گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا

گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا

دریافت

گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا در 109 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی
کارآموزی
بازدید ها

96
فرمت فایل

doc
حجم فایل

127 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل

109

9,900 تومان
 گزارش کاراموزی در کارخانه كنسرو سازی اتکا در 109 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان                                    صفحهتاریخچه                                1قوطیهای فلزی                                2شستشوی گوجه فرنگی                        3پاستوریزاسیون                            6كارتن گذاری و انبار كردن قوطیها                     8لیست دستگاه ها و طرز كار آنها                    9پاستوریزاتورها                              13فوندانسیون زیر دستگاه ها                        15نا خالصیهای آب و اثرات آن                           16روشهای حذف عوامل ناخواسته از آب                 17بهداشتی و ضد عفونی كردن آب                    18اثرات كلر                                19انواع روشهای كلرینه كردن آب                     20نقش و اهمیت تصفیه آب                         22تصفیه آب در كارخانه كنسرو قائمشهر                   23سیستم فاضلاب                              24بخار آب در كنسرو سازی                        28كیفیت بخار آب                                29 عنوان                                    صفحهموارد كاربرد بخار آب در تولید رب                     31سیستم تخلیه زباله                            34بهداشت كاركنان                            35خانه بهداشت                                  37قرنطینه                                  39آزمایشگاه                                41سیستم تهویه                                  42فرمولاسیون كلی محصول                          45انواع نمك                                 46اسید های آلی                                 47شكل و ابعاد قوطی                            50استاندارد های قوطی كنسرو                        51لیست دستگاه ها و طرز كار آنها                    60فوندانسیون زیر دستگاه                       67تعیین قلیائیت                                69PH آب                                71بازرسی قوطیها پس از باز كردن                    76آزمایشها و ارزیابی حلب ورق                      78كنسرو سازی                                  81عنوان                                  صفحهتاریخچه كنسرو سازی                        82مراحل تهیه كنسروماهی                         85سكوی تخلیه                                86آماده سازی اولیه ماهی                       88اتوكلاد                                   95كمترل كیفیت ماهی                             98اندازه گیری اسید چرب آزاد                        99آزمونهای میكروبیولوژی                        103حد مجاز آلودگی های میكروبی ماهی                      106فساد در قوطی های كنسرو ماهی                     110روش گرم خانه گذاری                          112فساد شیمیائی كنسرو ماهی                         113مشكلات تكنیكی در تهیه كنسرو تون                   114اندازه گیری                               121آزمونهای لاك قوطی                             128آزمونهای ورق قوطی                            133راندمان تولید كنسرو ماهی                        135                                              تاریخچه:نخستین کارخانه کنسرو سازی در کشور بوده و در سال   1311هجری شمسی تاسیس ودر سال 1321اولین بهره برداری آن شروع گردید.                                                            این کارخانه از زمان تاسیس در مجموعه کارخانجات    نساجی،کنسرو های سابق تحت نظر شرکت سهامی کارخانجات ایران اداره می شد.از سال1346به شرکت سهامی کارخانجات اتکاواگذار گردیدو از آن زمان تا کنون تحت نظر کارخانجات اتکا اداره می شود.           قوطیهای فلزیبخش کنترل کیفی (کنترل مواد اولیه،کنترل حین فرایند،کنترل محصول تمام شده و…)آزمونهای کنترل کیفیت گوجه فرنگی های دریافتی(بریکس،درصد افت و…)آزمونهای کنترل کیفیت آب مصرفی(قلیانیت،سختی،و…)آزمونهای کنترل کیفیت مربوط به کلرآزمونهای کنترل کیفیت قوطیهای فلزی(تورم قوطی،نشست قوطی،ضخامت قلع و…)بازرسی قوطیها پس از باز کردنمراحل ساخت رب گوجه فرنگی :در20ساله اخیر اصلاحات زیادی روی دستگاه های تولید رب گوجه فرنگی صورت گرفته است ولی در مجموع ترتیب عملیات تولید در تمام کارخانجات رب شبیه بوده و شامل فازهای زیر است : 1-دریافت گوجه فرنگی از مزارع:گوجه فرنگی های برداشت شده از مزارع در جعبه های ویژه ای که بین10تا25کیلوگرم گنجایش دارد حمل و نقل می شود به دلیل اینکه هزینه حمل و نقل با جعبه های کوچک زیاد است سعی می شود از جعبه های پاکتی که گنجایش بیشتری دارند استفاده شود و جهت آلودگی و حفظ بهداشت کارخانه تمیز بودن جعبه ها و جلو گیری از رشد کپک بسیار مهم است.نکته مهم دیگر فاصله زیاد مزرعه تا کارخانه است که هر چه فاصله کوتاهتر باشدآلودگی کمترورنگ و طعم محصول بهتر و حمل و  نقل نیز آسانتر و کم هزینه تر است.در این کارخانه تولیدرب از اواسط تیر ماه حدود3تا4ماه تا اواخر آبان طول می کشد.کامیونهای حمل مواد اولیه در ابتدای خط تولید به وسیله کارگران تخلیه می شود.در محل تخلیه سکویی قرار دارد که کارگر روی آن ایستاده و جعبه های گوجه را در حوضچه تخلیه می کند.2-شستشوی گوجه فرنگی:قبل از اینکه گوجه فرنگی سورت شود باید کاملا تمیز گرددروش های شستشو از ساده ترین نوع که یک مخزن ساده است تا دوش های سخت فشار توسعه پیدا کرده است.در این کارخانه برای شستشو از مخزنی که تقریبا شبیه کانال می باشدو گوجه فرنگی ها روی آن حمل می شوند استفاده می کنند آب حاوی کلرازیک طرف واردوازطرف دیگر خارج می شود ودرنتیجه آب راکد نمی ماند در ابتدای تخلیه فشار آب قوی وجود داردکه گوجه ها را به سمت مخزن شستشو حرکت می دهد.3-سورتینگ و لکه گیری:در اکثر کارخانجات رب سازی عملیات سورتینگ روی نوار تفاله صورت می گیردسورترهای نوع غلتکی به دلیل گردش گوجه ها در جلوی دید سورت کننده به صورت استاندارد در آمده است در این کارخانه کارگرانی در طرفین نوار سورتینگ ایستاده اندو پوست های اضافی ، دم گوجه ها را جدا کرده و گوجه های نرسیده، سیاه شده و لکه دار را جدا می کنند .تعداد کارگران با توجه به ظرفیت خط تولید تعیین می شود.4-له کردن وآماده کردن پالپ گوجه فرنگی:در اکثرکارخانجات تولید رب گوجه فرنگی له کردن به روش گرم انجام می گیرد.به مجرد انجام این مرحله دما به سرعت به 65تا90درجه سانتی گراد می رسد.اصطلاحا به این روش آسیاب کردن داغ اطلاق می شود.بهتر است گوجه ها راقبل از له کردن حرارت داد که باعث انهدام آنزیمها می شود بهترین دمابرای گوجه های زرد65درجه سانتی گرادوبرای گوجه های کاملا قرمز80درجه سانتی گراد می باشد.در این کارخانه بعد از سورتینگ گوجه فرنگی ها وارد آسیاب می شود یک سری دندانه های ثابت و دندانه های چرخان مدور داخل آن وجود دارد که باعث خرد شدن گوجه ها می شود.(تشریح کار دستگاه خرد کن در قسمت دستگاه ها)5-حرارت دادن اولیه:بعد از له کردن گوجه هاحرارت دادن اولیه توسط پیش گرمکن ها صورت می گیرد.در تمام پیش گرمکن ها از بخار به عنوان محیط حرارتی استفاده می شود.این حرارت باعث می شود اولا آنزیمهای موجود مواد مضر منهدم گردندهمچنین یک سری اجسام پکتین وجود دارد که باعث می شود سفتی رب و غلظت می شود تغییر ماهیت نمی دهند ودر نهایت محصول از قوام بهتری برخوردار خواهد بود.ثانیا محل فیلتراسیون به خوبی انجام می گیرد دمای مورد نظر برای گوجه های کال و نرسیده حدود60درجه سانتیگراد و برای گوجه های رسیده 85-80 درجه سانتیگراد است.گوجه های کال نباید زیاد حرارت ببیند زیرا باعث تیره شدن رنگ نهایی رب می شوند.6-استخراج و تصفیه عصاره:آب وگوشت گوجه فرنگی خرد شده که گرم شده است به داخل دو یا سه دستگاه سیکلون با صافی پمپ می شود.آب گوجه ها از صافی عبور کرده در مخزنی جمع آوری می شود پوست و بذر و موادزائددیگر جدا می گردد.در این كارخانه عمل استخراج طی دو مرحله صاف کردن انجام می شود.اولین دستگاه صافی که  در شتراست گوشت و تفاله ها را جدا کرده و دومین و سومین دستگاه کار صافی اول راکامل می کنند.در نتیجه بافتی نرم و یکنواخت از این صافیهای نرم کننده خارج می گردد و تفاله های خروجی کاملا خشک می باشد.در این کارخانه صافیها از نوع      پتو ماتیکی هستندو با فشار هوا کار می کنند.7-تانک ذخیره ای:در این تانک (با ظرفیت1500کیلو گرم) آب گوجه ها پس از تصفیه عصاره ذخیره می شوند در این مخزنها مشکل کف کردن آب گوجه وجود دارد که به علت گرما و تخلیه همراه با هوا می باشد که می توان یک هوا گیر بین مخزن و صافی قرار دارد.تا مانع کف زیاد شود .هوا و کف درآب گوجه ذرات قرمزموجود را اکسید کرده و رنگ رب قهوه ای و کدر میشود.8- غلیظ کردن پالپ گوجه فرنگی :  بعد از صاف کردن ،آب گوجه فرنگی به داخل دستگاه های تغلیظ هدایت می شود.در این مرحله با تبخیر آب بر مقدار مواد جامد آن افزوده می شود.تا اینکه به غلظت مورد دلخواه برسد.معمولا غلظت استاندارد متداول برای رب28تا30درصداست.                      در این کارخانه اپراتورهای دو بدنه وجود دارد.مخزن اولی به بخار مستقیم وصل است دمای آن بیشتروفشار خلاء کمتر دارد.مخزن دوم از بخار غیر مستقیم استفاده می کند.مخزن اول آب گوجه فرنگی راتا دمای 60درجه سانتیگراد وبر یکس20تا22سیر لوله می شود.آب نمک نیز از طریق لوله هایی وارد مخزن اوپراتور شده وبا آب گوجه های در حال تغلیظ مخلوط می گرددمقدار نمک توسط شیرهایی تنظیم می شود.در مخزن دوم تا دمای 80درجه سانتیگرادو بریکس 27حرارت می بیند.9-پاستوریزاسیون:بعد از اینکه بر یکس مورد نظر روی رب خارج شده از اوپراتورتاییدشد وارد دیگ ذخیره تخلیه می شود و ازآن جا وارد دستگاه پاستوریزاتور می شود در اینجا تا حدود90درجه سانتیگرادحرارت داده می شودو با این حرارت غلیظ تر شده و بر یکس از27به28درصد می رسد.بنابراین دمای رب قبل از مرحله پر کردن 90درجه سانتیگراداست و به صورت داغ داخل قوطی می شودکه موجب انهدام میکروبها نیز می گردد.10-پر کردن و دربندی:بعد ازمرحله پاستوریزاسیون رب حاصله آماده پر کردن در قوطی می باشد.قوطیهای از قبل شسته شده درکناردستگاه پرکن آماده است.قوطیها روی نوار متحرک دستگاه پر کن چیده می شودورب های 90درجه سانتیگرادداخل قوطیها پر شده و دربندی  می گردد.چون هنگام سرد شدن حجم آن کم شده وبیش ازحدخالی به نظر می رسد. 11-استریلزاسیون توسط تونل اتو کلاو:قوطیهای در بندی شده برای استریل وارد اتو کلاو می شوند که شامل سه مرحله استریل کردن،سردکردن و خشک کردن می باشد.در تمام این مراحل قوطیها روی نوار نقاله در حرکت هستند.در قسمت اول آب جوش100درجه سانتیگرادوجود دارد که قوطیها حدود25دقیقه درآب جوش قرار می گیرد.قسمت دوم دوش آب سرد وجود داردکه قوطیهای حرارت دیده را خنک می کندو مرحله آخر تونل خشک کن ها هستند که توسط 4 فن قوطیها را خشک می کنند.این شوکهای حرارتی برای اطمینان از از بین رفتن   میکرو ارگانیسم است در قسمت خروجی تونل اتو کلاوو بعد از45دقیقه قوطیهای کاملا استریلیزه خارج می گردد و توسط کارگردانی درآن قسمت جمع آوری و داخل جعبه ها چیده می شود.-بهداشت کارکنان:به دلیل تماس مستقیم و غیر مستقیم کارکنان با مواد غذایی و ماشین آلات و تردد آنان در نقاط مختلف رعایت اصول بهداشت فردی توسط آنان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید:-قبل از استخدام توسط مراکز ذی صلاح مورد معاینه بهداشتی قرار گیرند،دارای کارت بهداشتی معتبر بوده و معاینات بهداشتی در فواصل زمانی معینی تجدید شده باشد.-از روپوش تمیز،کلاه،یاتور،کفش یا چکمه مخصوص و در صورت لزوم از دستکش مخصوص استفاده شود.-از خوردن وآشامیدن و خصوصا سیگار کشیدن در حین انجام کار خودداری شود.از عطسه و سرفه کردن روی مواد غذایی جدا احتراز شود.-کلیه کارگرانی که ارتباط مستقیم با ساخت و بسته بندی دارند می بایست دارای لباس روشن و پیش بند و لوازم بهداشتی دیگر بوده از لحاظ بهداشت فردی دست،مو و ناخن و…مشکلی نداشته باشند.-سرویسهای بهداشتی و کارگری:شامل دستشویی ،حمام،توالت،رختکن،اطاق استراحت،نماز خانه،آشپزخانه و نهار خوری کارگران که کلیه قسمتهای فوق الذکر می بایست با تعداد کارگران متناسب باشد ودر صورت امکان محلی برای رختشویی کارگران در نظرگرفته شود:سرویسهای مذکور می بایست کاملا از سالن تولید و انبارها مجزا بوده درب آنها در سالن اصلی وبا انبارها باز نشود.در مجاورت سرویسهای بهداشتی می بایست وسایل مورد نیاز از قبیل صابون ضدعفونی کننده و خشک کن یا حوله کاغذی موجود باشد.البته کلیه قسمتهای ذکر شده می بایست با آئین نامه مقررات بهداشتی ماده13قانون نظارت بر مواد خوردنی و آشامیدنی مطابقت داشته باشد.-سیستم لوازم ایمنی و کمکهای اولیه:در کلیه قسمتها و در فواصل مناسب کپسول آتش نشانی و شلنگ آب و غیره نصب و وسایل مورد نیاز برای کمکهای اولیه پزشکی در موسسه در محل مناسب مستقر گردد.نکات بهداشتی در کارخانه کنسرو قائمشهر:این کارخانه نیز تا حدودی از موارد بهداشتی از نظر ساختمانی و کارکنان که ذکر شده رعایت کرده است و سرویسهای بهداشتی کارگران دارای حمام،توالت،دستشویی بوده و هر کارگری موظف است بعد از مدتی کار سخت دوش بگیرد.کارگران هر خط تولید دارای روپوش سفید،چکمه و پیش بند می باشند.اما مشکل اصلی رعایت نکردن اصول بهداشتی از طرف خود کارگران است به طوری که کف سالنها با وجودی که در روز چند بار شسته می شود اما کاملا تمیز نیست.رفت و آمد بیش ازحدو بی مورد و آزادی عبور از هر محل به محل دیگر نیز وجود دارد.  خانه بهداشت:این کارخانه مجهز به یک خانه بهداشت است توسط مربی بهداشت آموزشهایی مثل کنترل جمعیت،کنترل بیماری شایع فصل،رعایت نکات بهداشتی فردی و بیماری های قارچی،انگلی و همچنین اعتیاد داده می شود. هر کارگری دارای یک کارت بهداشت است که در آن مشخصات کارگر از جمله سن،نوع شغل و محل کار قید شده در این کارت فرد از نظر سالم بودن جسمانی و بیماری های واگیر و معاینات مجدد تعویض می گردد.در ضمن یک پرونده پزشکی برای کارگران دائم وجود دارد که در آن کلیه معاینات و سوابق بیماری افراد با توجه به سابقه کار مشخص شده است. در قسمت پائین کارت بهداشت امضای کارشناس مسئول بهداشت،رئیس مرکز بهداشت شهرستان وجود دارد.وضعیت کل ساختمان وسالن خط تولید:وضعیت كل ساختمان و سالن خط تولیدطراحی کارخانجات مواد غذایی باید متناسب با نوع تولید باشد.در کارخانجات کنسرو با توجه به تنوع محصولات غذایی هر کدام شرایط خاص و تاسیسات لازم از جمله سردخانه،انبار،بارانداز،قرنطینه و… می طلبد.اما به طور کلی سالن تولید باید کاملا سالم و دارای وسعت کافی و متناسب با ظرفیت تولید و تجهیزات بوده و به سهولت قابل نظافت و تمیز کردن باشد.در زیر به طور خلاصه وضعیت قسمتهای مختلف کارخانه کنسرو قائمشهر شرح داده می شود:-بارانداز(سکوی تحویل):این محل برای دریافت مواد اولیه تولیدی صنایع کنسرو می باشد که در صورت لزوم می تواند مجزا یا در ارتباط خط تولید باشد.این مکان مسقف و با شرایط بهداشتی هماهنگ بوده و سیستم حمل و نقل نیز برای حمل محصولات به طور مناسب در نظر گرفته شده و محل مذکور برای تحویل محصول و درجه بندی و جدا نمودن اولیه میوه جات،سبزیجات،صیفی جات و… می باشد.البته برای تحویل گرفتن گوجه از بار انداز استفاده نمی شود و مستقیما توسط کامیونها به مخزن شستشو منتقل می شود.-انبارها:انبارهای این گونه موسسات می بایست با ظرفیت تولید و با دیواره های به رنگ روشن و صاف بدون درز باشند،کلیه قسمتهای مزبور از نظر محل ارتفاع از سطح زمین،پی،سکو،کف،دیواره ها،دربها،پنجره ها،نور، هواکش،سقف،تاسیسات برق و لوازم ایمنی منطبق با اصول استاندارد انبارها مجهز باشند.در صورت امکان انبارها حدود5سانتی متر از سطح زمین بالاتر قرار گرفته باشدو دارای قفسه بندی متناسب با نوع محصول تولیدی و دارای درجه حرارت محیطی متناسب باشد،در این کارخانه چندین انبار با مساحتهای مختلف برای محصولات مختلف وجود دارد که دارای شرایط ذکر شده می باشد.-اتاق سرد:اتاق سرد (سرد خانه)برای نگهداری میوه جات،سبزیجات،مرکبات و… مورد استفاده قرار می گیردکه محل مزبور با وسایل خنک کننده مجهز و دارای قفسه بندی مناسب و پالت می باشد.نحوه قرار دادن موارد مزبور می بایست طوری باشد که هوای خنک قابل جریان در کلیه قسمتها بوده تا از فساد و اشاعه آلودگی جلو گیری شود.-سرد خانه :این سرد خانه دارای درجه حرارتی حدود1-درجه سانتیگراد می باشد ورطوبت نسبی حدود 80تا90درجه متناسب برای نگه داری محصولات فساد پذیر مثل گوشت و ماهی و… لازم است.سالن سرد خانه متناسب با ظرفیت کار وبا دیواره عایق بندی شده قابل شستشو ودارای سیستمهای ایمنی وسایل فنی و بهداشتی مربوط است ظرفیت سرد خانه  این کارخانه 30تن وتا18-درجه سانتیگراد نیز سرد می شود اما معمولا دمای آن 5-درجه سانتیگراد می باشد.-قرنطینه:(انبار موقت)برای محصولات دارای PHبالاتراز5/4احتیاح به قرنطینه در حداکثر درجه حرارت 45درجه سانتیگرادو حداقل زمان 48ساعت دارد.حجم قرنطینه می بایست با ظرفیت و نوع تولیدات باشد.در مورد فراورده های با PHزیر5/4قرنطینه آزمایشگاهی برای هر سری ساخت وجود دارد.در مورد قرنطینه می توان از انبار محصولات آماده به مصرف حداقل در سطح کارگاه 500مترمربع  و کارخانه100متر مربع از محل دیگری در مجاورت انبار استفاده نمود.در این کارخانه نیز در مجاورت انبارها و یا از انبارها برای قرنطینه استفاده می شود که دارای شرایط محیطی از نظر نور،دما ورطوبت کاملا کنترل می گردد.-سالن تولید و بسته بندی:مساحت سالن تولید برای واحد تک ممحصولی در سطح کارگاه 800متر مربع و کارخانه 150متر مربع ومتناسب با ظرفیت تولید می باشد وهمچنین واحد تولیدی می بایست دارای لوازم و دستگاه های ساخت مناسب برای واحد تولیدی بوده،درجه حرارت محیطی حدود25درجه سانتیگراد و کلیه قسمتهای ساخت و غیره می بایست دارای نور کافی و تجهیزات لازم ومناسب بوده و لوله کشی آب مصرفی به نحو آسانی قابل دسترس باشد از جمله ویژگی های سالن تولید کارخانه مورد نظر شامل موارد زیر می باشد:-کف:کف قسمتهای ساخت و تولید مسطح و بدون فرو رفتگی یا درز می باشد.جنس مقاوم و قابل شستشو،شیب مناسب به طرف مسیر فاضلاب و بهداشتی می باشد و همچنین لوله کشی آب برای شستشوی میوه جات و سبزیجات در محل مناسب و در دسترس در نظر گرفته شود.-دیوارها:دیوارهای کلیه قسمت های ساخت حداقل 80/1متر مربع از کف کا شی کاری شده و یا از پوشش قابل شستشو وصاف و بدون درز به رنگ روشن می باشد.البته به علت قدیمی بودن کارخانه بعضی از دیوار ها تخریب شده و نیاز به باز سازی مجدد دارد. گزارش کاراموزی کارخانه كنسرو سازی اتکاکاراموزی کارخانه كنسرو سازی اتکاکارورزی کارخانه كنسرو سازی اتکادانلود گزارش کارآموزی کارخانه كنسرو سازی اتکاکارخانه كنسرو سازی اتکاکارخانهكنسرو سازیاتکا

  • پاورپوینت روش تدوین طرح و برنامه کسب و کار

    پاورپوینت روش تدوین طرح و برنامه کسب و کار دریافت پاورپوینت روش تدوین طرح و برنامه کسب و کار دسته: بازاریابی و امور مالی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pptx حجم فایل: 424 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 70 این پاورپوینت در…

  • پرسشنامه استاندارد قدرت تخیل

    پرسشنامه استاندارد قدرت تخیل دریافت پرسشنامه استاندارد قدرت تخیل پرسشنامه استاندارد قدرت تخیل دسته بندی علوم انسانی بازدید ها 107 فرمت فایل docx حجم فایل 207 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 11 11,000 تومان پرسشنامه قدرت تخیل دانلود پرسشنامه استاندارد…

  • دانلود تحقیق با موضوع بزهکاری اطفال

    دانلود تحقیق با موضوع بزهکاری اطفال دریافت دانلود تحقیق با موضوع بزهکاری اطفال دسته: حقوق بازدید: 1 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 47 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 11 دانلود تحقیق با موضوع بزهکاری اطفال قیمت فایل فقط 6,600 تومان دانلود…

  • دانلود خلاقیت و نوآوری 13 ص

    دانلود خلاقیت و نوآوری 13 ص دریافت دانلود خلاقیت و نوآوری 13 ص دسته: کارآفرینی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 13 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 دانلود خلاقیت و نوآوری 13 ص تحقیق خلاقیت و نوآوری 13 ص…

  • آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی زهراوی در سال 89

    آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی زهراوی در سال 89 دریافت آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی زهراوی در سال 89 این فایل شامل آمار معاملات روزانه شرکت داروسازی زهراوی در سال 89 بوده…

  • مقاله بررسی نور و افتالمولوژی

    مقاله بررسی نور و افتالمولوژی دریافت مقاله بررسی نور و افتالمولوژی دسته: فنی و مهندسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 273 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 60 مقاله بررسی نور و افتالمولوژی در 60 صفحه ورد قابل ویرایش قیمت…

  • لینک خرید و دانلود تحقیق بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری

    لینک خرید و دانلود تحقیق بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری دریافت لینک خرید و دانلود تحقیق بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری خرید و دانلود فایل تحقیق بررسی سیستم های سوخت رسانی كاربراتوری انژكتوری و مقایسه آنها…

  • خواص مدهای نقص در بلور فوتونی سه¬لایه دی¬الکتریک-فلز در یک بعد

    خواص مدهای نقص در بلور فوتونی سه¬لایه دی¬الکتریک-فلز در یک بعد دریافت خواص مدهای نقص در بلور فوتونی سه¬لایه دی¬الکتریک-فلز در یک بعد مقدمه بلور فوتونی دی¬الکتریکفلز سه لایه متقارن یک ساختار تناوبی شامل عناصر دی¬الکتریکفلز با ضریب شکست¬های متفاوت…

  • پایانه مسافربری (تاسیسات خدمات شهری)

    پایانه مسافربری (تاسیسات خدمات شهری) دریافت پایانه مسافربری (تاسیسات خدمات شهری) پاورپوینت پایانه مسافربری در 25 اسلاید دسته بندی معماری بازدید ها 108 فرمت فایل ppt حجم فایل 599 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 25 8,800 تومان پاورپوینت پایانه مسافربری…

  • اتلیه معماری

    اتلیه معماری دریافت اتلیه معماری اتلیه معماری دسته بندی معماری بازدید ها 147 فرمت فایل doc حجم فایل 16 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 23 8,800 تومان در این کتاب مبحث اتلیه معماری و مسائل مربوط به ان مورد بررسی…

  • خلفای راشدین اهل سنت

    خلفای راشدین اهل سنت دریافت خلفای راشدین اهل سنت دسته: تاریخ و ادبیات بازدید: 3 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 24 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 4 خلفای راشدین، عنوانی است که اهل سنت به نخستین حاکمان پس از پیامبر اکرم(ص)…

  • دانلود سیکل پرورش ماهی قزل آلا

    دانلود سیکل پرورش ماهی قزل آلا دریافت دانلود سیکل پرورش ماهی قزل آلا دسته: شیلات بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 21 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 44 دانلود سیکل پرورش ماهی قزل آلا تحقیق سیکل پرورش ماهی قزل آلا…

  • کلیاتی در باره بیماری ایدز

    کلیاتی در باره بیماری ایدز دریافت کلیاتی در باره بیماری ایدز دسته: پزشکی بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 381 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 14 ایدز راه های انتقال ایدزراه های عدم انتقال ایدزسیر بالینی قیمت فایل فقط 9,900…

  • دانلود تحقیق علم شیمی و كاربرد آن در زندگی 32 ص

    دانلود تحقیق علم شیمی و كاربرد آن در زندگی 32 ص دریافت دانلود تحقیق علم شیمی و كاربرد آن در زندگی 32 ص دسته: شیمی بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 27 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 دانلود علم…

  • تحقیق مالی با موضوع بررسی لیست حقوق و دستمزد شرکت زمزم

    تحقیق مالی با موضوع بررسی لیست حقوق و دستمزد شرکت زمزم دریافت تحقیق مالی با موضوع بررسی لیست حقوق و دستمزد شرکت زمزم تحقیق مالی با موضوع بررسی لیست حقوق و دستمزد شرکت زمزم دسته بندی حسابداری بازدید ها 128…

  • پاورپوینت فاکتور های انسانی و ارگونومی

    پاورپوینت فاکتور های انسانی و ارگونومی دریافت پاورپوینت فاکتور های انسانی و ارگونومی پاورپوینت فاکتور های انسانی و ارگونومی دسته بندی ایمنی صنعتی بازدید ها 6 فرمت فایل pptx حجم فایل 3.458 مگا بایت تعداد صفحات فایل 42 2,200 تومان…

  • دانلود کارآموزی تولید آجر به روش نیمه اتوماتیک

    دانلود کارآموزی تولید آجر به روش نیمه اتوماتیک دریافت دانلود کارآموزی تولید آجر به روش نیمه اتوماتیک دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 54 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 75 تكنولوژی ساخت خط تولید و…

  • بررسی تأثیر سبکهای فرزند پروری والدین بر میزان خلاقیت کودکان

    بررسی تأثیر سبکهای فرزند پروری والدین بر میزان خلاقیت کودکان دریافت بررسی تأثیر سبکهای فرزند پروری والدین بر میزان خلاقیت کودکان بررسی تأثیر سبکهای فرزند پروری والدین بر میزان خلاقیت کودکان دسته بندی علوم تربیتی بازدید ها 535 فرمت فایل…

  • پروژه کارآفرینی شرکت صنایع پلی اتیلن آب اج

    پروژه کارآفرینی شرکت صنایع پلی اتیلن آب اج دریافت پروژه کارآفرینی شرکت صنایع پلی اتیلن آب اج دسته: صنعتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 70 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 90 پروژه کارآفرینی شرکت صنایع پلی اتیلن آب اج…

  • دانلود آزمایش واکنشهای استخلافی نوکلئوفیلی شیمی آلی

    دانلود آزمایش واکنشهای استخلافی نوکلئوفیلی شیمی آلی دریافت دانلود آزمایش واکنشهای استخلافی نوکلئوفیلی شیمی آلی دسته: شیمی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 125 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 نام آزمایش واکنشهای استخلافی نوکلئوفیلی هدف آزمایش سنتزترسیوبوتیل کلراید تئوری…

  • طرح لایه بازکارت ویزیت شرکت136

    طرح لایه بازکارت ویزیت شرکت136 دریافت طرح لایه بازکارت ویزیت شرکت136 دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 1030 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 طرح لایه بازکارت ویزیت شرکت قیمت فایل فقط 11,000…

  • جزوه روشهای قالب گیری ماشینی

    جزوه روشهای قالب گیری ماشینی دریافت جزوه روشهای قالب گیری ماشینی دسته: مواد و متالوژی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 1869 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 33 جزوه روشهای قالب گیری ماشینی قیمت فایل فقط 7,700 تومان جزوه روشهای…

  • نقشه کاربری اراضی شهرستان گرمسار

    نقشه کاربری اراضی شهرستان گرمسار دریافت نقشه کاربری اراضی شهرستان گرمسار شیپ فایل کاربری اراضی شهرستان گرمسار (واقع در استان سمنان) مشخصات سیستم تصویر Geographic Coordinate System GCS_WGS_1984 Datum D_WGS_1984 Prime Meridian Greenwich Angular Unit Degree دسته بندی جغرافیا بازدید…

  • مبانی نظری وپیشینه تحقیق مهارت های ارتباطی

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق مهارت های ارتباطی دریافت مبانی نظری وپیشینه تحقیق مهارت های ارتباطی مبانی نظری وپیشینه تحقیق مهارت های ارتباطی دسته بندی مدیریت بازدید ها 113 فرمت فایل doc حجم فایل 50 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 19…

  • سیستم عامل (1)

    سیستم عامل (1) دریافت سیستم عامل (1) دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 22 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21 سیستم عامل بدون شک مهمترین نرم افزار در کامپیوتر است پس از روشن کردن کامپیوتر اولین…

  • دانلود 8 مقاله ISI جدید و 2015 با موضوع زنجیره تامین (Supply chain)

    دانلود 8 مقاله ISI جدید و 2015 با موضوع زنجیره تامین (Supply chain) دریافت دانلود 8 مقاله ISI جدید و 2015 با موضوع زنجیره تامین (Supply chain) این فایل شامل 8 مقاله ISI جدید و 2015 با موضوع زنجیره تامین…

  • ارتباط بین سود و قیمت سهام در بورس اوراق بهادارتهران

    ارتباط بین سود و قیمت سهام در بورس اوراق بهادارتهران دریافت ارتباط بین سود و قیمت سهام در بورس اوراق بهادارتهران بورس دسته بندی مدیریت بازدید ها 102 فرمت فایل doc حجم فایل 44 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 43…

  • دانلودکارآموزی بهزیستی شوشتر

    دانلودکارآموزی بهزیستی شوشتر دریافت دانلودکارآموزی بهزیستی شوشتر دانلودکارآموزی بهزیستی شوشتر دسته بندی کارآموزی بازدید ها 15 فرمت فایل zip حجم فایل 31 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 18 8,800 تومان نام فایل : کارآموزی بهزیستی شوشتر فرمت : .doc تعداد…

  • آگهی لایه باز ترحیم مادر (دانلود آگهی ترحیم فوت مادر)

    آگهی لایه باز ترحیم مادر (دانلود آگهی ترحیم فوت مادر) دریافت آگهی لایه باز ترحیم مادر (دانلود آگهی ترحیم فوت مادر) دسته: فایل های لایه باز و PSD بازدید: 1 بارفرمت فایل: zip حجم فایل: 30664 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:…

  • فایل اتوکد پلان قسمت اول بام آپارتمان مسکونی 7 طبقه کامل قابل ویرایش

    فایل اتوکد پلان قسمت اول بام آپارتمان مسکونی 7 طبقه کامل قابل ویرایش دریافت فایل اتوکد پلان قسمت اول بام آپارتمان مسکونی 7 طبقه کامل قابل ویرایش نام فایل پلان بام فرمت dwg (اتوکد ۲۰۰۷ و بالاتر) دسته بندی معماری…

  • نقش وجایگاه رسانه ها در ارتباط فرهنگی

    نقش وجایگاه رسانه ها در ارتباط فرهنگی دریافت نقش وجایگاه رسانه ها در ارتباط فرهنگی تحقیق نقش وجایگاه رسانه ها در ارتباط فرهنگی را همین الان دانلود کنید دسته بندی عمومی بازدید ها 159 فرمت فایل doc حجم فایل 8…

  • دانلود پاورپوینت تاثیر اقلیم بر معماری نواحی گرم و مرطوب و گرم و خشک

    دانلود پاورپوینت تاثیر اقلیم بر معماری نواحی گرم و مرطوب و گرم و خشک دریافت دانلود پاورپوینت تاثیر اقلیم بر معماری نواحی گرم و مرطوب و گرم و خشک این پاورپوینت در 51 اسلاید می باشد خلاصه ای از اسلایدها…

  • مبانی نظری وپیشینه تحقیق در مورد خود کارآمدی

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق در مورد خود کارآمدی دریافت مبانی نظری وپیشینه تحقیق در مورد خود کارآمدی مبانی نظری وپیشینه تحقیق در مورد خود کارآمدی دسته بندی مدیریت بازدید ها 235 فرمت فایل doc حجم فایل 740 کیلو بایت تعداد…

  • همه لغات زبان انگلیسی پیش دانشگاهی

    همه لغات زبان انگلیسی پیش دانشگاهی دریافت همه لغات زبان انگلیسی پیش دانشگاهی دسته: آموزشی بازدید: 1 بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 887 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 8 همه لغات زبان انگلیسی پیش دانشگاهی قیمت فایل فقط 9,900 تومان در…

  • بررسی پنبه

    بررسی پنبه دریافت بررسی پنبه دسته: کشاورزی و زراعت بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 377 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 نبه گونه های وحشی زیاید دارد كه همگی به جنس Gossypium تعلق دارد بنظر می رسد كه منشأ…