………………………………………………………………………… 29مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 30ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :……………………………………………………………………………………………………………….. 30فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 31امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… 31سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. 32خرید دفتر کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 32هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی  :…………………………………………………………………………………….. 33هزینه ماشین آلات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………… 34هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :………………………………………………………………………………………………………. 35وسایل اداری و خدماتی…………………………………………………………………………………………………………………………. 35ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی………………………………………………………………………………………… 36هزینه های قبل از بهره برداری……………………………………………………………………………………………………………….. 36هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………………. 37هزینه متغیر :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 37قیمت تمام شده محصول :……………………………………………………………………………………………………………………… 38هزینه کل سرمایه گذاری………………………………………………………………………………………………………………………… 38فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 39جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… 39نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 40 خلاصه طرح :در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد . مقدمه :هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه های تجربی و عملی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه، به منظور نیل به اهداف تولید می باشد.بررسی امکان احداث واحد ازحیث نحو? تأمین مواداولیه، تعیین میزان سرمایه گذاری ، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص ها و مهارتهای بالقوه و بالفعل موجود در کشور و …، مطالعات هماهنگ و چند جانبه اقتصادی، فنی، اقلیمی و جغرافیایی را ایجاب می نماید. مطالعات فنی ایجاد صنایع، مجموعه ای از تحقیقات درخصوص ماهیت مواد و محصولات، شناخت فرآیندهای مختلف تولید و تکنولوژی های موجود و بررسی سیستم ها، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد . این بررسی ها در راستای نیل به هدف توسعه، تولید و افزایش کیفیت محصولات تولیدی صورت می گیرد که با بهبود بافت فنی واحدهای جدیدالتأسیس در دا خل کشور، پاسخگویی به نیاز بازار و رقابت با سایر تولیدکنندگان جهانی را امکان پذیر می سازد. در بررسی های فنی ابتداء روش های مختلف تولید محصول مورد مطالعه قرار می گیرد و پس از بررسی های لازم مناسبترین تکنولوژی که با فرهنگ کاری و توانائی های بالقوه صنعت تناسب داشته باشد، انتخاب می گردد.با انتخاب مناسب ترین روش تولید هر محصول می توان دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز را بر اساس فرآیند منتخب، انتخاب نمود.در این فصل، علاوه برتشریح فرآیندهای مختلف تولید و انتخاب مناسب ترین فرآیند، کنترل کیفیت واحد تولیدی شرح داده خو اهد شد . سپس ظرفیت و برنامه تولید بر اساس بررسی بازار تعیین می گردد و بر این اساس کاربرد و میزان مواد اولی? مورد نیاز و تعداد و نحو? عملکرد دستگاه های موجود در خط تولید شرح داده خواهد شد و پس از تعیین طرح استقرار ماشین آلات و جریان مواد، تأسیسات زیربنائی مو رد نیاز جهت انجام و ادام? فعالیت های تولیدی واحد مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه بر اساس اصول مهندسی صنایع، نیروی انسانی مورد نیاز و مساحت بخش های مختلف محاسبه می گردد و سپس نقش? جانمایی ساختمان های تولیدی، اداری، رفاهی، بهداشتی وخدماتی ترسیم می گردد . درخاتمه این فصل نیز برنامه زمان بندی طرح مورد توجه قرارگرفته است. نام کامل طرح و محل اجرای آن :تولید  پیتزا محل اجرا :  مشخصات متقاضیان :نام    نام خانوادگی    مدرک تحصیلی    تلفن                 وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 24 نفر میباشد . تاریخچه و سابقه مختصر طرح :نام و کاربرد محصولبه طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:1- در نوع اول تنها خمیر پیتزای تهیه شده را منجمد می کنند؛2- در نوع دوم این خمیر را کمی حرارت می دهند . به طوری که به صورت نیمه پخته در می آید و سپس محصول را منجمد می کنند؛ بررسی بازار و قیمت فروشبررسی امکانات فروش برای محصول تولید شده در هر واحد جدید صنعتی می تواند عامل بسیار موثری در ارزیابی موقعیت اقتصادی و آینده این گونه واحدها باشد. در این ارتباط با در نظر گرفتن ویژگی های خاص هر صنعت، وضعیت تولیدات داخلی و میزان مصارف و نیازهای داخلی (بر مبنای انواع کاربرد محصول ) مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد و با تعیین میزان کمبود تولید داخلی محصول، باید سهم قابل کسب بازار برای واحدهای جدید ارزیابی گردد.از سوی دیگر ویژگی های خاص هر صنعت، ممکن است امکانات ویژه ای را برای فروش و بازاریابی محصولات آن فراهم آورد که در هر مورد باید به طور جداگانه مورد بررسی قرار گیرد. در این قسمت مسائل فوق الذکر در ارتباط با امکانات فروش محصول جهت ارزیابی نهایی شاخص های اقتصادی واحد مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد و قیمت فروش محصول مشابه بر مبنای نرخ های رسمی بازار ارائه خواهد گردید.  بررسی روند واردات و صادراتاز آنجایی که شماره تعرفه خاصی جهت خمیر پیتزا تدوین نشده است، لذا تفکیک آن از سایر خمیرهای غذایی غیرممکن بوده و نمی توان به چگونگی مبادلات تجاری آن در سطح بین المللی دسترسی داشت . از سوی دیگر از آنجایی که این محصول بایستی در محل خنک (ترجیحاً سردخانه) نگهداری شود و مدت مصرف آن نسبتاً کوتاه است، بنابراین صرفه ای جهت صادرات و واردات آن ملاحظه نمی گردد؛ مگر آنکه مبادلاتی با کشورهای همجوار صورت گیرد. بررسی قیمت فروش محصول مشابهپارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است:1- قیمت مواد اولیه مصرفی که یکی از مهمترین هزی نه های متغیر تولید می باشد و نقش عمده ای را در تعیین قیمت تمام شده محصول دارد.2- منطقه جغرافیایی احداث واحد به خصوص از لحاظ دسترسی به منابع تامین مواد اولیه و کانونهای مصرف محصول، هزینه های مربوط را تحت تاثیر قرار خواهد داد.3- نوع تکنولوژی مورد استفا ده از طریق تاثیر بر سرمایه گذاری ، کیفیت محصول تولیدی و میزان ضایعات و … بر قیمت فروش محصول موثر خواهد بود.4- هزینه نیروی انسانی مورد نیاز تاثیر مستقیم در هزینه های متغیر تولید و قیمت تمام شده محصول دارد.5- ظرفیت تولید واحد بر روی قیمت فروش محصول موثر است، به این ترتیب که افزایش ظرفیت تولید از طریق سرشکن نمودن هزینه های سربار باعث کاهش قیمت تمام شده محصول می گردد. با توجه به نکات فوق، قیمت فروش محصول تولید شده علاوه بر این که می بایست هزینه های تولید را تامین نماید، باید در حدی باشد که بتوان سهمی از بازار را بدست آورد. همچنین در صورتی که صادرات محصول تولیدی نیز مد نظر قرار گیرد، قیمت گذاری باید به نحوی باشد که رقابت با تولیدکنندگان خارجی امکان پذیر باشد.تهیه خمیر پیتزای کلفت:1- مخلوط کردن:در این نوع خمیر نیز ابتدا ترکیبات اولیه را در مخازنی با هم مخلوط می کنند . همانند تهیه مخلوط خمیر پیتزای نازک بایستی تمامی نکات درباره خمیر پیتزا رعایت شود. 2- تهیه خمیر:این مرحله همانند تولید خمیر پیتزای نازک نیست . در این مرحله خمیر به صورت پیوسته بعد از مخلوط کردن، وارد دستگاه اکسترودر می شود و به صورت اکسترود شده در می آید . به عبارتی خمیر تحت تاثیر فشار و حرارت بالا به صورت خمیر یکنواخت در می آید. 3- رول کردن:این مرحله نیز به صورت پیوسته بعد از دستگاه اکسترود ر قرار می گیرد و خمیر حاصل از اکسترودر را نازک می کند تا به ضخامت مورد نظر برسد. برش دادن خمیر:این مرحله نیز به صورت پیوسته بعد از مرحله نازک کردن قرار می گیرد که توسط قالبی خمیر به اندازه مورد نظر بریده می شود. 5-  فریز کردن:این مرحله همانند تهیه خمیر پیتزای نازک می باشد. بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیترشد و تکامل صنایع جهان تا حدود زیادی مرهون رقابت بین واحدهای صنعتی می باشد . در این راستا هر واحد صنعتی با افزایش کیفیت محصولات خود، سعی درکسب سهم بیشتری از بازار را دارد و این روند به مرور زمان باعث بهبود کیفیت محصولات و در نتیجه رشدکیفی جوامع صنعتی شده است . کنترل کیفیت جهت تعیین صحت عمل تولید، مطابق مشخصات فنی تعیین شده برای محصول انجام می گیرد. این عملیات سبب می گردد تا ضمن جلوگیری ازتولید محصولات معیوب، ازهدر رفتن سرمایه ها جلوگیری به عمل آمده و قیمت تمام شده محصول کاهش یابد.   به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:    ·        حفظ استاندارهای تعیین شده    ·        تشخیص و بهبود انحرافات درفرآیند تولید    ·        تشخیص و بهبود محصولات خارج از استاندارد    ·        ارزیابی کارآیی افراد واحدهابه عبارت دیگر می توان گفت کنترل کیفیت عبارت است از اطمینان از تهیه و تولید کالا و خدمات، بر طبق استاندارهای تعیین شده و بازرسی به عنوان یکی از اجزاء جدایی ناپذیرکنترل کیفیت به منظور شناخت عیوب و تهیه اطلاعات مورد نیاز برای سیستم کنترل کیفی در هم? واحدهای صنعتی انجام می گیرد. مراحل بازرسی کلی با توجه به وضعیت هرصنعت به ترتیب ذیل می باشند:1) درمرحله تحویل مواد اولیه2) درمرحله آغاز تولید3) قبل ازآغاز عملیات پر هزینه4) قبل از شروع عملیات غیر قابل بازگشت5) پیش از آغاز عملیاتی که سبب پوشیده شدن عیوب می گردد6)  درمرحله پایانی کارهریک از این مراحل بازرسی ممکن است درمحل عملیات یا آزمایشگاه انجام گیرد. دراین واحد با توجه به ویژگی های این صنعت ، هر یک ازمراحل ضروری کنترل کیفی و محل انجام این آزمایش ها تعیین خواهد شد.به منظور بهینه کردن روند تولید، کاهش هزینه ها، جلوگیری از ضایعات تولید، مدیریت و نظارت دقیق بر روند کار، هماهنگی بین تولید و بازار مصرف، طراحی ارائه می شود که تمامی نقاط خطر را بررسی می کند که تخت عنوان HACCP در صنعت معروف می باشد . تحقیق کارافرینی کارگاه تولید خمیر پیتزاطرح توجیهی کارگاه تولید خمیر پیتزاکارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزادانلود تحقیق کارگاه تولید خمیر پیتزادانلود کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزاطرح توجیه فنی کارگاه تولید خمیر پیتزاتوجیه اقتصادی کارگاه تولید خمیر پیتزاکارگاه تولید خمیر پیتزاکارگاهتولیدخمیر پیتزا

  • پاورپوینت آشنایی با کتابخانه ملی چین

    پاورپوینت آشنایی با کتابخانه ملی چین دریافت پاورپوینت آشنایی با کتابخانه ملی چین دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 1512 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با کتابخانه ملی چین در قالب pptx،…

  • دانلود تحقیق در موردآلودگی هوا در روستاها و نقش آن در سلامت

    دانلود تحقیق در موردآلودگی هوا در روستاها و نقش آن در سلامت دریافت دانلود تحقیق در موردآلودگی هوا در روستاها و نقش آن در سلامت دانلود تحقیق در موردآلودگی هوا در روستاها و نقش آن در سلامت دسته بندی عمران…

  • ‏ مقاله بیماری پریودنتال: مکانیسم های التهابی تحلیل استخوان

    ‏ مقاله بیماری پریودنتال: مکانیسم های التهابی تحلیل استخوان دریافت ‏ مقاله بیماری پریودنتال: مکانیسم های التهابی تحلیل استخوان ‏بیماری پریودنتال مکانیسم های التهابی تحلیل استخوان چکیده ‏بیماری پریودنتال (PD) یا پریودنتیت یک بیماری باکتریایی است که بافت های نگهدارنده…

  • بررسی جنبه های مختلف استان گیلان از لحاظ مردم شناسی

    بررسی جنبه های مختلف استان گیلان از لحاظ مردم شناسی دریافت بررسی جنبه های مختلف استان گیلان از لحاظ مردم شناسی دسته: جغرافیا بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 17 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16 استان گیلان درحدود 14709…

  • پیشینه تحقیق و مبانی نظری درباره امید به زندگی

    پیشینه تحقیق و مبانی نظری درباره امید به زندگی دریافت پیشینه تحقیق و مبانی نظری درباره امید به زندگی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 46 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 پیشینه تحقیق و…

  • نقد اخبار حوادث (با نگاهی بر رابطه جرم و رسانه)

    نقد اخبار حوادث (با نگاهی بر رابطه جرم و رسانه) دریافت نقد اخبار حوادث (با نگاهی بر رابطه جرم و رسانه) دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 26 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16 صاحبنظران و پژوهشگران جرم…

  • پاورپوینت فصل چهارم کتاب تئوری حسابداری جلد اول تالیف دکتر شباهنگ با موضوع هدفهای حسابداری مالی

    پاورپوینت فصل چهارم کتاب تئوری حسابداری جلد اول تالیف دکتر شباهنگ با موضوع هدفهای حسابداری مالی دریافت پاورپوینت فصل چهارم کتاب تئوری حسابداری جلد اول تالیف دکتر شباهنگ با موضوع هدفهای حسابداری مالی دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx…

  • دانلود پاورپوینت بررسی گذرهای پیاده

    دانلود پاورپوینت بررسی گذرهای پیاده دریافت دانلود پاورپوینت بررسی گذرهای پیاده دانلود پاورپوینت بررسی گذرهای پیاده 27 اسلاید دسته بندی شهرسازی بازدید ها 227 فرمت فایل pptx حجم فایل 5.363 مگا بایت تعداد صفحات فایل 27 11,000 تومان  فهرست مطالب:…

  • پاورپوینت زلزله

    پاورپوینت زلزله دریافت پاورپوینت زلزله دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 902 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 58 پاورپوینت زلزله قیمت فایل فقط 9,900 تومان پاورپوینت زلزله دارای 58اسلاید •زمین لرزه یكی از وحشتناك ترین پدیده های طبیعت…

  • بررسی مقایسه ای میزان سازگاری اجتماعی بین مادران کودکان عقب مانده ذهنی و مادران کودکان عادی در شهر تهران

    بررسی مقایسه ای میزان سازگاری اجتماعی بین مادران کودکان عقب مانده ذهنی و مادران کودکان عادی در شهر تهران دریافت بررسی مقایسه ای میزان سازگاری اجتماعی بین مادران کودکان عقب مانده ذهنی و مادران کودکان عادی در شهر تهران دسته:…

  • پاورپوینت آموزش درس بیست و دوم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ( مبارزه مردم ایران با استعمار )

    پاورپوینت آموزش درس بیست و دوم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ( مبارزه مردم ایران با استعمار ) دریافت پاورپوینت آموزش درس بیست و دوم کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم ( مبارزه مردم ایران با استعمار ) پاورپوینت درس بیست…

  • دانلود مقاله فعالیتهای سیاسی اجتماعی آیت الله شهید سید حسن مدرس

    دانلود مقاله فعالیتهای سیاسی اجتماعی آیت الله شهید سید حسن مدرس دریافت دانلود مقاله فعالیتهای سیاسی اجتماعی آیت الله شهید سید حسن مدرس دسته: علوم سیاسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 60 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 در…

  • آمار معاملات و متغیرهای حسابداری شرکت پاکسان در سال 89

    آمار معاملات و متغیرهای حسابداری شرکت پاکسان در سال 89 دریافت آمار معاملات و متغیرهای حسابداری شرکت پاکسان در سال 89 این فایل شامل آمار معاملات روزانه شرکت پاکسان در سال 89 بوده و شامل بخشهای نوسان، نسبت قیمت به…

  • مبانی نظری تعاریف، مولفه ها و سبک های حل مساله

    مبانی نظری تعاریف، مولفه ها و سبک های حل مساله دریافت مبانی نظری تعاریف، مولفه ها و سبک های حل مساله دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 331 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 45 ادبیات نظری تحقیق…

  • ترجمه مقاله بررسی پیرامون انواع پل ها و ساختارشان Bridges' Construction

    ترجمه مقاله بررسی پیرامون انواع پل ها و ساختارشان Bridges' Construction دریافت ترجمه مقاله بررسی پیرامون انواع پل ها و ساختارشان Bridges' Construction دسته: عمران بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 177 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 ترجمه مقاله…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق حساسیت زدایی از طریق حرکات چشم و پردازش مجدد

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق حساسیت زدایی از طریق حرکات چشم و پردازش مجدد دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق حساسیت زدایی از طریق حرکات چشم و پردازش مجدد دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم…

  • آیین ها و روش تدفین مردگان در دوران باستان

    آیین ها و روش تدفین مردگان در دوران باستان دریافت آیین ها و روش تدفین مردگان در دوران باستان دسته: باستان شناسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 4795 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20 دانلود کتاب آیین ها و…

  • پروژه کارآفرینی طرح تولید دستگاههای بسته بندی(شیرینگ)

    پروژه کارآفرینی طرح تولید دستگاههای بسته بندی(شیرینگ) دریافت پروژه کارآفرینی طرح تولید دستگاههای بسته بندی(شیرینگ) دسته: صنعتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 116 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 30 پروژه کارآفرینی طرح تولید دستگاههای بسته بندی(شیرینگ) در 30 صفحه…

  • دانلود تحقیق روش های پیشگیری از اضطراب امتحان

    دانلود تحقیق روش های پیشگیری از اضطراب امتحان دریافت دانلود تحقیق روش های پیشگیری از اضطراب امتحان دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 10 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 12 منظور از اضطراب نوعی حالت…

  • تحقیق کامل در مورد اسکلت بدن و مغز

    تحقیق کامل در مورد اسکلت بدن و مغز دریافت تحقیق کامل در مورد اسکلت بدن و مغز دسته: علوم پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 1219 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 43 اسکلت استخوانی سر و صورت را در…

  • گزارش کارآموزی فعالیتهای كشاورزی

    گزارش کارآموزی فعالیتهای كشاورزی دریافت گزارش کارآموزی فعالیتهای كشاورزی دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 88 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 60 1 كاربرد این‌ استاندارد در حسابداری‌ موارد زیر الزامی‌است‌، مشروط‌ بر اینكه‌ به‌ فعالیت‌…

  • تحقیق بانكداری اینترنتی با سی شراپ بسیار ساده

    تحقیق بانكداری اینترنتی با سی شراپ بسیار ساده دریافت تحقیق بانكداری اینترنتی با سی شراپ بسیار ساده تحقیق بانكداری اینترنتی با سی شراپ بسیار ساده Internet banking is very simple project with thirty Shrap دسته بندی قالب و گرافیک بازدید…

  • ماشینکاری پلاسما

    ماشینکاری پلاسما دریافت ماشینکاری پلاسما دسته: مکانیک بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 203 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 32 این محصول تحقیقی در مورد ماشینکاری پلاسما و در قالب پاورپوینت میباشد قیمت فایل فقط 7,700 تومان این محصول تحقیقی…

  • آشنایی مختصر با استخر - اندازه های فنی و نكات بهداشتی

    آشنایی مختصر با استخر - اندازه های فنی و نكات بهداشتی دریافت آشنایی مختصر با استخر - اندازه های فنی و نكات بهداشتی دسته: تربیت بدنی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 7 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 7 آشنایی…

  • نکته های مهم زنده ماندن در طبیعت

    نکته های مهم زنده ماندن در طبیعت دریافت نکته های مهم زنده ماندن در طبیعت دسته: گردشگری و توریسم بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 668 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 45 کتاب هنر زنده ماندن در طبیعت در این…

  • گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج

    گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج دریافت گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج در 40 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی کارآموزی بازدید ها 93 فرمت فایل doc حجم فایل 348 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 40…

  • فعال سازی چشم سوم

    فعال سازی چشم سوم دریافت فعال سازی چشم سوم فعال‌سازی چشم سوم نكته ها و رموز استغفار بركات فراوان براى استغفار زیاد استغفار براى مردان و زنان مؤمن بركات دعا براى مؤمنین و مؤمنات شروع و ختم استغفار با صلوات…

  • دانلود تحقیق نقش شرکتهای کوچک در پیشرفت شرکتهای بزرگ

    دانلود تحقیق نقش شرکتهای کوچک در پیشرفت شرکتهای بزرگ دریافت دانلود تحقیق نقش شرکتهای کوچک در پیشرفت شرکتهای بزرگ دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 28 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16 در این مقاله در مدیریت منابع…

  • بررسی محیط كار فلش

    بررسی محیط كار فلش دریافت بررسی محیط كار فلش بررسی محیط كار فلش دسته بندی کامپیوتر بازدید ها 113 فرمت فایل doc حجم فایل 119 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 98 18,700 تومان   فصل اول آشنایی.. 1 محیط كار…

  • پروژه کارآفرینی آموزشگاه موسیقی

    پروژه کارآفرینی آموزشگاه موسیقی دریافت پروژه کارآفرینی آموزشگاه موسیقی دسته: خدماتی و آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 547 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 36 پروژه کارآفرینی آموزشگاه موسیقی در 36 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf) قیمت فایل فقط…

  • مبانی نظری و پیشینه مفهوم سرسختی

    مبانی نظری و پیشینه مفهوم سرسختی دریافت مبانی نظری و پیشینه مفهوم سرسختی دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 47 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 مبانی نظری و پیشینه مفهوم سرسختی قیمت فایل فقط…

  • فایل اتوکد تحقیق درس طراحی فنی رشته معماری با جزئیات کامل

    فایل اتوکد تحقیق درس طراحی فنی رشته معماری با جزئیات کامل دریافت فایل اتوکد تحقیق درس طراحی فنی رشته معماری با جزئیات کامل تحقیق حاظر شامل موارد زیر است اندازه گذاری تیرریزی سایت پلان پلان معماری نماها برش آکس بندی…

  • دانلود پاورپوینت استاندارد حسابرسی شماره 70

    دانلود پاورپوینت استاندارد حسابرسی شماره 70 دریافت دانلود پاورپوینت استاندارد حسابرسی شماره 70 دسته: حسابداری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1129 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان استاندارد حسابرسی شماره 70 در حجم…

  • پژوهش کار آفرینی راه اندازی و تأسیس یك كارگاه تولیدی فرش دست بافت

    پژوهش کار آفرینی راه اندازی و تأسیس یك كارگاه تولیدی فرش دست بافت دریافت پژوهش کار آفرینی راه اندازی و تأسیس یك كارگاه تولیدی فرش دست بافت دسته: کارآفرینی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 10 کیلوبایت تعداد صفحات…

  • گزارش کامل حقوق بشر

    گزارش کامل حقوق بشر دریافت گزارش کامل حقوق بشر گزارش کامل حقوق بشر دسته بندی کارآموزی بازدید ها 130 فرمت فایل doc حجم فایل 87 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 111 19,800 تومان گزارش کامل حقوق بشر در سال 2006…