گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام

گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام

دریافت

گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام در 105 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

27
فرمت فایل

doc
حجم فایل

72 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

105

9,900 تومان
گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر،فرآورده‌های گوشتی مام در 105 صفحه ورد قابل ویرایش فصل اولتاریخچه شركت تهران همبرگرمقدمهفلوچارت سازمانیفلوچارت تولید همبرگرتكنولوژی تولید همبرگرمواد اولیهگوشتچربیپیازسویاافزودنیهای مجازنمك طعامادویه‌جات و چاشنی هاروش تولیددستگاهها و ماشین آلات مورد نیازسردخانه زیرصفرگیوتیندستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه )دستگاه مخلوط كندستگاه یخ سازدستگاه همبرگرزنتونل انجمادبسته بندی همبرگرشستشوفصل دومتعریف همبرگررده بندی برگرهاانتخاب گوشتتركیب شیمیایی گوشتآبظرفیت نگهداری آبپروتئینچربیتوان اتصال دهندگی انواع گوشتPH انواع گوشتعوامل مؤثر بر استحكام خمیر همبرگردرجه حرارتPHمقدار چربیمقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفیمیزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتییكنواختی تركیب مواد اولیهمكانیسم تأثیر نمك در همبرگرروش های كنترل تولید همبرگركنترل تركیبنسبت رطوبت – پروتئینفرمولاسیون همبرگر در ایرانفرمولاسیون خارجی همبرگرتركیبات غیرگوشتیتوسعه دهنده هاامولیسفایرهانمك طعامسویاتخم مرغآرد سوخاریروغن و چربیآزمایشات كنترل كیفیآزمایشات كنترل كیفیت مواد اولیهكنترل كیفی مواد میانی و شرایطكنترل كیفیت محصولاتآزمایشات میكروبیآزمایشات شیمیاییآزمایشات شیمیاییرطوبتخاكستر كلچربی تامكربوهیداتپروتئینآزمایشات میكروبیروش اندازه گیری T.Cكپك و تخمیرروش شناسایی و شمارش استانیلوكوكوس ارئوس كوآگولانز (+) در مواد غذائیروش شمارش استافیلوكوكوس اورئوسروش جستجو و شناسایی سالیونلاارزیابی حسیتقلب در فرآورردهای گوشتیمتدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشتبسته بندی همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملی ایران )بسته بندی كباب لقمه خام منجمد ( بر اساس استاندارهای ملی ایران )شرایط و نحوه بازاریابیموقعیت شغلی برای مقاطع تحصیلی كاردانی و كارشناسی رشته غذائیبرنامه احتمالی كارخانه جهت عبور كیفیت محصولاتاشكلات تولیدی كارخانهمحاسن تولیدی كارخانهفصل چهارمپیشنهادات مقدمه :این شركت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبك و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد كه مدارك و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این كارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشكسوتان این صنعت دانست كارخانه تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) ازنظر جغرافیایی درغرب تهران بزرگ تراز گرفته به دیگر سخن اولین كارخانه تهرانی تولید همبرگر و كباب لقمه با نشان استاندارد می باشد محل دقیق كارخانه كیلومتر 17-اتوبان تهران كرج-بین جاده مخصوص و اتوبان –خیابان داروپخش است.این كارخانه دارای بهترین وسایلی برودتی و سرمایشی و دستگاه قالب گیری اتوماتیك، نیمه اتوماتیك و میكسر چرخ گوشت و تونل شیرینگ و سایر دستگاه های بسته بندی تمام استیل می باشد و ازجمله امكانات مطرح این واحد تولیدی میتوان به آزمایشگاه های كنترل كیفیت اشاره كرد كه شامل آزمایشگاه میكروبی و شیمیایی است و دارای تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مزین است همچنین دارای چندین كامیون و كامیونت سردخانه دار جهت توزیع فرآورده های گوشتی منجمد (كباب و انواع همبرگر) است.محصولات تولیدی این كارخانه شامل همبرگر ممتاز، همبرگر معمولی و كباب لقمه می باشد نظربه اینكه مسئولین شركت معتقدند كه به لحاظ كمی و كیفی و تنوع محصولات می  بایست خود را به معیارهای بین المللی نزدیك كنیم تولید محصولاتی نظیر پیتزای منجمد، مرغ برگر و قارچ برگر را دردستور كار خود قرار داده اند امروزه با مطرح شدن سیستم های جدید نظارتی و بهداشتی در دنیا و ارتقاء سطح كنترل كیفیت بهداشتی و تا حد امكان نزدیك به معیارهای بین المللی ازعمده مطالب سطوح درسلامت مواد غذایی است بطور كلی درسراسر جهان دو سیستم نظارتی از دیدگاه بهداشتی وجود دارد.1-   سیستم قدیمی كنترل كه در اغلب كشورهای توسعه یافته تقریباً نسوخ ولی دركشورهای توسعه نیافته و تاحدودی درحال توسعه به اجرا درمی آید اساس این سیستم مبتی بر انجام آزمایش كمی و كیفی (شیمیایی و میكروبی) است كه از دیدگاه نظارتی دارای اشكالات قابل ملاحظه ای است كه خارج ازحوصله نوشته حاضر می‌باشد.2- سیستم جدید یا سیستم حسب (HACCP) كه درسال 1973 ابتدا درسازمان فضانوردی ایالات متعهده آمریكا (NASA) برروی مواد غذایی مصرفی توسط فضانوردان درطی مسافرتهای فضایی به اجرا درآمد و رفته رفته به یك سیستم بین المللی مطرح و قابل قبول تبدیل گردید حتی درسازمان تجارت جهانی به عنوان یك الگو خدشه ناپذیر وضروری در تولید و توزیع و مصرف مواد غذایی تبدیل شود شركت تهران همبرگر افتخار دارد تا به عنوان اولین شركت تولید فرآورده های گوشتی منجمد ایران اعلام نماید كه درحال گذار ازسیستم نظارت قدیمی به سیستم نظارت بهداشتی نو و براساس معیارهای بین المللی و پیشرفته HACCP  می باشد و دراین مورد تحقیقات منظمی را شروع نموده كه حاصل آن ارائه كتابچه های درزمینه مورد بحث است كه با بهره گیری از نظرات استاتید مجرب دانشگاه و منابع داخلی و خارجی تهیه شده و با جدیت تا اجرای كامل سیستم HACCP به پیش می رود.كادر اداری و اجرائی این شركت شامل1-هیئت مدیره                    2-مدیر عامل            3-مدیریت بهداشتی    4-مدیریت اداری و مالی                 5-مدیریت بازرگانی       6-بخش پژوهش       7-روابط عمومی و تبلیغات .كارد مذبور اهدافی را تحت دو دیدگاه كلی كوتاه و دراز مدت دنبال می كند ازاهم اهداف كوتاه مدت حفظ و نگهداری كیفیت بهداشتی مواد غذایی تولیدی همزمان با ارائه محصولی مطلوب ذائقه های است و از اهداف دراز مدت می توان به ایجاد زمینه مناسب جهت جذب سرمایه گذاری های های خارجی و گسترش هر چه بیشتر این صفت اشاره كرد مقدمات چنین اهدافی با انجام مذاكراتی باسرمایه گذاران حوزه خلیج فارس و بعضی كشورهای آسیای میانه … فراهم گردیده است و دستیابی به تكنولوژی وفن آوری روز جهان ازجمله اهدافی است كه كادر فنی كارخانه مدتهاست كه با تلاش و جدیت از طرق مختلف بویژه اینترنت دنبال می كند و همواره به دنبال ایجاد راه كارهایی است كه بتواند نزدیكی تنگاتنگی با شركتها و كارخانه جات پیشرفته دركشورهای اروپایی و آفریقایی و … برقرار است. سرانجام بعضی از پیشنهادات و كاستی كه به شرح ذیل ارائه می گردد.1- پیشنهاد می گردد به منظور بهبود هرچه بهتر فرآورده های گوشتی منجمد كمیته ای متشكل از كارشناسان اداره كل نظارت بر مواد غذایی اداره استاندارد اساتید دانشگاه ها و مراكز علمی مربوطه و تولید كنندگان تشكیل تا پس از بررسی كارشناسانه فرآورده های تولید شده تشخیص خود را جهت یعنی كردن آن دسته از تولید كنندگان اقدام به تولید محصول سالم و بهداشتی نموده و از سایرین اعلام نمایند.2-   با توجه به بودن نرخ مواد اولیه و محاسبه قیمت تمام شده محصول تولیدی این سوال مطرح می باشد كه درهمین بازار عده ای سودجو چگونه محصولی تولید می نماید كه قیمت آن بسیار پایین تر از نرخ مصوب می باشد.3- عدم ارائه تسهیلات مالی اداری و قانونی وارد نمودن دستگاه های جدید به جای وسایل فرسوده قدیمی یا لوازم یدكی آنها4-   دراینجا برخود لازم می  دانیم كه از كلیه كارشناسان اداره كل نظارت بر مواد غذایی استاندارد كه ما در ارتقاء و بهبود كیفیت هرچه بیشتر محصولات تولیدی یاری نموده اند قدردانی و تشكر نماییم.آدرس كیلومتر 17- اتوبان تهران كرج-خیابان داروپخش 61 شماره 182تلفن 6026349فاكس 30805-9-0262تكنولوژی تولید همبرگرهمبرگر با محصولات چرخ شده تحت عنوان patries  شناخته شده علاوه براین بعد این گونه از محصولات همبرگر نیز می گویند معروفترین برگر از گوشت گاو تهیه شده كه اصطلاحاً به آن همبرگر می گویند. به طور كلی دركشورهای مختلف من جمله ایران طی تكنولوژی خاصی گوشت چرخ شده را همراه با برخی افزودنیها مخلوط كرده پس از شكل دهی وبسته بندی بصورت منجمد عرضه می نماید. براساس استاندارد ایران دو نوع همبرگر تولید می شود1-   همبرگر معمولی كه باید حداقل 30 درصد گوشت داشته باشد2-   همبرگر ممتاز كه باید حداقل 60 درصد گوشت داشته باشد.طبق استاندارد اضافه كردن سایر ضمایم خوراكی لاشه دام مثل گوشت كله یا بناگوش درتهیه همبرگر ممنوع است ولی از آنجائیكه كنترل خاصی برروی این مواد وجود ندارد متأسفانه برخی از كارخانجات جهت كاهش قیمت تمام شده از این گوشت ها استفاده می كنند. (3)مواد اولیه1-گوشتگوشت پایه اصلی تهیه همبرگر است كه گوشت مورد استفاده می تواند از قسمت های مختلف بدن دام باشد نوع گوشت و مقدار چربی درتعیین كیفیت محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است درتهیه همبرگر بیشتر از گوشت قلوه گاه سردست و گردن كه كیفیت بهتری دارند نیز مصرف می شود برخی كارخانجات جهت بهبود كیفیت نهایی از مخلوط 50% گوشت تازه گاو و 50% گوشت منجمد استفاده می نماید.2-چربیچربی اثر زیادی دركیفیت محصول نهایی دارد زیرا اگر مقدار چربی به مقدار فرمول نهایی نباشد همبرگر كمی خشك و فاقد رطوبت مطلوب خواهد بود.3-پیازپیاز فیزیكی از مواد اولیه اصلی مورد استفاده درتهیه همبرگر می باشد از آنجائیكه پیازتازه تا حدود 90% آب دارد بنابراین باید درتنظیم رطوبت نهایی محصول مقدار آب موجود در پیاز را در نظر گرفت پیاز به عنوان طعم دهنده و پوشاننده طعم های نامطلوب همچنین ایجاد بافتی ترد و آبدار درمحصول نقش ویژه ای دارد.4-سویاسویا با جذب 5/1 تا 5/2 برابر خود آب باعث افزایش بازدهی محصول نهایی شده همچنین به آبدار بودن و ترد شدن محصول نیز كمك می كند اضافه كردن بیش از حد سویا باعث تیره شدن رنگ محصول خواهد بود.5-افزودنیهای دیگراز دیگر افزودنیهایی كه درتهیه همبرگر ممكن است استفاده شود میتوان به آرد سوخاری آرد گلوتن اشاره نمود این مواد به دلیل افزایش قدرت جذب آب باعث كاهش قیمت تمام شده محصول گردند.6-نمك طعاماین ماده از مواد عمل آورنده فرآورده های گوشتی محسوب می شود كه دراستخراج پروتئین های میوفیبریلی گوشت به عنوان یك امولسیفایراست درخمیر فرآورده های گوشتی نقش دارد بنابراین هرچقدر نمك بیشتر باشد پروتئین های میوفیبریلی بیشتری ازگوشت استخراج می شود ولی درصنعت اینكار به دو دلیل با مشكل مواجه است :1-   باعث شورشدن محصول می شود2-   ازنظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست .7-ادویه جات و چاشنی هااین گروه بهترین تركیبات ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی است كهاولاً : باعث اصلاح دربهبود طعم محصول می  شود.ثانیاً : دارای خاصیت باكتریواستاتیكی هستند.ثالثاً : دارای خاصیت آنتی اكسیدانی هستند.درمصرف ادویه جات باید به این نكته توجه نمود كه ان دسته كه منشأ خاكی یا زمینی دارند آلودگی میكروبی دارند كه این آلودگی می تواند باعث فساد محصول شود درنتیجه ضروری است كه ازنوع استریل ادویه جات استفاده نمود.ازجمله ادویه جات مورد استفاده می توان زیره سیاه، زیره سبز، پیاز، سیر، زنجبیل ، تخم رازیانه، رازیانه رومی، تخم گشنیز ، تخم كرفس ، تخم شوید، آویشن،نعناع مرزه، مرزنگوش ، ریحان، ترخون ، برگ بو، زردچوبه، پورد كاری، فلفل، سماق ، فلفل قرمز، فلفل فرنگی ، پایریكا، فلفل سیاه و سفید، جوزهندی دارچین ، هل ، دانه خردل، خولبخان ، میخك ، اشاره نمود.بسته بندی همبرگر خام منجمدموادموادی كه برای بسته بندی به كار می رود بایستی محتوای بسته را از نفوذ آلودگی و آسیب های وارده به هنگام انبارش و حمل و نقل حفظ و نگهداری نماید به گونه ای كه، تغییر شكل ظاهری در همبرگر نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد و لایه درونی كه در تماس با محصول می باشد باید از جنس مناسب و بخار ویژه مواد غذایی باشد.بسته بندیبسته بندی همبرگر به دو صورت انجام می‌گیرد.بسته بندی برای مصارف خانواردر این بسته بندی همبرگر باید به صورت قرص ها 100 گرمی به تعداد 5 عدد در درون كیسه های پلاستیكی از جنسی مناسب و مجاز ویژه مواد غذائی قرار گرفته به گونه ای كه سطح درونی و زیرین هر قرص همبرگر با یك لایه كاغذ مومی مناسب مواد غذایی برابر استاندارد ملی ایران به شماره 1461 در تماس مستقیم باشد سپس هر كیسه محتوی قرص های همبرگر را درون جعبه مقوایی قرار داده و بسته بندی نمودویژگیهای جعبه مقوایی و كارتن مورد استفاده در بسته بندی همبرگر باید استاندارد ملی ایران شماره 3341 باشد.كاغذ مرمی مورد استفاده درماشین قرص های همبرگر باید بدون هرگونه چاپ جوهری بوده بجز كاغذ مومی روی آخرین قرص همبرگر كه باید واجد شرایط نشانه‌گذاری مندرج در بند 7 بوده و از جوهر غیرسمی استفاده به عمل آید.بسته بندی برای مصارف مراكز عمده مصرفدر این بسته بندی همبرگرهای بسته بندی شده می بایست برابر بند 6-2-1 به تعداد مناسب در درون كیسه های پلاستیكی مواد غذایی و در كارتن قرار گیرد.7- نشانه گذاری7-1 آگاهیهای زیر به طور خوانا به زبان فارسی و یا كشور خریدار بایستی بر روی بسته بندی قید شود.7-1-1 نام و نوع فرآورده 7-2 ذكر كلمه ممتاز و معمولی 7-3 نام و درصد مواد اولیه 7-4 نام و نشانی و یا علامت تجاری7-5 شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی7-6 تاریخ تولید به روز و ماه و سال7-7 تاریخ انقضا قابلیت مصرف به روز و ماه سال8-7 شرایط نگهداری (دما) 18 سیلسیوس9-7 تعداد قرص ها یا بسته های حاوی همبرگر  یادآوریدر مورد بسته بندی های بزرگ همبرگر مراكز عمده مصرف تعداد بسته های حاوی همبرگر ذكر می‌شود.10-7 وزن خالص بسته به گرم بارواداری 4 گرم11-7 ذكر عبارت ساخت ایرانبسته بندی كباب لقمهموادی كه برای بسته بندی كباب لقمه منجمد خام به كار می رود باید محتوی بسته را از نفوذ آلودگی و آسیب های وارده به هنگام انبارش و حمل و نقل حفظ و نگهداری نماید به گونه ای كه تغییر شكل ظاهری در كباب لقمه به وجود نیاید برای این منظور باید از جعبه های مقوایی كارتن استفاده نمود كباب لقمه نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد و لایه درونی كه تماس با محصول دارد باید از جنس مناسب و مجاز مواد غذایی باشد.انواع بسته بندیبسته بندی به دو صورت انجام می‌گیرد:بسته بندی برای مصارف خانواردر این بسته بندی به تعداد 9 قطعه هر قطعه كباب لقمه خام منجمد به ابعاد مناسب و هر قطعه به وزن 250 گرم را باید در ردیف سه تایی درحالیكه پهنه های زیرین و زبرین قطعات كباب لقمه خام منجمد با كاغذ مومی از جنس مناسب و مجاز برابر استاندارد ملی ایران 1461 ویژگیهای كاغذ موم دار برای بسته بندی پوشیده شده است را بر روی یكدیگر قرار داده و مجموعه را باید درون یك كیسه پلاستیكی از جنس مناسب و مجاز مواد غذایی گذاشت پس از آن هر كیسه پلاستیكی محتوی به تعداد مناسب كباب لقمه خام منجمد را درون یك جعبه مقوایی مواد خوراكی- ویژگیها و روش های آزمون گذاشت و رده بندی كرد. كاغذ مومی مورد استفاده در مابین قطعه های كباب لقمه خام منجمد باید بدون هرگونه چاپ جوهری بوده بجز كاغذ مومی روی آخرین قطعات كباب لقمه كه باید دارای نشانه های مندرج در بند 8 بوده و از جوهر غیرسمی استفاده شود.بسته بندی برای مصارف مراكز عمده مصرفدر این بسته بندی كباب لقمه های منجمد خام بسته بندی شده می بایست برابر بند فوق به تعداد مناسب در درون كیسه های پلاستیكی مواد غذایی و در كارتن قرار گیرد كارتن های مورد استفاده برای بسته بندی بزرگ كباب لقمه خام منجمد باید نو سالم پاكیزه و خشك بوده و دارای استحكام لازم و كافی برای حفظ و نگهداری درست كالا باشد. كارتن های مورد استفاده برای بسته بندی بزرگ كباب لقمه خام منجمد در یك بهر كالا باید از نظر شكل و اندازه همسان باشند وزن خالص هر كارتن حاوی كباب لقمه های خام منجمد نباید از 10 كیلوگرم كمتر باشد.  گزارش کاراموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامکاراموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامکارورزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامدانلود گزارش کارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامتاریخچه شركت تهران همبرگرفرآورده‌های گوشتی مامتاریخچهشركتتهران همبرگرفرآورده‌ها

  • گزارش کارآموزی در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران

    گزارش کارآموزی در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران دریافت گزارش کارآموزی در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گزارش کارآموزی در دفتر IT سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در 158 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی کارآموزی…

  • مقاله در مورد جنبش شناسی و طراحی صنعتی

    مقاله در مورد جنبش شناسی و طراحی صنعتی دریافت مقاله در مورد جنبش شناسی و طراحی صنعتی دسته: نقشه برداری بازدید: 2 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 3296 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 جنبش شناسی در نقشه برداری و طراحی…

  • دانلود تحقیق در موردآشنایی با پدیكلوزیس

    دانلود تحقیق در موردآشنایی با پدیكلوزیس دریافت دانلود تحقیق در موردآشنایی با پدیكلوزیس دانلود تحقیق در موردآشنایی با پدیكلوزیس دسته بندی عمران و نقشه کشی بازدید ها 21 فرمت فایل zip حجم فایل 5.679 مگا بایت تعداد صفحات فایل 32…

  • گزارش کار فیزیک

    گزارش کار فیزیک دریافت گزارش کار فیزیک دسته: جزوه های درسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 3211 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20 گزارش کار فیزیک قیمت فایل فقط 16,500 تومان گزارش کار فیزیک قیمت فایل فقط 16,500 تومان…

  • پاورپوینت حقوق بین الملل دریاها

    پاورپوینت حقوق بین الملل دریاها دریافت پاورپوینت حقوق بین الملل دریاها پاورپوینت حقوق بین الملل دریاها تالیف دکتر بهمن آقائی در 18 اسلاید قابل ویرایش دسته بندی فقه و حقوق اسلامی بازدید ها 225 فرمت فایل pptx حجم فایل 1.831…

  • پاورپوینت فضاهای جمعی

    پاورپوینت فضاهای جمعی دریافت پاورپوینت فضاهای جمعی دسته: معماری بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 20032 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 38 شکل گیری بافت های سنتی و مدرن، فضاهای عمومی و فعالیت های جمعی، انسان و محیط، سلسله مراتب…

  • تحقیق عوامل خانوادگی موثر بر فرار دختران

    تحقیق عوامل خانوادگی موثر بر فرار دختران دریافت تحقیق عوامل خانوادگی موثر بر فرار دختران این تحقیق از مطالب خیلی خوبی استفاده شده که در قالب word در 72 صفحه و قابل ویرایش بوده که طبق فرمت دانشگاهی می باشد…

  • بررسی استان بوشهر

    بررسی استان بوشهر دریافت بررسی استان بوشهر دسته: جغرافیا بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 31 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 71 بخش اعظم استان بوشهر جزء اقالیم گرم محسوب می شود نوار ساحلی استان در طبقه بندیهای كلاسیك جزء…

  • تحقیق با موضوع مسائل و مشکلات زنان شاغل

    تحقیق با موضوع مسائل و مشکلات زنان شاغل دریافت تحقیق با موضوع مسائل و مشکلات زنان شاغل دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 67 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 113 تحقیق با موضوع مسائل و…

  • دانلودگزارش کارآموزی خیریه حضرت ابوالفضل (ع) 15 ص

    دانلودگزارش کارآموزی خیریه حضرت ابوالفضل (ع) 15 ص دریافت دانلودگزارش کارآموزی خیریه حضرت ابوالفضل (ع) 15 ص دانلودگزارش کارآموزی خیریه حضرت ابوالفضل (ع) 15 ص دسته بندی کارآموزی بازدید ها 31 فرمت فایل zip حجم فایل 55 کیلو بایت تعداد…

  • پاورپوینت مدلهای خط مشی گذاری

    پاورپوینت مدلهای خط مشی گذاری دریافت پاورپوینت مدلهای خط مشی گذاری دسته: مدیریت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 1176 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 89 دانلود پاورپوینت با موضوع مدلهای خط مشی گذاری، در قالب ppt و در 89…

  • ریخته گری چدن خاکستری

    ریخته گری چدن خاکستری دریافت ریخته گری چدن خاکستری چدن خاکستری آلیاژی از دو عنصر آهن و کربن است که معمولاً دارای عناصر دیگری نظیر سیلسیم، منگنز، فسفر و می‌باشد آهن بعنوان عنصر پایه و کربن بعنوان عنصر آلیاژی اصلی…

  • طراحی سایت آموزشگاه كامپیوتر

    طراحی سایت آموزشگاه كامپیوتر دریافت طراحی سایت آموزشگاه كامپیوتر طراحی سایت آموزشگاه كامپیوتر دسته بندی کامپیوتر بازدید ها 106 فرمت فایل doc حجم فایل 48 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 44 12,100 تومان فهرست مطالب: نصب فایلهای نمونه بر روی…

  • پاورپوینت بررسی تاثیرات SMS در حوزه ارتباطات

    پاورپوینت بررسی تاثیرات SMS در حوزه ارتباطات دریافت پاورپوینت بررسی تاثیرات SMS در حوزه ارتباطات دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 633 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20 دانلود پاورپوینت بررسی تاثیرات SMS در حوزه ارتباطات بررسی بررسی…

  • آمار معاملات و متغیرهای حسابداری شرکت سینا دارو در سال 86

    آمار معاملات و متغیرهای حسابداری شرکت سینا دارو در سال 86 دریافت آمار معاملات و متغیرهای حسابداری شرکت سینا دارو در سال 86 این فایل شامل آمار معاملات روزانه شرکت سینا دارو در سال 86 بوده و شامل بخشهای نوسان،…

  • پاورپوینت مركز داده

    پاورپوینت مركز داده دریافت پاورپوینت مركز داده دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 8162 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 81 مركز داده یك انباره مركزى براى ذخیره سازى،مدیریت،توزیع داده ها و اطلاعات طبقه بندى شده حول…

  • پیدا کردن راه حل ها و راهکارهای اصلاح رفتارهای غیرمتعارف و نابهنجار دانش آموزان

    پیدا کردن راه حل ها و راهکارهای اصلاح رفتارهای غیرمتعارف و نابهنجار دانش آموزان دریافت پیدا کردن راه حل ها و راهکارهای اصلاح رفتارهای غیرمتعارف و نابهنجار دانش آموزان دسته: روانشناسی و علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم…

  • آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی اکسیر در سال 84

    آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی اکسیر در سال 84 دریافت آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی اکسیر در سال 84 این فایل شامل آمار معاملات روزانه شرکت داروسازی اکسیر در سال 84 بوده…

  • دانلود تحقیق نگاهی به تاریخ وكالت در ایران

    دانلود تحقیق نگاهی به تاریخ وكالت در ایران دریافت دانلود تحقیق نگاهی به تاریخ وكالت در ایران دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 96 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 20 تاریخ بشر همواره نشان می دهد كه از…

  • سالهای تجاوز ومقاومت

    سالهای تجاوز ومقاومت دریافت سالهای تجاوز ومقاومت دسته: تاریخ و ادبیات بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 365 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 194 سالهای تجاوز ومقاومت بحث وبررسی اجمالی تحولات خونین سیاسی، اجتماعی ونظامی دونیم دهه اخیرافغانستان است سالها…

  • مقاله آزادسازی محدودیت ها | حل مشکلات تامین مالی صادرات در مواقع سخت

    مقاله آزادسازی محدودیت ها | حل مشکلات تامین مالی صادرات در مواقع سخت دریافت مقاله آزادسازی محدودیت ها | حل مشکلات تامین مالی صادرات در مواقع سخت رشد صادرات توسط دولت به عنوان یک کلید اقتصادی دیده می شود در…

  • طرح فتوشاپ فایل فروش تخم بلدرچین

    طرح فتوشاپ فایل فروش تخم بلدرچین دریافت طرح فتوشاپ فایل فروش تخم بلدرچین دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 2 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 5230 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 طرح لایه باز بلدرچین psd بلدرچین فوتوشاپ…

  • دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص

    دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص دریافت دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص دسته: صنایع غذایی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 255 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 153 دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156…

  • دانلود تحقیق بررسی عوامل سازمانی موثر بر اخلاق كار در سازمانهای دولتی

    دانلود تحقیق بررسی عوامل سازمانی موثر بر اخلاق كار در سازمانهای دولتی دریافت دانلود تحقیق بررسی عوامل سازمانی موثر بر اخلاق كار در سازمانهای دولتی دسته: معارف اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 15 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:…

  • مقاله برق صنعتی

    مقاله برق صنعتی دریافت مقاله برق صنعتی دسته: برق بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 101 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 300 دالنود تحقیق برق صنعتی و رله ها و ترانسفورماتورها و ترانزیستورها قیمت فایل فقط 16,500 تومان *مقاله برق…

  • Design of Rotating Electrical Machines

    Design of Rotating Electrical Machines دریافت Design of Rotating Electrical Machines دسته: برق بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 14411 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 531 In one complete volume this essential reference presents an indepth overview of the theoretical…

  • آداب و رسوم مردم گیلان و مازندران

    آداب و رسوم مردم گیلان و مازندران دریافت آداب و رسوم مردم گیلان و مازندران آداب و رسوم مردم گیلان و مازندران دسته بندی مطالعات خانواده بازدید ها 203 فرمت فایل pdf حجم فایل 327 کیلو بایت تعداد صفحات فایل…

  • گزارش کارآموزی تهیه واکسن در مؤسسه راضی

    گزارش کارآموزی تهیه واکسن در مؤسسه راضی دریافت گزارش کارآموزی تهیه واکسن در مؤسسه راضی گزارش کارآموزی تهیه واکسن در مؤسسه راضی در 70 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی کارآموزی بازدید ها 82 فرمت فایل doc حجم فایل 39…

  • دانلود تحقیق جامعه شناسی در آموزش و پرورش 23 ص

    دانلود تحقیق جامعه شناسی در آموزش و پرورش 23 ص دریافت دانلود تحقیق جامعه شناسی در آموزش و پرورش 23 ص دسته: آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 34 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 دانلود جامعه شناسی در…

  • آموزش نرم افزار مالتی میدیا بیلدر

    آموزش نرم افزار مالتی میدیا بیلدر دریافت آموزش نرم افزار مالتی میدیا بیلدر دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: rar حجم فایل: 1337 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 multi media builder قیمت فایل فقط 16,500 تومان چندرسانه ای…

  • فایل برنامه ریزی و کنترل پروژه استخر و سونا

    فایل برنامه ریزی و کنترل پروژه استخر و سونا دریافت فایل برنامه ریزی و کنترل پروژه استخر و سونا دسته: عمران بازدید: 2 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 908 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 برنامه ریزی و کنترل پروژه استخر…

  • پاورپوینت انحرافات اجتماعی و دیدگاه جامعه شناس تفهمی

    پاورپوینت انحرافات اجتماعی و دیدگاه جامعه شناس تفهمی دریافت پاورپوینت انحرافات اجتماعی و دیدگاه جامعه شناس تفهمی دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 879 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 18 دانلود پاورپوینت با موضوع انحرافات اجتماعی و…

  • پرسشنامه ساختار ادراک شده کلاس درس

    پرسشنامه ساختار ادراک شده کلاس درس دریافت پرسشنامه ساختار ادراک شده کلاس درس پرسشنامه ساختار ادراک شده کلاس درس دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 129 فرمت فایل docx حجم فایل 15 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 2 8,030 تومان…

  • پاورپوینت اصول برنامه ریزی

    پاورپوینت اصول برنامه ریزی دریافت پاورپوینت اصول برنامه ریزی دسته: علوم اجتماعی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 182 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 پاورپوینت اصول برنامه ریزی و تکنیک ها و روش های ان قیمت فایل فقط 14,300…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 105 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 59 پیشینه و مبانی نظری تحقیق سلامت اجتماعی قیمت فایل…